Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Има ли според вас начин България да бъде чиста?

Featured Replies

Имало едно време Ленински съботници ;)

Щеш не щеш излизаш и чистиш,копаеш,боядисваш дръвчета,метеш-каквото трябва.

Нямам спомени някой да е хвърлял боклука си през терасата както сега.

Ако трябва да почистиш градинката пред блока си,после дали ще хвърляш каквото и да е laugh.gif

Аз попаднах временно в Люлин 5 и повярвайте ми-тук боклука е до небето :)

Трева не може да расте.

После защо Румен Вълка имал скъпа кола-от Люлин 5 може още много да си купи ;)

• 2 години по-късно...
Тогаз няма да останат бълагари да изчистят след атомната бомба и Сърбия ще си направи Югославия до Черно море

Такава глупост не бях чел скоро.Първо Сърбия е най-слабата страна от всичките дето искат територията ни,но това е друга тема.

Защо докато София тъне в мръсотия в градовете управлявани от ДПС мият улиците с вода и сапун? тъжно ми е но е така сам съм го виждал.

Няма начин, защото няма държава- следователно съзнание. Дано това да се промени ohmy.gif

Дали,ще бъде чисто-зависи от нас самите.Изхвърляме си боклуците през прозорци и балкони,като пътуваме през колите,хапваме нещо тръгнали на разходка и хвърляме опаковките където ни падне,преди да се качим в градският транспорт си пускаме фаса на уличното платно,за планините да не говорим ,там където се прави пикник се оставят купища боклуци....после било мръсно.Еми сами си цапаме и после търсим вината в някой друг....

Зависи от нас дали България,ще бъде чиста...

Редактирано от voda (преглед на промените)

Според мен има начин да бъде чиста. Това зависи от населението така че ..

има начин да.

ако няма българи в българия ;)

Или както казаха по нагоре. С химикалка (Men in Black) трябва всички да ни светнат всичките.

Редактирано от saint056a (преглед на промените)

има начин да.

ако няма българи в българия ;)

Или както казаха по нагоре. С химикалка (Men in Black) трябва всички да ни светнат всичките.

а такааааааа.....бравооооо

аман от такива умници....

Редактирано от voda (преглед на промените)

Който научи циганите да пазят чисто трябва да му дадат нобелова награда. Искаме неискаме и те живеят в България (и цапат немалко)

За жалост не са само те. Повечето българи по принцип не им пука за чистота. А кажи ми как ще ги научиш. Като се има предвид, че поне 20 години това е било така и се приема общо взето за "нормално". И ако успееш да убедиш някоя замаена домакиня да спре да си хвърля боклука късно вечер през прозореца ще те призная......

Редактирано от saint056a (преглед на промените)

В Студентски град под блоковете е мръсно. Студентите са сводобни хора, но според мен винаги ще си останат селяни. А свободни селяни е оксиморон. Излиза една студентка на прозореца си, оглежда се и хвърля боклук навън, на полянката. Аз не знам как да реагирам, защото и аз съм правил това и само викам "Браво, браво" и ръкопляскам. Тя вика – "пе****с". Е, защо аз да съм пе****ст, като няколко пъти накарах силно пиещите си приятели да почистим на онази селска мома под блока, шото това е и под моя блок. Тя вътре в блока, на чисто, а аз и моите приятели събираме ла**ата – кеф. Викам си - дали да не я застрелям тази студентка, примерно с въздушната си пушка, да й извадя едно око, обаче ме е страх.

От статията на Карбовски :baby::) :)

Но за съжаление е прав както и повечето съфорумци!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.