Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Активация на Уиндоус.

Featured Replies

Здравейте, искам да попитам на WIN 10 Home имам легален уиндолс.

При закупуването ми на машината беше с такъв уиндолс. Питането ми е какво ще каже Windows refurbished ?

И това означава ли че след като съм легален WIN след година ще трябва да си закупя пак ключ ? Тъй като гледам имам лепнат стикер с ключ...

Питам тъй като съм незапознат.

преди 6 минути, KnoX написа:

Windows refurbished

Къде го видя това? Няма как windows да е refubrished, по-вероятно да става въпрос за хардуера:

https://translate.google.bg/?ui=tob&sl=en&tl=bg&text=refubrished&op=translate

Без информация точно за какъв стикер става въпрос, както и дали на него има код за активация, няма как да се даде точен отговор. Принципно windows може да се изтегли и ползва напълно безплатно, с някои ограничения.

https://www.howtogeek.com/244678/you-dont-need-a-product-key-to-install-and-use-windows-10/

преди 15 минути, KnoX написа:

Здравейте, искам да попитам на WIN 10 Home имам легален уиндолс.

При закупуването ми на машината беше с такъв уиндолс. Питането ми е какво ще каже Windows refurbished ?

И това означава ли че след като съм легален WIN след година ще трябва да си закупя пак ключ ? Тъй като гледам имам лепнат стикер с ключ...

Питам тъй като съм незапознат.

Манджа с грозде ..

На WIN 10 Home имаш легален ключ!

Ако си я закупил с документи значи си го имаш към тази машина, ако е слаган от после от някого - значи е пиратски, въпреки, че изглежда активиран.

Windows refurbished - той какво трябва да казва? Refurbisher (тук не съм сигурен ти кое точно гледаш!) е програма за закупуване на употребени компютри с легална OS - какво те касае теб вече, след като системата е купена?

Защо след година?

• Автор

Компютъра е закупен втора ръка. И ми предложиха легален уиндолс. След като го получих имах стикер с активационен код на него. 

Въпроса ми е този код щом съм го въвел веднъж ще трябва ли да правя нещо друго.

Щом е refurbished те хората би трябвало да са ти го активирали. Това е програма на Майкрософт за обновени компютри втора употреба за бедни страни. Всичко си е легално, само трябва да имаш факрура за компютъра.

преди 1 час, KnoX написа:

Не

преди 14 часа, KnoX написа:

Компютъра е закупен втора ръка. И ми предложиха легален уиндолс. След като го получих имах стикер с активационен код на него. 

Кажи първо колко пари плати за легалния Уин 10 ?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.