Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 27 минути, АСПЕКТ написа:

Хайде на ягодите. В България колко е килото?

В момента има промоция в една от големите вериги на 3,30 €.

• Отговори 91,9k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

преди 5 минути, The Lone Star написа:

Тия, които взех са от производител, не от хипермаркет. Май, мернах и аз някакви такива ягоди в маркета.

преди 5 минути, The Lone Star написа:

Не знаех.... Това /според моя скромен опит/ е съвсем нормална цена

преди 14 минути, The Lone Star написа:

Нормална е, но от години вече не купувам ягоди.

Сега е сезона на черешите ,за ягодите трябва шампанско ,дойде съседката изяде ягодите ,изпие шампанското на теб остане лош спомен от кауфланд че не са били на промоция lock

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Сега е сезона на черешите ,за ягодите трябва шампанско ,дойде съседката изяде ягодите ,изпие шампанското на теб остане лош спомен от кауфланд че не са били на промоция lock

Най вероятно в неделя ще правим "бригада" на един черещов масив тук, на 30 км от Вн за щерешобер. По миналата година ходихме 2 пъти и се сдобихме с около 20 кила черешова ракия :)

току-що, NewRedDragon написа:

Най вероятно в неделя ще правим "бригада" на един черещов масив тук, на 30 км от Вн за щерешобер. По миналата година ходихме 2 пъти и се сдобихме с около 20 кила черешова ракия :)

И тази година небеше добра за черешите ,измръзнаха пролетта.

преди 15 минути, NewRedDragon написа:

Аз като малък берях череши безплатно, се катерихме на 1 дърво във Варна.

преди 7 минути, AAUUXX написа:

И тази година небеше добра за черешите ,измръзнаха пролетта.

Aми за 2026.....тук, по нашия край нямаше аномалии и всичко си е ОК. Но 25-та....беше трагедия - нищо! Тоя пич собственика на масива (около 120 дръвчета) ми е познат по друга линия и ни пуска да си берем колкото искаме и можем ) Черешите не са много ОК за ядене (като модел/сорт) - дребни, червени, много сладки и ароматни - дават около 6-7% захарност. Идеално за ракийката

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Аз като малък берях череши безплатно, се катерихме на 1 дърво във Варна.

Черешите, за които говоря са в района на Провадийските села..... То за хапване...колко ти трябва 1-2 кила....ама за ракия трябват 150-200 кила. Като махнеш костилките оставт на половина )

преди 4 минути, NewRedDragon написа:

Aми за 2026.....тук, по нашия край нямаше аномалии и всичко си е ОК. Но 25-та....беше трагедия - нищо! Тоя пич собственика на масива (около 120 дръвчета) ми е познат по друга линия и ни пуска да си берем колкото искаме и можем ) Черешите не са много ОК за ядене (като модел/сорт) - дребни, червени, много сладки и ароматни - дават около 6-7% захарност. Идеално за ракийката

Черешите, за които говоря са в района на Провадийските села..... То за хапване...колко ти трябва 1-2 кила....ама за ракия трябват 150-200 кила. Като махнеш костилките оставт на половина )

Е, да, но собственикът ни изгони. 😔 Ни хвана един път. Колко да хапне едно дете.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Значи съм ....ните за мен са по-вкусни

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Е, да но собственикът ми изгони. 😔 Ни хвана един път.

Е, то като деца о ние нападахме.... Тогава живеех в Чайка....на края на града....

Не знам дали знаеш, но старото име на района, където сега е престижният кеартал Чайка е .....

Четешова градина )

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.