Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 3 минути, vlado1985 написа:

Да и скоро няма се кротнат цените. Преди малко зяпнах на бързо само в ардес жар и емаг цените са уникални.shock11

Няма да. Днес Hynix бяха споменати в една тема и казаха, че поне до 2030 цените няма да са никак приятни...

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 12 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Няма да. Днес Hynix бяха споменати в една тема и казаха, че поне до 2030 цените няма да са никак приятни...

'се тая. До 2030-та ще сме се избили, а на динозаврите едва ли ще им пука.

преди 26 минути, B-boy/StyLe/ написа:

От 200 евро на 900 евро за същият продукт

19.01.2025 200 евро, сега 900 евро. Даже 1500 евро. За 1 година 700 евро разлика.

Screenshot_20260603-132245.png

преди 33 минути, vlado1985 написа:

Да и скоро няма се кротнат цените. Преди малко зяпнах на бързо само в ардес жар и емаг цените са уникални.shock11

No image preview

RAM памет DDR5 • Купи изгодно онлайн

Разнообразие от РАМ памети DDR5 в магазина на Ardes.bg ➜ Професионална консултация при избор и бърза доставка ✓ Поръчай онлайн и на 0700 150 60
JAR Computers
No image preview

RAM памети | Компютри памети

Разгледайте Настолни компютри Памети на цени от 6.72 € / 13.14 лв. и аксесоари ✔️ Безплатна доставка и гаранция ❱❱ от JAR Computers с право на връщане
No image preview

🔎Търсиш рам памет ddr5? Виж офертите! - eMAG.bg

Търсене на: рам памет ddr5 в eMAG.bg.️Разнообразие от оферти с доставка до твоята врата! Проверка на пратката за продукти, предлагани от eMAG.

1500 евро това не е нормално.

https://www.corsair.com/de/de/p/memory/cmh64gx5m2b6000z30/vengeance-rgb-64gb-2x32gb-ddr5-dram-6000mt-s-cl30-amd-expo-memory-kit

Със сигурност е заради еврото. Или майчинството. Или индексацията на пенсиите.

На мен Владо Николов ми е симпатичен. Както казва един капацитет - той не е казал, че ще ги намалят (за майчинството иде реч), а че може да ги намалят...

И капацитетът ми е симпатичен, даже бих казал, че ми е слабост. Най-малкото, щото ме сети за внучката... Тя, като я питали що е казала на колежките си да ядат трева, уверено е заявила, че никога не им е казвала да ядат трева, а че могат (или може... не си спомням кое от двете) да ядат. И доколкото знам - самата тя не се е възползвала от тая привлекателна възможност.

Душичка! Да ми е жива и здрава. Втори клас, а вече капацитет.

едит: всъщност... тя тогава беше последна или предпоследна година в детската, извинявам се за неточността.

преди 12 минути, Joss Bomon написа:

Когато купувах за себе си преди 2г...

изображение.png

изображение.png

Да...и аз добре, че взех 4x16 DDR 4 3200 CL16 миналата година. Бях се насочил съм друг модел, но добре, че взех LPX-a. По-нисък и не пречеше на радиатора на процеса и по-евтин. Май ми излезе към 287лв. А сега е...

https://www.vario.bg/corsair-vengeance-lpx-black-dimm-kit-64gb-cmk64gx4m4e3200c16

преди 31 минути, АСПЕКТ написа:

Ами не мисля че е заради еврото по скоро е заради ии-то. Ето сега аз миналата година когато си взимах частите рамта ми 2х8гб G.SКILL я взех за 75лв а сега гледай какви са цените на същия кит.😁

JAR Computers
No image preview

Памет 16GB2x8GB DDR4 3000MT/s G.Skill F4-3000C16D-16GISB...

Памет 16GB2x8GB DDR4 3000MT/s G.Skill, F4-3000C16D-16GISB Купете онлайн на изгодна цена от 189.47 € / 370.57 лв JAR Computers ✔️ Високо качество и бърза доставка.

No image preview

Памет 2x8GB DDR4 3000 G.SKILL Aegis - F4-3000C16D-16GISB...

Купи сега Памет 2x8GB DDR4 3000 G.SKILL Aegis - F4-3000C16D-16GISB - F4-3000C16D-16GISB на ✓ супер цена от 186.99 € от Ardes Ltd. Свържете се с нас и ще помогнем в избора! За повече информация 0700
No image preview

Памет G.SKILL Aegis 16GB(2x8GB) DDR4 3000MHz F4-3000C16D-...

Тип паметDDR4Капацитет16 GBЧестота (MHz)3000 MHzВолтаж1.35 VМодулиDual channelЛатентностCL16РадиаторНеДругинебуферирана non-ECC

крайно време е да съберем анчето и джуджи 🤫

преди 5 часа, AAUUXX написа:

Късмет, ще ти бъде нужен.

Кака - това имаш ли го? Подавам.. Това? Това... Дай сега ксерокопираните - аааааааааааааа, те се повтарят... Аз - нали затова са копия на... Тя уж ме разбра - аха... Около 20 минути. Накрая - това?

• Нямам друго, всичко ти го дадох. Кака - ахааааааа, е тука те хванах. Като оная на Комиците, ако си/ сте я гледал.

• Та пихме по едно кафе на телка и утре пак.

скоро не съм бил в бг мама 🤔

зема да си нарравя акаунт и ще стане екшън...особено ако съм пийнал малко преди това

преди 56 минути, buldak написа:

скоро не съм бил в бг мама 🤔

зема да си нарравя акаунт и ще стане екшън...особено ако съм пийнал малко преди това

Какво има там?

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Какво има там?

има теми мечка да ти заиде

главно ги отварям когато ми е скучно, има много за четене

преди 5 часа, B-boy/StyLe/ написа:

Обучил съм настолните ми да карат по десет години. На сегашният му се пада през 2029 да излезе в заслужена почивка, но може пък и да го удостоя с честта да стане тийнейджър D

преди 3 часа, lebel написа:

Отказвам да се занимавам с телк-а.

Занимавам се с най-голямо удоволствие. Всяка полагаща ми се стотинка гледам да измъкна от държавата. Няма само тя да ме дере money6

Сега проверих и се оказа че ми превеждат 320.32€ пенсия и 58.59€ социални помощи coins

преди 6 часа, vlado1985 написа:

No image preview

RAM памет DDR5 • Купи изгодно онлайн

Разнообразие от РАМ памети DDR5 в магазина на Ardes.bg ➜ Професионална консултация при избор и бърза доставка ✓ Поръчай онлайн и на 0700 150 60
JAR Computers
No image preview

RAM памети | Компютри памети

Разгледайте Настолни компютри Памети на цени от 6.72 € / 13.14 лв. и аксесоари ✔️ Безплатна доставка и гаранция ❱❱ от JAR Computers с право на връщане
No image preview

🔎Търсиш рам памет ddr5? Виж офертите! - eMAG.bg

Търсене на: рам памет ddr5 в eMAG.bg.️Разнообразие от оферти с доставка до твоята врата! Проверка на пратката за продукти, предлагани от eMAG.

Аз от Амазон ги напазарувах утре по някое време ще пристигнат, и кат' се прибера ша ги сглобя.

Ама цените верно са лудница, добре поне че си имам видеокарта.

Screenshot_20260603-193323_073346.png

преди 22 минути, Bubbles написа:

Аз от Амазон ги напазарувах утре по някое време ще пристигнат, и кат' се прибера ша ги сглобя.

Ама цените верно са лудница, добре поне че си имам видеокарта.

Screenshot_20260603-193323_073346.png

Кутия и охлаждане гледам не си прибавил в количката за ryzen-а 9ката ако слагаш въздушно е добре да му ръгнеш с двойна кула.

преди 6 часа, B-boy/StyLe/ написа:

Да...и аз добре, че взех 4x16 DDR 4 3200 CL16 миналата година. Бях се насочил съм друг модел, но добре, че взех LPX-a. По-нисък и не пречеше на радиатора на процеса и по-евтин. Май ми излезе към 287лв. А сега е...

https://www.vario.bg/corsair-vengeance-lpx-black-dimm-kit-64gb-cmk64gx4m4e3200c16

Полидяха цените на карантията.... Виж един обикновен RJ45 накрайник, колко цента е в бг....

И после, .... днес баш попа на Варна (не му знам какъв чин има), ми прави пазарлък за фактура от 35€/час....

преди 5 часа, buldak написа:

крайно време е да съберем анчето и джуджи 🤫

Но защо? Аз останах с впечатление, че ти я искаш за себе си.

преди 3 минути, Greta Crocheter написа:

Но защо? Аз останах с впечатление, че ти я искаш за себе си.

да ве по цял ден да ми опява че съм нацист 😆

оставям е в добри ръце, джуджи има нужда някой да го слуша, тя също, ще си паснат

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.