Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 1 минута, Teemo написа:

Отговора твой ли е ?

Разсмя ме с глас...

Мой е, естествено. Аз като съм на задната седалка....ми идват едни :) 

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

преди 33 минути, NewRedDragon написа:

Пфууу...казах ѝ да гледа табелите, а не смотания GPS.... Aма то...2 жени на предните седалки......човек да не разцъка малко из нета :) 

Как е на Унгарски:  дай два хляба?

Това е като първият треньор на сина ми, по футбол.

Цитирам:

- Топка е в женски род - накъдето и да мислиш, да я удариш, тя си отива, където иска. хаххаахахаах

• Автор

Мали много прасета много нещо

Я вярно бре ко     става с б ахурестите?

преди 10 минути, Teemo написа:

Това е като първият треньор на сина ми, по футбол.

Цитирам:

- Топка е в женски род - накъдето и да мислиш, да я удариш, тя си отива, където иска. хаххаахахаах

Бе...остави е работата... Ти му пееш, то ти се дърви :) 

Както и да е - на някакъв ТИР паркинг сме вече - в маджарско. Сега шъ правят спагети женските - хляб няма :) Ний за кво носим 20 консерви Русенско:lol6:

преди 8 минути, evogen написа:

Това нещо не ми изглежда нормално. В момента нямам възможност да анализирам видеото, но си мисля, че е монтаж

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

хляб няма

Все ще се разберете за хляб.

Само внимавай - имат един със захар. Веднъж ядох - опитах поне... Не ми се получи.

преди 16 минути, evogen написа:

Тая ще се отрови бре. Такова посиране я чака или повръщане или обриване, че направо не знам. Че и сурови, може и някоя салмонела да я налази. Би трябвало да е фейк, но е забавно де.

преди 3 минути, Teemo написа:

Все ще се разберете за хляб.

Само внимавай - имат един със захар. Веднъж ядох - опитах поне... Не ми се получи.

Гледам, има няква барака, дето пише "take away pizza" - шТЕ  да е хляба, тази вечер. 

ПС: Наливната бира не е лоша :lol6:

• Автор
преди 12 минути, evogen написа:

Тва е сто процентов фейк ... Над десет и вириш копитата

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Ех, вестниците.

Еха... класическия "висок печат".... Не знаех, че още има  ентусиасти, дето го правят. А хората дето нареждат оловните клишета, бяха уникални - всичко е централно огледално - наобратно.... Абе, не съм го работил, но го помня, като "технология" "_ 

преди 1 час, NewRedDragon написа:

В математиката няма такива термини - малко, много...... Каквото реши търговеца, това е! Пак ти казвам, прочети Общите условия. На едно място в договора, който си подписал, изрично е записано, че сроковете не са гарантирани - в определени случаи

Въпросът е, че мисля, че компанията е нелегитимна. Ако има забавяне, но всичко е наред, тогава ще продължа да чакам и няма да се притеснявам. Основното ми притеснение е, че тук има нещо гнило и фирмата не е легитимна. Притеснението ми е, че забавянето не е в резултат на липса на наличност или проблеми с логистиката например, а защото нещо не е наред със самата фирма, не е легитимна или продават фалшиви продукти.

преди 5 минути, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Въпросът е, че мисля, че компанията е нелегитимна. Ако има забавяне, но всичко е наред, тогава ще продължа да чакам и няма да се притеснявам. Основното ми притеснение е, че тук има нещо гнило и фирмата не е легитимна. Притеснението ми е, че забавянето не е в резултат на липса на наличност или проблеми с логистиката например, а защото нещо не е наред със самата фирма, не е легитимна или продават фалшиви продукти.

Обади ли се по телефона? 

преди 1 минута, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Въпросът е, че мисля, че компанията е нелегитимна.

Какво мислиш ти, какво значение има?

преди 2 минути, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Основното ми притеснение е, че тук има нещо гнило и фирмата не е легитимна.

Знаеш ли значението на болдираното?

преди 3 минути, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Притеснението ми е, че забавянето не е в резултат на липса на наличност или проблеми с логистиката например, а защото нещо не е наред със самата фирма, не е легитимна или продават фалшиви продукти.

Проблема си е твой! Може да наемеш адвокатска кантора в Румъния и да си търсиш правата. Мога да съдействам за кантора

преди 6 минути, NewRedDragon написа:

Еха... класическия "висок печат".... Не знаех, че още има  ентусиасти, дето го правят. А хората дето нареждат оловните клишета, бяха уникални - всичко е централно огледално - наобратно.... Абе, не съм го работил, но го помня, като "технология" "_ 

Много готино.

току-що, NewRedDragon написа:

Ти луд ли си :lol6:Телефона струва пари 

Може пък да не знае английски език.

преди 1 час, evogen написа:

@LittleGoldenPiggyBanks101Абе грухчо аз що си спомням че в онази тема каза че си го поръчал от емаг ама сега не ми се рови. Тук гледа ли в обслужване на клиенти.

https://www.emag.bg/help/

В раздел "Какъв е срока за доставка на поръчки?" пише това:

"За продукти, предлагани от eMAG, очакван конкретен период на доставка ще получиш след регистриране на поръчката. За продукти, предлагани от Marketplace търговци, периода и условията за доставка може да се различават в зависимост от търговеца. Обикновено доставката се осъществява до няколко работни дни от получаването на имейла с потвърждение за изпращане на поръчката от страна на търговеца. Ако търговецът е регистриран извън България то тогава срокът на доставка може да бъде удължен."

Източник: https://www.emag.bg/help/

Проблемът е, че такъв срок не съм получил.

Виж срока, който е показан в това примерно изображение:

screenshot-432.png

Както виждаш, пише, че доставката ще е завършена до 8 дни. В моя случай само след няколко часа започва да тече осмия ден, а поръчката е още на това ниво - "Регистрирана поръчка", което означава, че поръчката е само регистрирана, но не и изпратена:

image.png

Преди на направя поръчката пишеше, че доставката ще е завършена до 8 дни. В момента нищо никъде не пише и не ми е показана информация кога ще бъде завършена доставката.

току-що, АСПЕКТ написа:

Може пък да не знае английски език.

В този случай...на какъв език @LittleGoldenPiggyBanks101, a,k.a Прасето, е писало мейла? На Български? Няма шанс някой да му обърне внимание

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Обади ли се по телефона? 

Не. Не съм се обадил, защото не говоря румънски език. Но им изпратих имейл преди няколко часа, но все още няма отговор. Вероятно утре ще има отговор. Имейлът им има "emag.bg" след "@", което означава, че вероятно имат и поддръжка на български език. Утре ще проверя дали са ми отговорили на електронното писмо, което им изпратих.

преди 1 минута, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Не. Не съм се обадил, защото не говоря румънски език. Но им изпратих имейл преди няколко часа, но все още няма отговор. Вероятно утре ще има отговор. Имейлът им има "emag.bg" след "@", което означава, че вероятно имат и поддръжка на български език. Утре ще проверя дали са ми отговорили на електронното писмо, което им изпратих.

Ти на български език ли писа?

bitch slap GIF

https://www.emag.bg/untdtanu/126513/v?ref=lst_see_vendor_page

Фирма: UNITED TIM S.R.L.

Адрес: STR. CASTELANULUI,NR.9/A, Bistrita, Bistrita-Nasaud, 420135

ЕИК: 22064919

IBAN: RO04OTPV390000173876RO05

Банка: OTP BANK ROMANIA S.A.

Телефонен номер: +40741458574

Поддържа: Намерете отговори в eMAG Help

Статут: Търговец

преди 3 минути, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

За продукти, предлагани от Marketplace търговци, периода и условията за доставка може да се различават в зависимост от търговеца.

А това, за какво е написано, бе ЕнТиЛиГент?

преди 2 минути, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Никой не те кара да говориш на Румънски, по телефона! Казах ти - в кол центровете, всички говорят нормалния Английски

преди 4 минути, NewRedDragon написа:

А това, за какво е написано, бе ЕнТиЛиГент?

Никой не те кара да говориш на Румънски, по телефона! Казах ти - в кол центровете, всички говорят нормалния Английски

Аз говорих на немски език. И пак ме разбраха. 😃 Явно съм имал късмет. Може да пробва на немски език.

току-що, NewRedDragon написа:

В този случай...на какъв език @LittleGoldenPiggyBanks101, a,k.a Прасето, е писало мейла? На Български? Няма шанс някой да му обърне внимание

Да, на български им писах писмото. Както вече казах, изглежда, че имейла се държи от поддръжка на български език. Това е имейла, който намерих в еМАГ:

screenshot-433.png

Както виждаш, има български домейн, което ме навява на мисълта, че имейла се използва от поддръжка на български език.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.