Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Повече от 4-5 бири на ден много рядко пия.

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

преди 1 минута, The Lone Star написа:

Повече от 4-5 бири на ден много рядко пия.

на лекарства и празен стомах много лесно ме хваща

преди да почна лекарствата на гладно пия 2 литра и не може да ме хване

сега имам един литър е хвана ме от втората чаша

преди 58 минути, AAUUXX написа:

Свиквасе с интерфейса ,не се отличава осообенно от miui в hyperos. На всички май телефони правят ИИ да се пуска с натискане на power бутона и аз задължително го разкарвам.

Здравей!

Аз имам Самсунг А14 5G+ и миналия август получих обновяването на Андроид. От тогава до сега не мога да го изключвам заради това ИИ къде са го закачили на повер бутона. Да знаеш, че въобще не се занимавам с телефони, а и не ги обичам, нито ме радват. Дай някой съвет ти или някой, който има такъв модел. Благодаря ти и поздрави от мен!

преди 4 минути, Колев 74 написа:

Здравей!

Аз имам Самсунг А14 5G+ и миналия август получих обновяването на Андроид. От тогава до сега не мога да го изключвам заради това ИИ къде са го закачили на повер бутона. Да знаеш, че въобще не се занимавам с телефони, а и не ги обичам, нито ме радват. Дай някой съвет ти или някой, който има такъв модел. Благодаря ти и поздрави от мен!

Здравей )

В настройки-- допълнителни функции -- странични бутони в секцията натискане и задържане. По спомен го пиша ,нямам този модел пред себе си.

току-що, AAUUXX написа:

Здравей )

В настройки-- допълнителни функции -- странични бутони в секциятя натискане и задържане. По спомен го пиша ,нямам този модел пред себе си.

Ще посетя Виваком и ще ги накарам да го оправят, или ще го сменя с друг модел, но не зная какъв да бъде до към 300 евро

преди 13 минути, AAUUXX написа:

Здравей )

В настройки-- допълнителни функции -- странични бутони в секцията натискане и задържане. По спомен го пиша ,нямам този модел пред себе си.

Аз го изключвам от менюто. 3 пръста скролвам надолу и при мен е от дясната страна, бутонът за изключване.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Аз го изключвам от менюто. 3 пръста скролвам надолу и при мен е от дясната страна, бутонът за изключване.

Благодаря ти, но нищо не ми говори това, което си написал.

току-що, Колев 74 написа:

Благодаря ти, но нищо не ми говори рова, което си написал.

Screenshot_20260601-103539.png

преди 8 минути, Колев 74 написа:
  преди 9 минути, AAUUXX написа:

Здравей )

Дори да го смениш с друг пак ще трябва да търсиш из менюто да изкючиш ИИ ,това не е причина, но виж ако търсиш телефон с по добър дисплей и по добре организиран интерфейс бих ти препоръчал honor 400 lite ,в момента съм с такъв и съм изключително доволен ,не изморява очите ,понеже е с Амолед екран знаеш че димирането се случва с ШИМ колкото е по висока честотата толкова по малко трепти екрана ,този Самсунг който имаш е именно с нисъка честота на ШИМ и трепти и изморява очите. Honor 400lite е с 3840Hz ШИМ.

Ето скриншот от моя. Разбира се има и други модели телефони които използват висока честота на ШИМ ,може да ги провериш в gsmarena и да си избереш някой.

Screenshot_20260601_113259_com_android_settings_SubSettings.jpg

току-що, Колев 74 написа:

Благодаря ти, но нищо не ми говори рова, което си написал.

Сега?

току-що, АСПЕКТ написа:

Screenshot_20260601-103539.png

Сега?

преди 18 минути, Колев 74 написа:

Здравей!

Имаш 2 начина:

- Задържаш заедно пауър бутона + бутона за намаляване на звука за няколко секунди и ти излизат иконки за изключване и рестарт.

- Плъзгаш с два пръста отгоре надолу от горния десен ъгъл и ще видиш горе или долу на екрана до иконата за Настройки една малка иконка с гръгче и чертичка за изключване.

Можеш да си върнеш и изключването с пауър бутона от Настройки. Задържане за по-дълго на пауър бутона + намаляване на звука ще ти рестартира телефона.

току-що, AAUUXX написа:

Не е така удобно за мен това.

Е, аз така съм свикнал. 😀 Физическите бутони ги ползвам за друго.

преди 4 минути, Joss Bomon написа:

Имаш 2 начина:

- Задържаш заедно пауър бутона и бутона за намаляване на звука за няколко секунди и ти излизат иконки за изключване и рестарт.

- Плъзгаш с два пръста отгоре надолу от горния десен ъгъл и ще видиш горе до иконата за Настройки една малка иконка с гръгче и чертичка за изключване.

Можеш да си върнеш и изключването с пауър бутона от Настройки. Задържане за по-дълго на пауър бутона и намаляване на звука ще ти рестартира телефона.

Мерси приятелче. Ще го опитам твоя начин по късно. Аз го взех, щото изкарва една седмица със 1 зареждане, но пък тежи над 220 грама - като чук, само дето са забравили да му сложат дръжка. Смотан телефон, като мен.

Добавено.

Пробвах и твоя метод. Не става. Кара ме да питам Жемини как да го направя или да включа литъл чата

преди 3 минути, Колев 74 написа:

Мерси приятелче. Ще го опитам твоя начин по късно. Аз го взех, щото изкарва една седмица със 1 зареждане, но пък тежи над 220 грама - като чук, само дето са забравили да му сложат дръжка. Смотан телефон, като мен.

Виж го това видео.

преди 11 минути, АСПЕКТ написа:

Физическите бутони ги ползвам за друго.

Имал съм ядове с физическите бутони и затова се старая да ги ползвам минимално. Телефона го отключвам и заключвам с двоен клик.

преди 1 минута, Колев 74 написа:

Благодаря на всички Ви. Стига сте се занимавали с моя телефон. Лек ден от мен.

И без друго рядко се появяваш, остава и да не бъдеш удостоен с отговори и помощ... beer

преди 6 минути, Joss Bomon написа:

Имал съм ядове с физическите бутони и затова се старая да ги ползвам минимално. Телефона го отключвам и заключвам с двоен клик.

Стана, стана! Не съм натиснал явно някой от двата бутана както е нужно. Всичко се оправи Josh <3

преди 12 минути, Joss Bomon написа:

Аз ги ползвам за хард резет, плащане или да направя снимка на екрана. Звук също.

моя зе много да му пада батерията ама той е стар вече, на 5-6 години

преди 6 минути, buldak написа:

моя зе много да му пада батерията ама той е стар вече, на 5-6 години

Аз го връщам на Гугъл и си взимам новия им.

Trade-in програмата им.

https://support.google.com/store/answer/13982093?hl=en&co=GENIE.CountryCode%3DUS&sjid=1899234990511104956-EU

Пиксел 7 за 8, Пиксел 9 за 10 ... Е последно време трябва и някой лев да се даде отгоре. Станаха тарикати. 😀

преди 8 минути, АСПЕКТ написа:

Аз го връщам на Гугъл и си взимам новия им.

Trade in програмата.

https://support.google.com/store/answer/13982093?hl=en&co=GENIE.CountryCode%3DUS&sjid=1899234990511104956-EU

Пиксел 7 за 8, Пиксел 9 за 10 ... Е последно време трябва и някой лев да се даде отгоре. Станаха тарикати. 😀

много пари тия телефони

повече от 200-300 евро едва ли ще дам + това отскоро съм на червено

мисля повече да не взимам китайски телефони, само гугълски или самсунг

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.