Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

преди 33 минути, bioid написа:

Кавъра е лудница! Шапки долу :60:Влиза в колекцията моментално!

преди 12 часа, нушо написа:

Аде !

Що е то?
Адам го има отпред,Ева го има отзад,това,което Адам го има отзад,Ева го няма никъде?

Най-накрая го реших след неколкократни опити и мозъчни напъни..излезе :) : заигравка с буквите на имената на героите :77:

преди 12 часа, Sliderum2 написа:

IMG-c56e7060cdfbb9fe9b5936383c294bab-V_copy_1080x1329.thumb.jpg.c58db2c975e1a6e626d467ad541254e5.jpg

това сега да му сложиш отстрани едно цедено млекце и малко кисели краставички се терминира на момемнта ;) 

преди 2 часа, Bubbles написа:

Не знам защо ама си я представям така :

matilda-trunchbull.gif&q=0&b=1&p=0&a=1

7-1.gif&q=0&b=1&p=0&a=1

Whoopsy dais;) 

Добре е да се разведрява атмосферата от време на време :guitar11:

и

А, добро ви утро!

преди 3 часа, bulljo написа:

Това че така е написано в учебника, не значи че е правилно преведена думата, ако може това да се нарече превод.

Написано трици.  А в "Когнитивна психология" на Стърнбърг, примерно, не пише триции...  и в речниците не пише трици... само в главата на Росето пише триции... което си е секрет Полишинеля отсекъде (дано т'ва последното се пише така).

Но най-смешното е, че като дам да търси "бихвеористите", търсачката намира... изненадаааа, намира само 2 резултата и те са глупостите на @Росица Копукова

spacer.png

преди 17 минути, lebel написа:

"бихвеористите"

Това е по-скоро руска транскрипция или начин на неправилно произношение на чуждица навлезнала в езика ни.

Правилният вариант за изписване и произнасяне трябва да бъде "бихейвиористите" от начина на произношение и звучене в английския речитатив и прочие.

Just common sense.

П.С Транскрибирам и Транскрипция

П.С2 Let it burn, brother!

преди 22 минути, FobiaX написа:

Това е по-скоро руска транскрипция неправилно възприемаща се и за българския правоговор и правопис.

Правилният вариант трябва да бъде "бихейвиористите" от начина на произношение и звучене в английския речитатив и прочие.

На руски е бихевиоризм, съответно - бихевиористы. Така че, "бихвеористите" си е неква самоделка на Росето.   И нищо подобно не се възприема от българския правоговор и правопис. Дори и неправилно.

И да "Правилният вариант трябва да бъде "бихейвиористите", но и бихевиористите.

spacer.png

едит: нямам адета да поправям другите и не бих се занимавал с въпросното Росе, но то напоследък съвсем изнагля. А както е известно, който търси, намира.

преди 8 минути, lebel написа:

Така че, "бихвеористите" си е неква самоделка на Росето. 

Предполагам печатна грешка (изядена) буква. Не е края на света ;) :60:

Но дори и да не беше изядена буквата с изписване по-следния начин "бихевиористите", въпреки допуска в речника, аз лично не бих се съгласил да се изписва и произнася по този характерен руски начин, някак си не ми приляга ;) 

преди 28 минути, FobiaX написа:

Предполагам печатна грешка (изядена) буква. Не е края на света ;) :60:

Печатна грешка? С цялата и агресия от предишните страници?  Шегуваш се.

Както и да е. Лека.

преди 33 минути, FobiaX написа:

Но дори и да не беше изядена буквата с изписване по-следния начин "бихевиористите", въпреки допуска в речника, аз лично не бих се съгласил да се изписва и произнася по този характерен руски начин, някак си не ми приляга ;) идеята

Иначе ако обръщахме внимание и отговаряхме на всеки хейт, тролинг или агресията с реципрочното... чудя се до къде бихме стигнали и теглили съответните граници :77:

:60::11:

П.С И кой печели и какво от цялото това фиаско (две наказани регистрации, а щурия подължава да вилнее на воля).. не си заслужава похабяването на цялата тази енергия в нещо толкова повърхностно и безмислено!

преди 31 минути, lebel написа:

С цялата и агресия от предишните страници?  Шегуваш се.

Както и да е. Лека.

Spoiler

:60::60::60:

И щипка смях ;) (когато се стигне до там, корабът тотално е отплавал) ;) 

Искам си обратно цигарите, златото и поничката!

WTF, Man! (хората какви проблеми имат, а ние за какво се косим тука!) :) 

преди 11 часа, цър-вул написа:

Кого замотаваш, бе? Да си чувал за история на промените на никовете? А тя при тоя ти профил липсва.
Аре у леу!!!!!!!!!!!!

И защо въпросната история липсва?

• Автор

Добро утро...

преди 14 минути, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

И защо въпросната история липсва?

Да има за ко да питаш бре гусин О

преди 19 часа, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:
преди 19 часа, evogen написа:

И какво излиза? Че цял живот ще бачкам кат' хамав... Ахахахаха, не.

Аз не планирам да работя цял живот, само за да може малко преди финала неолибералите да ми дадат някаква пенсия, за да ми замажат очите. Сега пенсията е към 400лв. Каква стойност/покупателна сила имат 400лв, според теб?

Аз ще достигнат момент, при който ще се отцепя от системата на капитализма.

Вчера платих над 500 лева за един хардуер, който ми е нужен. Колкото и скъпо да ми излиза в момента и колкото скъпо да ми излиза подготовката за системите, пак е безкрайно по-евтино в дългосрочен план, отколкото постоянно и редовно да подарявам пари на някакви милиардери, милионери, олигарси, компании, корпорации, интернационалисти, бюрократи и т.н...

Следващата стъпка в процеса по раздялата с телекомуникационната олигархия ще бъде да си купя PinePhone/PinePhone64.

@Звяра!!! ето как Грухи Биоса щял да се бори с мултимилионерите  наливайки им пари....  @Bubbles

Ей хорааа Грухи Биоса за пореден път си призна че е с два профила хихи 

gruhi4.png

gruhi5.png

• Автор

Показано и доказано хихи

Тоя път не се усети навреме

преди 4 часа, FobiaX написа:

И щипка смях ;) (когато се стигне до там, корабът тотално е отплавал) ;) 

Искам си обратно цигарите, златото и поничката!

WTF, Man! (хората какви проблеми имат, а ние за какво се косим тука!) :) 

хах, това от коя година е бе?

понякога като ги видя тия ми се иска да живеех на село

баси спокойствието

преди 7 часа, lebel написа:

Написано трици.  А в "Когнитивна психология" на Стърнбърг, примерно, не пише триции...  и в речниците не пише трици... само в главата на Росето пише триции... което си е секрет Полишинеля отсекъде (дано т'ва последното се пише така).

Но най-смешното е, че като дам да търси "бихвеористите", търсачката намира... изненадаааа, намира само 2 резултата и те са глупостите на @Росица Копукова

spacer.png

Прибери си строителното инструментче и си трай. Знаеш си нивото, то е под чувала с триците.

преди 9 часа, NewRedDragon написа:

Другарко, @Росица Копуковам само тук имате една граматичиска, и поне 2. пинктуационни греш;и

Отдавна се разбра, че си се сбъркал с граматиката! Слаб 2.

преди 10 часа, petie1 написа:

Аз не съм педагот бре смешкооо

То, ако беше, нямаше да се излагаш като любеница у бостан.

Но това се средностатистически въпроси в много специалности, обаче не си помирисал вратата на университет,малчугане.

Ха-ха-ха, сладки сте.

Особено онази, бесничката, дето си е видяла мустаките в домашното огледало и решила да ги прилепи на мен. Горкичката!

преди 10 часа, Bubbles написа:

Ако отношението ти към учениците е било като отношението ти тук, горките ученици.

Като имам сума ти отличия, едва ли е било. 

Но-о-о-о-о-о, да добавя, че кварталът беше пълен с интелигентни родители и ученици.

Тука е калабълък от разнородни. Според ситуацията се действа.

преди 59 минути, petie1 написа:

Добро утро...

Да има за ко да питаш бре гусин О

@Звяра!!! ето как Грухи Биоса щял да се бори с мултимилионерите  наливайки им пари....  @Bubbles

Ей хорааа Грухи Биоса за пореден път си призна че е с два профила хихи 

gruhi4.png

gruhi5.png

Объркал си се и погрешно си интерпретирал написаното.

@NewRedDragon не веднъж ми е казвал, че ще имам "гости". В темата, която му отговорих по-рано, пак ми беше казал, че ще имам "гости". Затова му отговорих и му написах, че нахлуването в частна собственост е нелегално.

Колкото се отнася до отговора ми до @Емил Костов - тъй като предимно аз бях писал в страницата на темата, останах с убеждението, че той говори на мен. И тъй като цитата е скрит, не видях кой точно е цитиран, което допълнително ме обърка.

Както вече казах на няколко пъти аз нямам други профили. Не разбирам защо си обсебен от идеята, че имам други профили...

• Автор
преди 9 минути, Росица Копукова написа:

То, ако беше, нямаше да се излагаш като любеница у бостан.

Но това се средностатистически въпроси в много специалности, обаче не си помирисал вратата на университет,малчугане.

И къде имат имат Фатални мозъчни изкривявания такива въпроси бре смешко? Айде чакам те да ми го покажеш

преди 6 минути, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

@NewRedDragon не веднъж ми е казвал, че ще имам "гости". В темата, която му отговорих по-рано, пак ми беше казал, че ще имам "гости". Затова му отговорих и му написах, че нахлуването в частна собственост е нелегално.

Колкото се отнася до отговора ми до @Емил Костов - тъй като предимно аз бях писал в страницата на темата, останах с убеждението, че той говори на мен. И тъй като цитата е скрит, не видях кой точно е цитиран, което допълнително ме обърка.

Както вече казах на няколко пъти аз нямам други профили. Не разбирам защо си обсебен от идеята, че имам други профили...

Грухчо казах ти го вчера казвам ти го и сега никак не е трудно да те разкрият за секунди. Айде кажи сега тоя профил не е ли твой. @bootlicker (Мазния)

• Автор
преди 3 минути, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Хаха нали ти казах че пак ще носиш вода от десет дерета че магарето ти е мъжко както винаги :)

Две са причините да го правя първата е че ми е забавно и втората е че мразя лъжците като теб и ги разобличавам

преди 7 минути, petie1 написа:

И къде имат имат Фатални мозъчни изкривявания такива въпроси бре смешко? Айде чакам те да ми го покажеш

Я пак оправи правописа и не ставай смешен със заемки от интернет!

преди 1 минута, petie1 написа:

Хаха нали ти казах че пак ще носиш вода от десет дерета че магарето ти е мъжко както винаги :)

Две са причините да го правя първата е че ми е забавно и втората е че мразя лъжците като теб и ги разобличавам

Мъли-й-й-й-й-й-й, ама наистина " калтурата" ви е уникална!

• Автор
преди 1 минута, Росица Копукова написа:

Я пак оправи правописа и не ставай смешен със заемки от интернет!

Чакам да ми го покажеш?

преди 3 минути, Росица Копукова написа:

Мъли-й-й-й-й-й-й, ама наистина " калтурата" ви е уникална!

Ти пък къде си буташ носа в работи дет хал хабер си нямаш?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.