Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как си изяснявате отношенията?

Featured Replies

Здравейте. Как си изяснявате отношенията с хората, с които имате проблеми в реала или виртуала? Какво най - много помага за изясняване на отношенията между хората? Нуждая се от много добър съвет.

току-що, petar daniela написа:

почти винаги в леглото,другото са глупости

Не съм съгласна, че другото са глупости.

А въпроса ми не е за влюбените двойки или брачните, а за проблемни отношения по принцип, с непознати, анонимни хора.

преди 1 минута, petar daniela написа:

не си права,аз ако не задоволявам жена ми ще ме изхвърли от мен се очаква само да нося пари,нищо друго

Темата ми е за друго, придържай се към нея и към едно дадено обещание. Ако обичаш.

преди 1 минута, Anne написа:

Темата ми е за друго, придържай се към нея и към едно дадено обещание. Ако обичаш.

разговори - да си изтриеш рега в фейса, за да кажеш на някой не искам да говоря с теб, обидена съм, са пълни глупости

питай?

Обеща да ми кажеш кой си. Ще се представиш ли? Нали поиска да те питам? Ето, питам те.

Как ли? Ми със спор и ако не помага и со малце кютек...

Та Улфи АБПФК Кити-Анне пак те питам да създам ли тема за да ти задам заданието за ЛИС или те е страх че ще потвърдиш тезата ми че си срам за нас хората с увреждания и пак продължиш да лъжеш за висшето ни образование

кое да обещая,адрес,егн,какво искаш.Мисля ясно ти е кой съм,какво е това отношение?

Тогава ще ми кажеш ли какъв ви е проблема на вас двамата с мен? Аз какво съм виновна, какво съм направила?

Вече не мисля за теб, е опитвам се, но е трудно на моменти да забравя колко си готин. Но си казвам, че не съм твой тип, ти не ме искаш, случиха се много неща............ Но не си въобразявам, че ме харесваш или си влюбен в мен.  Но на мен просто ми е трудно да забравя, че хлътнах по готин тип като теб.

Да, обещах, но нямаше конкретно зададен въпрос за литературен отговор. А сама въпрос не можах да измисля.

мислиш и се радвам за това

Моля? Че защо да се радваш? Мислех, че ме мразиш. Нали не можеш да ме гледаш, като си идваш тук и ме виждаш на центъра за празника на града?

преди 2 минути, petar daniela написа:

питай?покажи им какво можеш,вярвам в теб

не живея там,знаеш,а и Д.е ненаситна,не мога да я спра

Ами............... хубаво. Прекрасно, радвам се за вас.

Защо не ми кажеш какъв ви е проблема с мен? Какво така ядоса Даниела?

преди 8 минути, Anne написа:

Да, обещах, но нямаше конкретно зададен въпрос за литературен отговор. А сама въпрос не можах да измисля.

Колко пъти да те питам вече?

аз проблем нямам,искам да се разберем,но нямам време.Ти какво очакваш от мен?

И аз искам да се разберем. Разбирам, че работиш и си зает. Ако искаш, бих се радвала, ако искаш, да се видим и да поговорим някой път, когато си тук. Не искам да ти създавам проблеми. Искам веднъж завинаги да се изясним, и ако трябва да е на лично - добре. Иначе всякак ме устройва - тук, на лични, имейл, скайп, фейсбук............

Кажи кога ще си тук и ще радвам да се изясним веднъж завинаги. Всичко ще ти обясня. Стига Дани да няма против. Искам тази история да спре.

П..я ти такъв човек ли си-лъжлив,питат те ти не отговаряш,разочарован съм

Нямам получен въпрос за да напиша литературен отговор!

преди 3 минути, petar daniela написа:

П..я ти такъв човек ли си-лъжлив,питат те ти не отговаряш,разочарован съм

Пешо приятно ми е да се запознаем, Анка много те тачи та би ли я помолил да ми отговори?

ми момчето което те пита да каже,а ще се видим когато мога,жена ми е с предимство знаеш

Няма да е зле първо поне да кажеш на нашите, че искаш да се видим и изясним и да кажеш, че инициативата е твоя, за да не изляза виновна, че съм те принудила например. Ще е хубаво да се разберем кога ще се видим и да поговорим.

знам,благословия е някой толкова да те обича

какво да им казвам,ти дете ли си?

Не, но за тях аз винаги съм виновна за всичко.

знам,благословия е някой толкова да те обича

Късметлия си ти :) Радвам се за теб

преди 3 минути, petie1 написа:

Пешо приятно ми е да се запознаем, Анка много те тачи та би ли я помолил да ми отговори?

Туй не е онзи Пешо бре, ако съм разбрал правилно е девер на Айнщайн която е съпруга на въпросния Пешо...
Абе гледай последните епизоди на предния сезон там всичко е казано.

кой казва това-завиждат ти,не им обръщай внимание

Знаеш ли какво си мисля? Че пак някой се гаври с мен. Ти нали не помисли, че ти се вързах? Досега не даде убедително доказателство за самоличността си.

преди 1 минута, petie1 написа:

Късметлия си ти :) Радвам се за теб

Внимавай, усещам пързалка. Ако беше той, нямаше да е толкова мил с мен. Някои думи ми събудиха подозрението.

преди 3 минути, Bubbles написа:

Туй не е онзи Пешо бре, ако съм разбрал правилно е девер на Айнщайн която е съпруга на въпросния Пешо...
Абе гледай последните епизоди на предния сезон там всичко е казано.

Ако Айнщайн е Дани, си мисля, че малкия дребосък се прави на брат си.

преди 3 минути, Anne написа:
преди 4 минути, petie1 написа:

Внимавай, усещам пързалка. Ако беше той, нямаше да е толкова мил с мен. Някои думи ми събудиха подозрението.

Ха успях да ти привлека вниманието а ще ми отговориш ли на въпроса?

добре но да не ме търсиш после,говориш с мен и пак,добре.Утре да не ме търсиш ще вече няма да ти отговарям

Тогава ми дай доказателство на лични, което обещавам да не казвам/показвам на никого! Ама истинско доказателство, защото страшно много хора се гаврят с мен, представяйки се за Петър Изатовски.

кой е това?

@Айнщайн

кой е това?

Велик физик създател на формулата E=M*C*C

не мога,крия се от Д.ако провери свършено е с мен,ти сега лъжец ли твърдиш че съм,обиден съм.чао

Не, просто ми трябва истинско доказателство, но май няма да го получа.

Ако беше Петър, щеше да знаеш, че родителите ми ме имат за виновна за всичко. Че смятат, че аз те тормозя.

преди 2 минути, Anne написа:

Не, просто ми трябва истинско доказателство, но май няма да го получа.

Ако беше Петър, щеше да знаеш, че родителите ми ме имат за виновна за всичко. Че смятат, че аз те тормозя.

Ехо кога ще си получа отговора?

аз не живея с тях,голям човек съм-обиждаш ли

Не, но би трябвало да знаеш.

Като си този, за който се представяш, ще се радвам да кажеш кога да се видим, за да се изясним веднъж завинаги.

кой е тоя да го питам,само кажи и отивам

Анка

как?

Ами на живо, как как. Ако си този, за който се представяш. Можеш да дойдеш у нас и да поговорим, да се изясним веднъж завинаги. Знаеш къде живея. Когато си идваш тук, когато и да е, просто ми кажи. Искам да се изясним веднъж завинаги, за да спре Дани да ме тормози.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.