Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Възрастови проблеми с USB памет

Препоръчан отговор

Това е една доста стара флашка, и все пак беше около 8 GB и имах доста неща на нея. Отначало, първите 3-4 години, работеше добре, обаче от 2 седмици получавам странни проблеми, особено при копиране. Дава грешки на някои файлове, установих също, че някои емпетройки са като от надраскан диск - липсват им битове и прекъсват на моменти. При някои файлове се появяват и грешки в имената:
hm.png.382bad4f88bb1cd7d3d137dc50a39053.png

За мен еветуалната причина е ясна, понеже съм имал подобен случай с друга флашка куча марка, която ми правеше файлове с друга кодировка и дата от 1980 до 2050 - повредена файлова система. Въпросът е обаче заслужава ли си форматирането, което трябва да е само през команден ред в safe mode, защото ми дава и друга грешка:
white.png.0d9a5e8debf560a9f8bcdc5736d43c53.png

Аз лично смятам, че всичко се омазва заради някаква полупроводникова повреда вътре и това е невъзстановимо, за всеки случай обаче реших да ви питам какво да правя. Сканирал съм я, няма зарази. Мерси за отговорите в аванс!

Редактирано от Филипов (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ако ползваш фкашката само за съхранение на информация ще издържи повече време, но ако постоянно пишеш и триеш информацията от нея ще си замине. Пак трябва да се радваш, че е работила 4 години. 

Все пак можеш да я форматираш отново и да видиш при следващо ползване какво ще се случи.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Meloman No 1 написа:

Въпросът е обаче заслужава ли си форматирането, което трябва да е само през команден ред в safe mode

Че какво ти пречи да пробваш? Вместо да искаш от нас във форума да гадаем - ще стане ли, или не?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Спасявай каквато информация можеш да спасиш и купувай следващата. Все пак 32GB са под 10 ле. (бутилка ракия).

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, Meloman No 1 написа:

Аз лично смятам

Аз пък смятам, че си я слагал под дъ то си или казано нормално = физически си я огъвал ... имам подобна ... и знам какво ѝ причиних, за да ми правише проблем, сега е до мен ... и след тестове ще споделя, но: 

Не си заслужава!!! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...