Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Не мога да си вляза във Facebook иска ми потвърждения с код

Препоръчан отговор

Здравейте може ли да помогнете немогат да си вляза в facebook иска ми потвърждения с код са сигурност по телефонен номер а той е неактуален и имеила също как мога да вляза няма как да получа този код

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Знаеш ли английски ?

Identity сървиса на фейсбук дава всички опции за възстановяване.
Ще те пита за телефон или имейл, ако не става с тях дава опция да се свържеш с Facebook.
Там се пращаха снимка на лична карта или шофьорска книжка с обяснение за казуса и до седмица ти дават обратна връзка.

Но последно помня че всичко беше на английски.
Не знам дали има българска версия и дали имат българска поддръжка, която да те разбере (ако е на кирилица заявката).

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 часа, Luperon написа:

Здравейте може ли да помогнете немогат да си вляза в facebook иска ми потвърждения с код са сигурност по телефонен номер а той е неактуален и имеила също как мога да вляза няма как да получа този код

Никакъв шанс. Нещата приключват.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

аз имам профил за който ми искаха на 3 приятеля да пратя един линк, те като го отварят виждат некъв код, трябва 3 кода да дадат.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Mapuku написа:

аз имам профил за който ми искаха на 3 приятеля да пратя един линк, те като го отварят виждат некъв код, трябва 3 кода да дадат.

Я ПАК???

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 45 минути, Емил Костов написа:

Я ПАК???

Свери си часовника.Автора може се опита да пише на някакъв вид съпорт ако изобщо има кой да му върне отговор, но ситуацията е много съмнителна и едва ли ще му се отвори парашута.Без номер, че и без мейл...нема шанс

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, The Negative One написа:

Свери си часовника.Автора може се опита да пише на някакъв вид съпорт ако изобщо има кой да му върне отговор, но ситуацията е много съмнителна и едва ли ще му се отвори парашута.Без номер, че и без мейл...нема шанс

Аз съм си сверил часовника. Нарочно написах така, за да може постващият да каже точно за какво става на въпрос. Няма никой да му отговори. И това е нормално.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Емил Костов написа:

Аз съм си сверил часовника. Нарочно написах така, за да може постващият да каже точно за какво става на въпрос. Няма никой да му отговори. И това е нормално.

Това е допълнителна мярка за сигурност, която изисква да избереш от 3 до 5 приятеля с чиято помощ да си върнеш достъп до акаунта в случай, че забравиш я парола, я нещо друго.Едва ли ти казвам нещо ново де, но с тия главни букви все едно го захапа, задето е изтрескал някоя глупост, което не е такаЛека вечер

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, The Negative One написа:

Това е допълнителна мярка за сигурност, която изисква да избереш от 3 до 5 приятеля с чиято помощ да си върнеш достъп до акаунта в случай, че забравиш я парола, я нещо друго.Едва ли ти казвам нещо ново де, но с тия главни букви все едно го захапа, задето е изтрескал някоя глупост, което не е такаЛека вечер

Който иска да прави свободни съчинения то си е негова работа. Нищо лично към теб разбира се. Човек трябва да внимава, когато попълва информация за връзка, възтановавяне и сигурност и после не се интересува от тях. Особено пък при ФБ дето затегнаха нещата сериозно.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Кода за секунди пристига на телефона ти - и отново си у фейсата

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Mapuku написа:

напоследък ми закриха 2 акаунта минути след разкриването им, без никакъв шанс да направя каквото и да било.

Запитай се ЗАЩО?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Mapuku написа:

въобще не мога да се сетя. без да искат нищо, просто шат.

Нарушаваш правата на FB и затова те блокират.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Mapuku написа:

какво нарушавам само те си знаят обаче.

Трябва да ги питаш. Не те блокират без причина.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Mapuku написа:

тия не отговарят на запитвания.

Не отговарят пак поради някаква причина. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Mapuku написа:

защото им е през х*я и не може да ги съдя за нищо. затова не отговарят.

Не, не им е през .... Давалвера им е да имат потребители, но има цензура. Не може да правиш каквото си поискаш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...