-
Добре дошли!
Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.
Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.
- Вход
- или
Разглеждащи това в момента 0 потребители
Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
-
Горещи теми в момента
-
Съвместим ли е 1TB HDD TOSHIBA MK 1059GSM с лаптоп DELL LATITUDE D830 с процесор Intel Core2Duo Т9500 2,6 GHz ?
от Недко, в Запаметяващи устройства и памети
- 15 отговора
- 109 прегледа
-
- 55 отговора
- 1506 прегледа
-
За какво си мислите в момента-в очакване на лятото през 2021година. ☀️ 1 2 3 4 505
от barbuncela, в Празни приказки и забава
- 12610 отговора
- 272787 прегледа
-
Коронавирус - масова истерия или реална опасност? 1 2 3 4 1068
от Kalin Karaboychev, в Новини от България и Света
- 26681 отговора
- 565019 прегледа
-
-
Подобни теми
-
от Dessislava93
Здравейте, имам Samsung A50 който двукратно се рестартира сам, докато рових из фейсбук. След това се опитах да го отключа, но ми излезе събщение: "Опитайте пак след 1440 минути", без дори да ми даде възможност да си въведа шаблона. Апарата беше свързан към wi-fi мрежата вкъщи затова се опитах да го отключа със Samsung акаунта, което се оказа неуспешно. Успях да си звънна обаче. Опитах се да направя hard reset, за да го върна към фабричните настройки, но и този ми опит се оказа неуспешен. Горното меню беше активно, но не ми позволяваше да вляза в настройките. На сутринта алармата ми звънна и входящите ми обаждания достъпни, макар и да изписваше само номер без име. Занесох телефона в магазина, от където е купен. От тогава апарата е бил в два сервиза, от първия излязоха със становище, че съм си забравила паролата/ шаблона и затова се е заключил. Апарата е гаранционнен, но премахване на акаунт и т.н. не се покрива и го занесох в оторизирания сервиз, от където заявиха че доката не си отключа телефона те нищо не могат да направят. От както ми го върнаха телефона е в самолетен режим.
Благодаря предварително на всеки дал съвет и лека вечер.
-
от Radoslav Karacenov
Здравейте! Предстой ми да си закупя нов телевизор и понеже не съм много наясно с технологиите на телевизорите,бих искал ако може да дадете мнение 🙂 .
За сега съм се спрял на три телевизора, Сони,Самсунг и ЛГ, ако може да кажете нещо и за операционните системи (смартфона ми е с Андроид,ако има значение).
Ето ги и моделите на който съм се спрял:
https://www.technomarket.bg/televizor/sony-kd-49xf7596-baep-smart-uhd-led-tv-09165227
https://www.technomarket.bg/televizor/samsung-ue-49nu7172-uxxn-uhd-smart-tv-09164650
https://www.technomarket.bg/televizor/lg-49um7400-smart-uhd-led-tv-09174919
Приемам и други предложения ако има 🙂
-
от silfidan
Здравейте.
Пратиха ми снимка през Скайп и сега тази снимка не мога да я изтрия от галерията ми в телефона.
Изтривам я. Тя изчезва и след секунди пак се появява в телефона ми на същото място в Галерия.
Каква е причината? Как да я изтрия? Възможно ли е да е някаква скрита проследяваща програма или нещо подобно? Взех да се притеснявам...не е нормално да се изтрива и пак да се появява.
Ще прикача какво пише в Подробности на снимката, които се появяват след като плъзна снимката нагоре....
-
от nikolayykolev
Привет!
Имам проблем с връзката между PS3 и телевизор. От скоро с пускането на играта започва да излиза черен екран и в горния ъгъл ми изписва HDMI (както когато го пускам). Друг път ми дава черен екран и така си остава. Пробвах с HDMI 1, HDMI 2, HDMI 3 - проблема е еднакъв, където и да свържа кабела. Взех HDMI кабел от приятел, но при него дори не излиза картина и звук, а само черен екран. Моля за съвети...
-
от WhiteTooth
Здравейте!
Преди известно време включих известията да се показват на началният екран под формата на балонче, все едно е чат от messanger и може да го местиш по екрана, за да го махна трябва да плъзна надолу и да изчистя известията или да цъкна върху него да ми отвори приложението, след което да го затворя за да го махна. Та, въпроса ми е, знаете ли как мога да го изключа това нещо, че почна много да ме дразни.
-
-
Дарение
Препоръчан отговор
Добавете отговор
Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.