Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 1 час, Teemo v. X написа:

Ако бях параноик щях да кажа че, това е дирижирана схема - срещу мен, лично. Некъф максуданец дава мнение за Роб и друг подклажда...

Той ги знае всичките от Берлинския и световен шоубизнес, чете по цял ден енциклопедия за известните гейове, явно има такава в нета.

Ето един, дето плюеше по гейовете в национален ефир - Мути, и той е турче.

Hotnews.bg
No image preview

Мути от "Биг Брадър" във връзка с ресторантьор

Един от най-противоречивите съквартиранти в последния сезон на "Биг Брадър" - Мути, който се обяви за ревностен последовател на ислямските традиции и обвини хомосексуалните хора, че са "шантани" и "по
  • Отговори 91,9k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

преди 5 минути, buldak написа:

тая тема наистина води значително по коментари

vodi.png

Ми, аз какво ти казах. 😀 Дадох ти най-популярната тема.

преди 7 часа, Муца Дебелогъзова написа:

Той ги знае всичките от Берлинския и световен шоубизнес, чете по цял ден енциклопедия за известните гейове, явно има такава в нета.

Hotnews.bg
No image preview

Един от най-противоречивите съквартиранти в последния сезон на "Биг Брадър" - Мути, който се обяви за ревностен последовател на ислямските традиции и обвини хомосексуалните хора, че са "шантани" и "по

Не разбрах само как навърза Мути с геюове, енциклопедия, турче, известни...

Hotnews.bg
No image preview

Ми, чета световната преса. Не съм кон с капаци и да чета само Уикенд.

https://www.theguardian.com/music/2024/mar/07/judas-priest-rob-halford-coming-out-as-gay-its-unbelievable-the-elation

Hotnews.bg
No image preview

images?q=tbn:ANd9GcQGbaytdNfMkzshhNeA387

Добро утро

В южното полукълбо е много слудено

Screenshot 2026-06-06 080251.png

Ще взема да оплета на кучето една жилетка, че като гледам как се е свило милото... 🥶

Вие пак ли обсъждате нетрадиционалистите? Е, то сега нали е месец юни - happy pride month! Slay queen! 🏳️‍🌈

преди 8 минути, Greta Crocheter написа:

Добро утро

В южното полукълбо е много слудено

Screenshot 2026-06-06 080251.png

Ще взема да оплета на кучето една жилетка, че като гледам как се е свило милото... 🥶

Вие пак ли обсъждате нетрадиционалистите? Е, то сега нали е месец юни - happy pride month! Slay queen! 🏳️‍🌈

На север в Берлин. 4 часа сутринта изгрява Слънцето и в 22 залязва. Сиреч Земята е далеч от Слънцето според Кеплер. И през Юли сигурно и ще стане да залезе Слънцето в 23 часа. Берлин е блато и затова има голяма влажност, която се отразява много на времето. Градусите не са много високо, към 20 по Целзий, но заради 80 или 90 процента влажност и не се диша. Това е то да живееш в блатото. 😀 Понякога става и 40 градуса по Целзий.

преди 19 минути, АСПЕКТ написа:

На север в Берлин. 4 часа сутринта изгрява Слънцето и в 22 залязва. Сиреч Земята е далеч от Слънцето според Кеплер. И през Юли сигурно и ще стане да залезе Слънцето в 23 часа. Берлин е блато и затова има голяма влажност, която се отразява много на времето. Градусите не са много високо, към 20 по Целзий, но заради 80 или 90 процента влажност и не се диша. Това е то да живееш в блатото. 😀 Понякога става и 40 градуса по Целзий.

Мога да си представя. Простираш си прането - не може да изсъхне, хваща мухъл на простора. Въздуха тежък - едва се диша. В Дърбан е така през лятото, но там е много хубаво през зимата.

А в Йоханесбург през зимата въздуха е много сух - хващаме суха кашлица; на мен ръцете ми редовно се напукват и се покриват с рани.

И Гугъл искат 200 евро на година или 20 евро на месец за този робот.

Защо го развалиха? И нарочно го правят прост този робот, но чак толкова...

😠😠😠

Screenshot-20260606-094907.png

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

😠😠😠

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

😠😠😠

Screenshot_20260606-095506.png

преди 14 часа, ivottoshev написа:

...

За крещенето съм съгласен. И аз ѝ го казвах, ама оно си рупа ли рупа...

...

Брат... мен ако питаш (знам, знам, не ме питаш), с тоя защитник, опонент ти не трее.

баси много обеднях no-no

утре ще се напия като белите хора, съквартирантите са на РД вечерта

САЩ срещу Германия. Тоя, който изпълни химна на САЩ ми наду главата. Голяма дране падна, че и фойерверки, и някакви самолети пуснаха тия американци от САЩ.

След 2 минути и Германия повежда. Язък за шоуто.

преди 13 минути, АСПЕКТ написа:

САЩ срещу Германия. Тоя, който изпълни химна на САЩ ми наду главата. Голяма дране падна, че и фойерверки, и някакви самолети пуснаха тия американци от САЩ.

След 2 минути и Германия повежда. Язък за шоуто.

Нр знам за какво точно говориш, но...

ХИМНА на САЩ, е базиран на мелодия от стара пиянска песен отУелс

Бушона може да ми се сърди, но след време ще разбере, че е било за хубаво!

Просто съвеста не ми позволява да гледам как се излага и как ще му се подиграват за написаното след края.....!

Редактирано от Звяра! (преглед на промените)

преди 2 минути, Звяра! написа:

Бушона може да ми се сърди, но след време ще разбере, че е било за хубаво!

Просто съвеста не ми позволява да гледам как се излага и как ще му се подиграват за написаното след края.....!

кой тоз бушон?

преди 2 минути, buldak написа:

кой тоз бушон?

Един приятен човек, който е много готин и приятен, но за съжаление се подава на как да го кажа..... ? пропаганда! 😕

Разбирам го много добре и знам какво иска, но не така стоят нещата за негово разочарование.

Моето, твоето или неговото мнение не могат да променят събитията! Ние просто изразяваме мнение и нямаме абсолютно никаква вина! Такива са ФАКТИТЕ, а аз обичам да се придържам към тях!

Хубава вечер банда, и не се сърдете, нищо не зависи от нас!

Редактирано от Звяра! (преглед на промените)

преди 28 минути, NewRedDragon написа:

Нр знам за какво точно говориш, но...

ХИМНА на САЩ, е базиран на мелодия от стара пиянска песен отУелс

Играят футбол Германия срещу САЩ и някакъв излезе и голямо дране падна. Много фалшиво изпълни химна на САЩ.

преди 23 минути, buldak написа:

кой тоз бушон?

@AAUUXX

преди 14 минути, Звяра! написа:

Един приятен човек, който е много готин и приятен, но за съжаление се подава на как да го кажа..... ? пропаганда! 😕

Разбирам го много добре и знам какво иска, но не така стоят нещата за негово разочарование.

Моето, твоето или неговото мнение не могат да променят събитията! Ние просто изразяваме мнение и нямаме абсолютно никаква вина! Такива са ФАКТИТЕ, а аз обичам да се придържам към тях!

Хубава вечер банда, и не се сърдете, нищо не зависи от нас!

РЕПТИЛИТЕ СА ВИНОВНИ!!!

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

РЕПТИЛИТЕ СА ВИНОВНИ!!!

Нямам идея кой е виновен, но съм съм сигурен, че това не сме ние!

преди 2 минути, Звяра! написа:

но съм съм сигурен, че това не сме ние!

Тебе те знаем, че си в множествено число! Горкия, все иска да се присламчи към някоя групичка, "банда"... жалка картинка!

преди 7 минути, Звяра! написа:

Нямам идея кой е виновен, но съм съм сигурен, че това не сме ние!

Само малоумен тъпанар би се подразнил, че съм се обърнал към група готини хора с "банда"!

Такива са ФАКТИТЕ, а аз обичам да се придържам към тях! )

И все пак не мога да не спомена ФАКТА, че безсилието и предстоящата загуба принуждават някои потребители да се хванат за сламка! Еми.... факти, кот - такова! 🤷

преди 1 минута, Звяра! написа:

Само малоумен тъпанар би се подразнил, че съм се обърнал към група готини хора с "банда"!

Гърч, подлизурко никому ненужен! Я обясни на банда що си сам и храниш котките пред блока?!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.