Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Имам проблем със стартирането на играта Call of Duty: Modern Warfare - Remastered

Featured Replies

Имам проблем със стартирането на играта Call of Duty: Modern Warfare - Remastered (2016) v1.4.81 [CODEX]. След като я инстална и стартирам ми дава тази грешка.Преинсталнах играта и пак същото. Възможно ли е да е от това че уиндоусът(win10) ми е оргинален.Като бях с пиратски тръгваше но забиваше защото компютърат ми беше стар.Сега купих нов компютър със огринален уиндоус и ми дава бъгове при игрите.Това е втората игра която след инсталация ми дава грешка първата е CS Source.Свалих ги от замундата.Старият ми компютър също беше в Win10 но пиратски.
https://i.ibb.co/Zgy5jD6/Untitled2.jpg

Untitled2.jpg

Разрешен от NewRedDragon

• Автор

Видеокарта:Palit GeForce RTX 2060 SUPER GAming Pro OC 8 GB GDDR6
Процесор:AMD Ryzen 5 6C/12T 3600XT , 3793 MHz
Дъно: Gigabyte B450 Aorus M
RAM:16GB DD4 3200 ADATA GAMING D10

• Решение

Това беше грешка свързана с DirectX. Мисля, че търсеше DirectX 9. Изтегли си DirectX End-User Runtime Web Installer Рзарархивирай някъде и инсталирай,

ПС: По спомени инсталатора се оптваше да инсталира и нещо друго - така че внимавай при инсталацията

• Автор
преди 20 минути, NewRedDragon написа:

Това беше грешка свързана с DirectX. Мисля, че търсеше DirectX 9. Изтегли си DirectX End-User Runtime Web Installer Рзарархивирай някъде и инсталирай,

ПС: По спомени инсталатора се оптваше да инсталира и нещо друго - така че внимавай при инсталацията

Железен си брато.Става.Играта ми тръгна.

• 9 месеца по-късно...

не стана с инсталиранетона Директ Екса... друга тексгура не се зареди... същият бъг

преди 49 минути, milkostoyanov написа:

не стана с инсталиранетона Директ Екса... друга тексгура не се зареди... същият бъг

Вероятно нямаш Visual C++ библиотеките, но с толкова инфо може само да се гадае и да се стреля в тъмното:

https://download.visualstudio.microsoft.com/download/pr/6f129eea-cdb4-4a2c-aeb2-7509b1823406/4EEDED018D1A67BBD602CADC6A6528AF6FFF302DAD0FB7D75B3694DA85A9DCC4/VC_Redist.x86.exe

https://download.visualstudio.microsoft.com/download/pr/3b11b293-efb3-4d32-9024-c86df077dd3b/36D098A6AEB72956F8FC6A1ABF868E5831FBD1EFF5A4AD1D98DDD6A9E563FF84/VC_Redist.x64.exe

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.