Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 12 минути, АСПЕКТ написа:

Каква е тая фирма. Никога не съм я чувал.

Става въпрос за фирма, която не е известна и трудно може да се намери информация и ревюта, отнасящи се до фирмата, в Интернет.

Когато направих поръчката, не обърнах внимание на фирмата. Започнах да се интересувам и да обръщам внимание, чак когато нещата започнаха да се бавят и да получавам подозрения.

Ето тук съм обяснил подозренията си:

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

преди 6 минути, Teemo написа:

хахахаахаахаха

Сергеев се е развихрил с пералните.

хахахахаахааахахахаххаах

Кой е Сергеев?

преди 1 минута, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Кой е Сергеев?

Един от твойта черга - и почти толкова умен!

Що се отнася до "поръчката" - да беше намерил нещо със същия чипсет от друго място. Така или иначе - седиш и чакаш. Няма сделка в този момент, така, че, нямаш полезен ход

Ето и Германия.

Типична гледка. Полиция и свине.

F0Bs99GA003--MM4HYXA2opeYaD8rQAjiL2RlPJR

преди 9 минути, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Става въпрос за фирма, която не е известна и трудно може да се намери информация и ревюта, отнасящи се до фирмата, в Интернет.

Когато направих поръчката, не обърнах внимание на фирмата. Започнах да се интересувам и да обръщам внимание, чак когато нещата започнаха да се бавят и да получавам подозрения.

Ето тук съм обяснил подозренията си:

Много ли плати? Ако е 20 щатски долара, карай.

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Нищо не е платил. През румънците е поръчал - вероятно с наложен платеж

Добра вечер и на теб, приятел! :friends1:

Бре! Днес много си позитивен.

преди 51 минути, AAUUXX написа:

Не съм карал кон ,не се качвам на нещо дето има свой разум :)

Мое се окаже, че не сте на един акъл? Има неква логика

Мноо сте изписали ве. Пантера Роса ш'се припоти.

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Нищо не съм плащал... Плащането се прави при получаване на доставката (наложен платеж) от офис на куриер.

Поръчката трябва да се извърши през ЕКОНТ, следователно парите се плащат при ЕКОНТ, след приемане на доставката.

току-що, NewRedDragon написа:

Нищо не е платил. През румънците е поръчал - вероятно с наложен платеж

Досега не ми се е случвало да плащам с наложен платеж. Ясно.

преди 11 минути, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Кой е Сергеев?

Колко пъти трябва да ти кажа - гнусар, не ме цитирай.

Нищо не съм плащал... Плащането се прави при получаване на доставката (наложен платеж) от офис на куриер.

Поръчката трябва да се извърши през ЕКОНТ, следователно парите се плащат при ЕКОНТ, след приемане на доставката.

Тогава, какъв е проблема? След като не си платил все още нищо.

преди 2 минути, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Тая поръчка не беше ли за онзи пиклив рутер за който беше пуснал тема?

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Тогава, какъв е проблема?

Проблемът е такъв, какъвто съм го описал тук:

Проблемът е, че продукта е регистриран, но не е изпратен. Не се извършва изпращане на продукта. Вече мина доста време, а още се показва само като "Регистриран", но не и изпратена.

преди 1 минута, evogen написа:

Тая поръчка не беше ли за онзи пиклив рутер за който беше пуснал тема?

За рутера, който съм показал тук ли говориш:

Защо да е "пиклив"?

Проблемът е такъв, какъвто съм го описал тук:

Проблемът е, че продукта е регистриран, но не е изпратен. Не се извършва изпращане на продукта. Вече мина доста време, а още се показва само като "Регистриран", но не и изпратена.

18.11.2022? В 7 часа сутринта? Преди половин година?

Ами, значи няма ядове! Като има възможност, ще ти го пратят

преди 4 минути, Teemo написа:

Колко пъти трябва да ти кажа - гнусар, не ме цитирай.

Никога не си ми казвал, че не искаш да те цитирам.

Извинявай, ако съм те обидил с нещо. Повече няма да те цитирам, щом не искаш да те цитирам.

18.11.2022? В 7 часа сутринта?!

Както съм написал в другата тема, изображението, което показах, е просто примерно изображение, което намерих в Интернет. Моята поръчка я направих преди 7 дни, сутрешно време.

преди 3 минути, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Извинявай, ако съм те обидил с нещо. Повече няма да те цитирам, щом не искаш да те цитирам.

Както съм написал в другата тема, изображението, което показах, е просто примерно изображение, което намерих в Интернет. Моята поръчка я направих преди 7 дни, сутрешно време.

Ще престанеш ли да използваш чужди изображение и да ги представяш за свои? Това е плагиатство. И има доста солени глоби.

https://www.bgonair.bg/a/2-bulgaria/265213-do-6-godini-zatvor-za-hakerite-i-plagiatite-v-internet/amp

До 6 години затвор ще се полагат и за плагиатство, ако чуждият труд е публикуван в интернет. Това решиха депутатите като приеха на първо четене промени в Наказателния кодекс, внесени от правителството.

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

Ами, значи няма ядове! Като има възможност, ще ти го пратят

Съмнението ми е, че може да са го регистрирали, но да са забравили да го изпратят.

Ще престанеш ли да използваш чужди изображение и да ги представяш за свои? Това е плагиатство. И има доста солени глоби.

Не съм представил изображението за свое. Както изрично обясних в другата тема, изображението е примерно и не е свързано с моята поръчка.

Вероятно, хората са преценили, че не си надежден клиент, и съответно не искат да правят разходи. Ще ти пратят адапторчето, ти после ще искаш да им го връщаш.... и така. 

преди 5 минути, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

хахахаахахахахаха

По колко начина - различни, ти го казах.

Заради теб, съм си променил и профилната снимка.

Точно за теб е - след като ме докладва и ме наказаха.

Противен гнусер !!!!!!!

Не знам защо още се намират хора, които да ти помагат.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.