Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 19 минути, petie1 написа:

Денис Ричи и Кен Томпсън а?

Аа да бе кой кат нас

Да. C Език.

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

• Автор
преди 4 минути, evogen написа:

Ами аз видях постовете и без да ги чета целите. Голям смях е паднало.:lol6:

Вече ще се бъзикам с баба Цоцолана както с Грухи Биоса

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

Да. C Език.

Знам бе

преди 5 минути, evogen написа:

Ами аз видях постовете и без да ги чета целите. Голям смях е паднало.:lol6:

Ето, виждаш ли? Това имах предвид. Те имат и втори план... дълбочина... Ако ги беше изчел целите, нямаше да ти е до смях. Щеше да се разплачеш.

• Автор
преди 12 минути, lebel написа:

Филтрирай и прегледай само стойностното - мненията на Росето. Останалото е плява. Пълнеж от миманса.

А за мен дет й дърпах опашката средния а?

• Автор
преди 3 минути, lebel написа:

Ето, виждаш ли? Това имах предвид. Те имат и втори план... дълбочина... Ако ги беше изчел целите, нямаше да ти е до смях. Щеше да се разплачеш.

Поне разбрах как да й дърпам опашката та да става веселбата

преди 3 минути, lebel написа:

Е да така е но се занимавах с браузера да си го оправям. Половин час рових като кокошка да спирам излишни експериментални настройки които не ми трябват.

току-що, petie1 написа:

Поне разбрах как да й дърпам опашката та да става веселбата

Абе на мен ми се видя нещо дзеверо май и беше направил психо портрет с чат бота.:lol6:

преди 13 минути, NewRedDragon написа:

Е, стига бе - това беше шега. Дано пребиваването на Албиона, да е приятно и полезно!

ПС На пистата съм бил 6 пъти. Просто за мен F1 е мания! Тази година (след 4 седмици) ще съм в Монако - за първи (и вероятно, единствен) път. Просто няма кеш :) 

Ооо това е страхотно! Няма значение дали ще идеш един или 100 пъти а емоцията с която ще се заредиш.Да разкажеш после. Моето италианче пък обикаля по мачове та разбирам ти манията 😄

• Автор
току-що, NewRedDragon написа:

Опашката... или мустаците :lol6:

Опала верно че имаше сомски мустаци е другия път ще пробвам тях да дърпам

преди 16 минути, АСПЕКТ написа:

Това беше за Звяра. Обвинява го, че от тролене печели пари. Не се е загрижил за теб.

Аз поне така го разбирам.

УжасТ! Всеки да си вади парите както намери за добре ама на мен звяра никакъв не ми е та да се грижи за мен 😄😄😄

• Автор
преди 2 минути, evogen написа:

Абе на мен ми се видя нещо дзеверо май и беше направил психо портрет с чат бота.:lol6:

Верно си видял а чатбота рече че баба Цоцолана е за двойка

преди 2 минути, Тетя написа:

Ооо това е страхотно! Няма значение дали ще идеш един или 100 пъти а емоцията с която ще се заредиш.Да разкажеш после. Моето италианче пък обикаля по мачове та разбирам ти манията 😄

Като ми замирише на бензин и изгоряла гума, ставам дзвер :) 

Оппс - да не пропусдна бирата :) 

преди 1 минута, petie1 написа:

А за мен дет й дърпах опашката средния а?

Сори... Пич си, но истината ми е по-мила...

преди 3 минути, evogen написа:

Е да така е но се занимавах с браузера да си го оправям. Половин час рових като кокошка да спирам излишни експериментални настройки които не ми трябват.

Не се коркай.  И на Росето глупостите не ти трябват.

преди 3 минути, petie1 написа:

Абе то и аз днес го караха да ми направи психопортрет ама неще бе вика че неможел.:lol6:

преди 2 минути, evogen написа:

Абе то и аз днес го караха да ми направи психопортрет ама неще бе вика че неможел.:lol6:

Абе, вие тоя чатбот, луд го направихте ве! Да не ви покаже в един момент по-дългия от трите :)

Аз го моля за адреса на @NonsenseGenerator_v3.4 от 2 дена. Чак сега, преди 20 мин ми каза къде живее :) 

преди 1 минута, lebel написа:

Т'ва след Росето ли?  Може да е изпушил...

Ами незнам дали беше след нея точно но няколко пъти го накарах да ми направи неиска та му теглих за бъзо няколко дълги.

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Абе, вие тоя чатбот, луд го направихте ве! Да не ви покаже в един момент по-дългия от трите :)

Аз го моля за адреса на @NonsenseGenerator_v3.4 от 2 дена. Чак сега, преди 20 мин ми каза къде живее :) 

Ами то като няма какво да се прави от скука поне бота да го отнесе. Утре ще го потя да ми познае мачовете.:lol6:

Не е джентълменско да викаш на жена си коте, само щото има мустаци…

Какво време настана:
- Момиче с мустаци държи за ръка момче с оскубани вежди…

Седя. Плача. А мъжът ми ми трие сълзите. Помислих си - "Колко мило"! Станах и се погледнах в огледалото, а той мръсникът, с разтеклия се грим ми нарисувал мустаци!

Това ме сеща...

- Ало, жена, забравил съм си фиша от тотото. Я го 'земи от секцията да проверим тиража...  Намери ли го? Слушай са.  Едно има ли?
- Ъъъ... има!
- Седем има ли?
- Има!
- А девет има ли?
- Има!
- А така! Тринайсе има ли?
- Има!
- Егати! Двайсе и едно?
- Има!
- Леле! Леле!!! А трийсе и две има ли?
- Има! Ама е задраскано...

преди 21 минути, evogen написа:

Ами то като няма какво да се прави от скука поне бота да го отнесе. Утре ще го потя да ми познае мачовете.:lol6:

Бъзнах го на тая тема ама или аз не съм питал каквото трябва или не може.

преди 35 минути, petie1 написа:

Олее утре като чуе нема кой да я слуша.

преди 8 минути, NewRedDragon написа:

Давай на мене - каквото ти кажа, слагаш един минус и ще излезе :)

Е сега проверих макар че не бях пускал днес да игря питах бота кой ще бие и гледай какво става.

Screenshot 2023-05-15 00.49.10.png

Screenshot_5.png

• Автор

Добро утро.......

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.