Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 4 минути, lebel написа:

Нямам нищо от изброеното, ма викам дай се направя на емпат... мое заблудя некого...

И аз не ползвам нищо от изброеното, ноооо дъщерята на оня дето му правих LAN явно е била пред ингаркт

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 29 минути, lebel написа:

Това още ли е актуално?

"Глобален срив в платформите на Meta: Facebook, Instagram и Messenger спряха да работят"

Не че ми пука... просто поддържам разговора... в случая - монолога

Ужаст, сигурно хиляди кифли са умрели от мъка.

преди 1 час, lebel написа:

Нямам нищо от изброеното, ма викам дай се направя на емпат... мое заблудя некого...

Е аз си го ползвам де щото някои приятели кат ги няма в БГ и са някъде на майната си пак е алтернатива на няква комуникация колкото да не сме в каменната ера.😁 Ползвам и телеграма ама май скоро ще му бия камшика щото взе нещо много да ме дразни.

Загледах хубав филм. "Съветникът". Поне ми изглежда хубав. 2013. Не знам защо не съм го гледал. Фасбендер, Брад Пит, Пенелопе Крус, Хавиер Бардем, Камерън Диас...

едит: Исус не се бил родил в Мексико, щото там не намерили трима влъхви и девица.

преди 13 минути, NewRedDragon написа:

Вие телефони нямате ли?

ПС: Това не е нищо повече, от поредния клюкарнок

Просто отговорих на питането. Въздържам се от ползването на социални мрежи. Вече се въздържам и от разговори с хора, които ми отговарят след справка с AI.

edit в "X" няма цензура, за разлика от FB.

Изтриха ни със Жоро ( @jhoro )... A толко увлекателен разговор бехме заформили... Анчето ш'се окаже права за цензурата!

едит: не вярвам да е щото постовете ми нямаха общо с темата... то ако е така, трее ми изтрият 'сичките...

преди 7 минути, lebel написа:

Изтриха ни със Жоро ( @jhoro )... A толко увлекателен разговор бехме заформили... Анчето ш'се окаже права за цензурата!

едит: не вярвам да е щото постовете ми нямаха общо с темата... то ако е така, трее ми изтрият 'сичките...

А ти притесни ли се?

Да му мисли @Kalin Karaboychev - щото форума е „на системи“!

преди 8 минути, lebel написа:

Четат, не четат, аз па не ги слушам.

Жената - доунгреднали са, айде оставяй ги...

Какъв даунгрейд ? Все едно е оня с големите очила, дето предаваше шах в спортните новини,.

преди 38 минути, lebel написа:

Естествено.

Пък аз ... си го преместих!

преди 41 минути, jhoro написа:

Пък аз ... си го преместих!

На с4? Бе я не ми казвай, че тука са едни четци... и като те нарочат, иди доказвай, че хромозомите ти са XY... образно казано

преди 56 минути, Teemo v. X написа:

Жената - доунгреднали са, айде оставяй ги...

Какъв даунгрейд ? Все едно е оня с големите очила, дето предаваше шах в спортните новини,.

Днес, кото си припомнях примерите за Грета, се бях сетил за един мач Австрия - България преди години. Нищо не помня от този мач, освен че още играеше Кранкъл, че коментатор от наша страна беше некъф образ, според мен - възрастен джентълмен, дошъл от некъф друг спорт (нищо чудно и шах да беше) само за този мач (даже и го споменаха май) и че към края на мача, след като Кранкъл фаулира некъф от наш'те, оня пич назидателно каза: - Не така, господин Кранкъл, не така...

Това дотолкова не кореспондираше с футболния дух и обноски, че беше направило впечатление на маса народ и сума време беше лаф сред запалянковците, като даже и в ситуации извън футбола (примерно в трамвая) можеше да чуеш "Не така, господин Кранкъл, не така..."

смених си шрифтовете не знам по-хубави ли са ама определо са "по-широки"

R4daxk7.png

Баси, ние едно време живот си живеехме в училище. Между 1-ви и 8-ми клас - шапка на тояга (даже, за повече съспенс, в тоя период смених 4 училища). А внукът сега завърши 4-ти клас и вече омаа три изпита - български език и литература, и 2 математики.

Аре честит ден на бащите. Неска е един от тях. Аз знам и 26.12, а май имаше и други. Някой март, да не ровя пак... Както и да е, от мен - най-добри пожелания!

Papa( original with lyrics) - Paul Anka

Борис Гуджунов - Татко - с текст

MANOWAR - Tatko (Full Song)

пп жената вика - отивам до супера, искаш ли нещо? казвам - сладолед, щом е ден на бащата... а тя се смее и вика - ти си дядо... то че съм дядо, дядо съм, ама... що секи гледа да те смачка...

едит: то имало и прайд неска... а аз се чудех, що няма голяма навалица тъдява...

преди 1 час, buldak написа:

R4daxk7.png

На мен roboto ми харесва и основно такъв ползвам.

Отивам се прая на Софийския бръснар. Ше махам брадата, че жената ме сдуа. Ма ми зе сладолед де.

Бе... на шега, на майтап, ма аз наистина си говоря сам тука. Както некой би казал - за алиби. Дето викат - откак зех на жената жсм, се в кухнята я намирам...

преди 31 минути, lebel написа:

Аре честит ден на бащите. Неска е един от тях. Аз знам и 26.12, а май имаше и други. Някой март, да не ровя пак... Както и да е, от мен - най-добри пожелания!

Papa( original with lyrics) - Paul Anka

Борис Гуджунов - Татко - с текст

MANOWAR - Tatko (Full Song)

пп жената вика - отивам до супера, искаш ли нещо? казвам - сладолед, щом е ден на бащата... а тя се смее и вика - ти си дядо... то че съм дядо, дядо съм, ама... що секи гледа да те смачка...

едит: то имало и прайд неска... а аз се чудех, що няма голяма навалица тъдява...

Мен се опитаха да ме разхождат - не им се получи. Върнаха се с две торби с продукти - като не щеш да излизаш - ще готвиш за гости... Без право на обжалване.

едит: като каза брада - и мойта глиганска четина е за шлайфане. От болницата - два месеца и кусур.

преди 1 час, buldak написа:

R4daxk7.png

Monospace ли са буквите?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.