Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 28 минути, Коркодила написа:

Ей тука ще си паса белия кон. Това време наближава.

IMG_2023-5-14-203407.jpeg

Сложи и овце, аз бих заложил на тях, повече неща все пак дават, а и са по-красиви. 😁

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

• Автор

Я и крокодила Гена дойде хихи

преди 7 часа, valkiria1 написа:

Бабо Цървулано,

писането с големи букви се приема като крещене на висок глас, освен ,ако при теб не е признак за истерия , това  е правилото. И какво точно  се опитваш да кажеш или да изкрещиш остава само в твоята глава.  Я се върни да си прочетеш изпражненията, които ръсиш тук . Да напишеш две смислени изречения на твоите години не би трябвало да е трудна задача. Остава някой да ти повярва, че на млади години си била способна  да изразиш нещо смислено.Пет пари не струва становището ти, че си някаква  интелигентната част на обществото. Очевидно ти не си представител на тази част, нито на тези години, нито на онези. Алтернативниците се "изразявате" или с празнословни крясъци на висок глас , или с хилеща се икони и крясъци от рода на "Малииий". Такава е практиката на неспособните да напишат няколко свързани смислени изречения.Тук не се касае само за неоправдано високо самочувствие, а за тривиално избиване на комплекси чрез разкриване на "вълнуващи" подробности от личния  живот, който най-често не стига по-далече от мостовете на Пирот, които се приемат за вълнуващо далечно пътешествие.  Подробности, които не интересуват никого.И да - оперираните от сетиво за ирония наистина изглеждат смешни в очите на другите. Интересът ми да се забавлявам с теб е нулев.  Имам семейство,работни  ангажименти, проекти,пътувания,  Надявам се да продължаваш да бъдеш развлекателна за тези, които проявяват интерес към теб. Има една стара поговорка "Търкулнало се гърнето, намерило си похлупака". Означава пасване, това е когато  хората си пасват по различни параметри. При несъответствие, обикновено се разминават. За мен ти си един цървул, който няма нито по какво да бъде посрещнат, нито по какво да бъде изпратен.

Мустакано, при мене е признак за кеф.

Но аз съм много наблюдателна, кака, та виждам ясно, че истерията си ти, без извинение.

Нали ти казах, че съм там, където никога няма да стигнеш!

Дори след 2-3 живота, не изпадай в дребнотемие.

Но така е, когато сивото вещество е по - малко от бялото и мозъчните гънки дефицитни, кака.

"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

Разбирам, че форумци като теб основно обичат нищословието, а не моите теми, но точно там е разликата и вашето " дрън-дрън" без покритие.

Да го напиша ли и с главни букви? Да го схванеш!

Ха-ха-ха-ха....

Мъли-й-й-й-й-й-й, умницата на кака, Мустаканката Вал.

преди 51 минути, Коркодила написа:

Ей тука ще си паса белия кон. Това време наближава.

IMG_2023-5-14-203407.jpeg

Виж ся, единия овце ти предлага другия кози!

Аз като експерт в областа щи предложа едно прасе да си вземеш!

Тук във форума има едно подивяло, ако ни оттървеш от него ши черпим.

преди 7 часа, valkiria1 написа:

От мързел, времето на шабат в което всеки знае, че имам други по-важни приятни изживявания, не намерих за необходимо да претърсвам всички постове шедьоври в които баба Цървулана изригва мощно простотията, невежеството , липса на елементарна култура на общуване, селски подвиквания из темите от рода на "Малиеей " и пр. езикови стилистики характерни за фолклорната и природа. Това ,че няма грам езикова култура, знаене на езици и пр, е само едната страна на медала. Посочения пример с упоритото непознаване и повтаряне  на  изопачена от нея дума на  английски език , показва невероятната способност на баба Цървулана мощно,  шумно  и миризливо  да извършва акта на дефекация върху собствените си послания, казано на разбираем език-баба сере върху собственото си лице. Справка за феновете и, които бурно и с любов аплодират незнанието и :
Бихейвиоризъм - behaviour – поведение

https://bg.wikipedia.org/wiki/Бихевиоризъм

Елементарнички сте ми, милите Цървулановци! Ама мно-о-о-о-ого! Знам, че си просите заобиколно верния отговор, ама няма да ви го кажа.

Бихейвиоризъм - behaviour – поведение: ей това си има принцип, максима, научно ядро. Кое е то? Какините.

Войната между Росето и Секирата се премести в Говорилнята!:mad:

Със какво го заслужихме не знам, но поне разбрах кой е другия профил на секирата!

преди 8 часа, Звяра!!! написа:

Па задай го този въпрос на мен или на всички, кво се пънеш на един само да го задаваш?

Тук сите сме баш историци, някои дори са от хан Аспарухово време.

След това ние на теб ще задаваме въпрос. Имаме ли сделка?

Защо само на един? На всички е. И е подбран като средно статистически университетски въпрос, изучаван в много специалности, ама сега-а-а-а-а-а....кой не е помирисвал друго, освен компютърен Гугъл, не знае. Това е положението.

Пъчи се момчето, смело е, Мустаканата Вал дори не се опитва да мисли, щото не може. Стига донякъде и....блокира. Ама признава ли се, не-е-е-е-е.... И започва да върти колелата като английска каляска в калта на стария Лондон.

• Автор
преди 7 минути, Звяра!!! написа:

Виж ся, единия овце ти предлага другия кози!

Аз като експерт в областа щи предложа едно прасе да си вземеш!

Тук във форума има едно подивяло, ако ни оттървеш от него ши черпим.

Ей откадна ми идеята

преди 7 часа, Bubbles написа:

Първо на мен дори жена ми не ми вика, така че ще те помоля и ти да не викаш, изисква го най малкото общата култура а и правилата на форума.
Бъди жива и здрава и се занимавай с другите си неща, пък кой какво е глътнал си е негова работа, ако искаш да научиш някого тук на нещо аз съм ок, но подхода ти е неправилен, по-горе ти дадох съвет какво да направиш, ако искаш ме послушай, ако не здраве, но тук не е мястото за уроци и забележки.

Аз може да нямам сумати отличия, но се гордея с това че моите ученици ме обичат и уважават и което по-важното ми имат доверие, за мен по-голямо отличие от това като учител няма.

Има една много хубава българска поговорка : Насила хубост не става.

Така е. И зорлем учен не се става. Затова се иска ум и желание.

преди 6 минути, Росица Копукова написа:

Елементарнички сте ми, милите Цървулановци! Ама мно-о-о-о-ого! Знам, че си просите заобиколно верния отговор, ама няма да ви го кажа.

Бихейвиоризъм - behaviour – поведение: ей това си има принцип, максима, научно ядро. Кое е то? Какините.

Няма! Принципите ги задавам АЗ! Така, че засега - няма

току-що, NewRedDragon написа:

Няма! Принципите ги задавам АЗ! Така, че засега - няма

Тежко и горко на науката!

Ха-ха-ха-ха!

преди 3 минути, Росица Копукова написа:

Защо само на един? На всички е. И е подбран като средно статистически университетски въпрос, изучаван в много специалности, ама сега-а-а-а-а-а....кой не е помирисвал друго, освен компютърен Гугъл, не знае. Това е положението.

Положениеито е следното: Колкото Мисана е математик, толкова аз съм КИтайскИ император :) А ти си виж дизайна на ковърите

преди 1 минута, evogen написа:

Или катинар.

Питай Вал. Тя има.

Явно й тежат сериозно, щом се опитва да ги прехвърля на други.

• Автор
преди 5 минути, Звяра!!! написа:

Войната между Росето и Секирата се премести в Говорилнята!:mad:

Със какво го заслужихме не знам, но поне разбрах кой е другия профил на секирата!

Куку баба Цоцолана няма ко да прави и се домъкна тук

И накрая си призна че става дума за поведението

току-що, petie1 написа:

Няма лошо, добре са дошли всички само да не се стрелят, че ся от къде ще ги търсим тези бронежилетки?

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Положениеито е следното: Колкото Мисана е математик, толкова аз съм КИтайскИ император :) А ти си виж дизайна на ковърите

Леле, простотията стана на терца! Не само е математик, ами зашеметяващ математик. Аз, признавам, не мога и да помисля да го стигна.

Доцент, преподавател доскоро в престижен Софийски университет. Не се излагай, че много народ знае това и ще станеш за посмешище. Не че не си станал....

преди 15 минути, Тетя написа:

Аз сега не разбирам какво му е лошото да си имаш мустачки?! 

Питай еврейката. И аз не знам.

преди 1 минута, Росица Копукова написа:

Питай Вал. Тя има.

Явно й тежат сериозно, щом се опитва да ги прехвърля на други.

Незнам кой е Вал а за мустачки тя явно имаше в предвид мъх което е нормално и аз съм виждал много жени с мъхчета.

преди 2 минути, petie1 написа:

И накрая си призна че става дума за поведението

Я не пиши глупости. Почти цял ден имам работа и сте зажаднели за присъствието ми.

Нормално за куку-липси!

преди 1 минута, evogen написа:

Незнам кой е Вал а за мустачки тя явно имаше в предвид мъх което е нормално и аз съм виждал много жени с мъхчета.

Някаква евреика. Или поне така се представя.

току-що, Росица Копукова написа:

Я не пиши глупости. Почти цял ден имам работа и сте зажаднели за присъствието ми.

Нормално за куку-липси!

Росе, по спокойно ако обичаш, нъл съ разбрахме?:cool:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.