Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 15 минути, АСПЕКТ написа:

Много са плитки.  Или аз така ги виждам? Доматът има дълги корени. Също като розата. Трябва да е много дълбоко.

Всичко е ок, като пораснат доматите по-високи, ще ги окопая отново, за последно. Тази пръст ще я дръпна от вадите, няма откъде другаде.

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

преди 3 минути, Teemo написа:

Така и не разбрах...

През Загреб и после Италия, или към Австрия ?

Към Италия - крайната точка е Ница, но решихме да не минаваме през сърбия, а през Румъния и Унгария, че в сръбско нещо протестирали :) 

@Teemo, ходил ли си в Словения? Има ли смисъл да спираме някъде, нещо да разгледаме? Или направо да цепим.... Просто ни предложиха един много готин (на снимки поне) къмпинг след Любляна и няма ядове да нощуваме тука?

преди 7 часа, нушо написа:

Фолк Звездата Ваня Великова преживя истински ужас!!! Видя Мечка в Гората
''Излезнах ранния слетобед на разходка в гората и след около 30 минути се втрещих изкочи Мечка пред мен.... Мечката се размърда, ръмжейки, на два крака, на няколко метра от мен.
Много се уплаших. Въпреки внушителния й външен вид запазих самообладание. Действах разумно. Стараех се да не правя резки движения, да не викам, крещя. Имах чувството, че някой ме стиска за гърлото. На моменти усещах как дъхът ми спира. 
Погледите ни се пресякоха няколко пъти и в един момент тя избяга в другата посока... Буквално усетих дъхът й. Разтреперена се прибрах, благодарих на Бога, че съм цяла и жива, сподели Фолк Певицата Ваня Великова

Две Мечки се срещнали.

Аз нея я следя във фейсбук.Много ми е блага,също като Анчето 

на 17.05.2023 г. в 16:11, petie1 написа:

Е знаем как да го излъжем де ама докога?

Дори и да го направят да чете текст от изображение, пак мога да го излъжа. Щом успявах да излъжа ботовете на Фашистбук, и този ще излъжа. :D

преди 36 минути, АСПЕКТ написа:

...

Искам да кажа, че ако функцията не е непрекъсната, значи че не е диференцируема.

...

Оф... Знам какво искаш да кажеш. Боя се, че ти не разбра какво ти казах. Както обикновено. А не ми се и обяснява. Досадно е. Линковете ти - също. Самата идея, постановка, както искаш я наречи - да предлагаш на хора, които не познаваш непоискани "образователни" линкове пък е толкова нелепа, че издигаш понятието неадекватност до немислими висини.  Предлагам да си напишеш отговора и да се игнорираме... Ще имаш последната дума, не е зле.

• Автор
преди 10 минути, lebel написа:

Оф... Знам какво искаш да кажеш. Боя се, че ти не разбра какво ти казах. Както обикновено. А не ми се и обяснява. Досадно е. Линковете ти - също. Самата идея, постановка, както искаш я наречи - да предлагаш на хора, които не познаваш непоискани "образователни" линкове пък е толкова нелепа, че издигаш понятието неадекватност до немислими висини.  Предлагам да си напишеш отговора и да се игнорираме... Ще имаш последната дума, не е зле.

Пишете уй и да бегаме

Добър ден хакери :cheers:

Две модерни баби си чатят:
- Ко прайш ма, Нетке?
- Ми цъкам си в нета. Намерих едно място, дето дават голи юзъри. Червих се, червих се, ама три часа ги гледах.
- Аууу, Нетке, да ми пратиш линк у Месинджъра, та да ги видя и аз! От кога гол юзър не съм виждала? Дядото вече за нищо не става, съвсем му се е разхлопало хлопито и рамът не му стига. А да не говорим, че хард дискът му вече въобще не е хард.
- Ее, стига и ти! То и ние вече и за спам не ставаме. Ако можех да се сейфна така, както бях преди 40 години!
- А знаеш ли аз каква красавица бях, без никакви бъгове? Сега и аз съм станала за рестартиране. Целият ми десктоп се е набръчкал.
- Чатке, ние добре се заговорихме, ама се сетих, че трябва да компилирам един боб на дядото, че пак ще ми пусне намръщена емотикона. Ще ми услужиш ли с голямата лъжица, че моите всичките са зипирани версии?
- Нетке, не помниш ли, че ти я сенднах миналата седмица? Я си виж хисторито!
- Не помня такова нещо бе, Чатке.
- Така ли? Лъжкиня ли ме наричаш? Ууу, да ти се скапе вайбърът, дано!
- А на теб магарето ти, троянски кон да стане, дано! Уиндоусът да ти се бъгне, та всички да видят, какво криеш в Май Докюментс!
- Дядото ти да си ъпгрейдне хард диска и да си хване млада юзърка!
- Да ти се срути кочината и да ти форматира прасето, дано!
- А на теб някоя невестулка да ти хакне кокошките!
- Да ти влезе в къщата злонамерен софтуер и да ти изнесе всичко!
- И компютъра ли, ма?
- И компютъра.
- Ииии, пепел ти на ю ес би входа! Повече няма да правя ни аудио, ни видеочат с тебе! Даже не искам да ти чувам никнейма, да знаеш!
- Ммм,... дреме ми на дънната платка. Хакерка с хакерка, такава!

преди 1 час, Teemo написа:

Е нещо като гъбичка за чистене, на Немски ...

Може и да не го казвам, както трябва.

Просто швам, тух е кърпа.  Няма да се объркат немците с другата дума за гъба, както е на български език, защото гъба за ядене или отровна гъба, е пилце.

Тух или ташентух се използва за духане на носа. Дарф ик (вилайхт) айн (ташен)тух хабн? Може ли една кърпичка? Кърпа на немски език или тух е в среден род.

Бррр...

Надпис в тоалетна:
Препоръчваме ви да не оставяте след себе си органични следи. Чистачката владее вуду магии.

едит: безмилостен... да изтрие всички глупости, които писа, бриса и допълва толкова време... без жал, без пощада... бе...  за него Металика  пеят No Remorse... 

... добре че поне аз ги запазих... за моментите, в които ми е най-трудно...

преди 2 часа, NewRedDragon написа:

Завиждам ти :) А мене ме чака цяла Словения да мина до довечера..... Наливам се с някава безалкохолна бира тука на едно OMV

Браво!

Наливам се с някава безалкохолна бира тука на едно OMV

По-добре пий "енергийна напитка"!!! Такова животно нема бате!!! Ти заради названието бира ли пиеш бира??? :) 

п.п. Вземи пий една боза ... пъ да видим ко ке ... = Определено една боза ке ще е по-убава от безалкохолна бира бате ... :) 

преди 1 минута, дioiд написа:

По-добре пий "енергийна напитка"!!! Такова животно нема бате!!! Ти заради названието бира ли пиеш бира??? :) 

`Да - така е :) Заради "бира". Тия енергийните не са ми на сърце нещо :) 

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Всичко е ок, като пораснат доматите по-високи, ще ги окопая отново, за последно. Тази пръст ще я дръпна от вадите, няма откъде другаде.

Вадите не са ли за поливане на вода? Защото доматите искат много вода. Ний правихме една вада дълбока и така я пълнихме с вода.

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

`Да - така е :) Заради "бира". Тия енергийните не са ми на сърце нещо :) 

Бе, бате ... боза ... а кът се прибереш ракия ... ;) или водка ил нещо по-зипнато, за да се махне потта от шофирането .. или бира ... :)

Лек път!!!

преди 1 минута, дioiд написа:

Бе, бате ... боза ... а кът се прибереш ракия ... ;) или водка ил нещо по-зипнато, за да се махне потта от шофирането .. или бира ... :)

Лек път!!!

Ракийка си носим - и русенско варено :) Само да влезем в Италия - там буля сяда зад волана:beer:

Към Италия - крайната точка е Ница, но решихме да не минаваме през сърбия, а през Румъния и Унгария, че в сръбско нещо протестирали :) 

...

Пожелавам ти добро пътуване... без(аварийно, опасно, проблемно)... със(весело, забавно, запомнящо се).

преди 11 минути, NewRedDragon написа:

там буля сяда зад волана

Успех! 

преди 13 минути, NewRedDragon написа:

Само да влезем в Италия

Тамън = Грапата е супер!!! :) 

@Teemo, ходил ли си в Словения? Има ли смисъл да спираме някъде, нещо да разгледаме? Или направо да цепим.... Просто ни предложиха един много готин (на снимки поне) къмпинг след Любляна и няма ядове да нощуваме тука?

Само в Любляна сме спирали.

Първият път, за около два часа. Вторият си дадохме време, един следобед и вечерта. 

Разкошен град. Има много кръчми. По хубавите са по малките улички, около центъра.

Нощувахме в един хан - старовремски.

Да се прибере жената и ще я питам - тя помни имена.

преди 21 часа, АСПЕКТ написа:

И кого пита? Пита ли някого по телефона? Чу ли някакво мнение от магазина, от доставчика, от фирмата? От сайта?

Това са неща, които вече нямат значение. В понеделник ще откажа поръчката. Очевидно е, че нещо не е наред. Легитимните фирми не правят така; легитимните фирми имат ревюта, мнения в интернет и отговарят на имейлите, които им се изпращат от клиентите.

Фирмата, която уж ще достави WiFi адаптира на Alfa, нито има ревюта, нито има мнения, нито отговори на имейла, който им изпратих. За мен това е достатъчно, че да ми светне червената лампичка.

След като откажа поръчката в понеделник, ще търся други WiFi адаптери, които поддържат функциите, които са ми необходими. Но този път ще гледам да ги поръчам от компания, която има история в интернет, доказана е във времето и съм поръчвал от нея и преди и знам, че работи правилно и извършва доставките на време.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.