Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Слот поздравява Слот с ...

а Алонсо е в Челсии...

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

Седя си на щайгата, жената е седнала в мен, с едната пиша, с другата и държа кльощавия задник. ..Чуди се как може да се занимавам с такива утрепки, отрепки, оууутрепки...

May be an image of text that says 'Две баби си говорят: -Днес в парламента ще приемат закона за 送 браковете. -Το тез депутати само за себе си мислят.'

преди 15 минути, AAUUXX написа:

Префлашване няма да може да направи ,няма програматор нито умения да свали Биос чиповете.

Незнам какви са му уменията но до колкото си спомням на този модел биос чиповете са запоени на са на сокет и няма джъмпери.

А и може да си свали нужния биос и да го забучи на флашка и да го префлашне разбира се ако му дава достъп до биос да влезне ако ли не ще му трябва програматор и крокодил щипки или да свали биос чипа със топъл въздух може и със поялник.

преди 2 минути, vlado1985 написа:

Незнам какви са му уменията но до колкото си спомням на този модел биос чиповете са запоени на са на сокет и няма джъмпери.

А и може да си свали нужния биос и да го забучи на флашка и да го префлашне разбира се ако му дава достъп до биос да влезне ако ли не ще му трябва програматор и крокодил щипки или да свали биос чипа със топъл въздух може и със поялник.

Не си следил темата ,неможе да буутва.

преди 17 минути, lebel написа:

Слот поздравява Слот с ...

а Алонсо е в Челсии...

Със Су паднахме - след малко разяснение...

преди 5 минути, AAUUXX написа:

Не си следил темата ,неможе да буутва.

Да сега видях че е написал че забива на логото и край. Без префлашване на биос няма да му се размине.

Колкото и да сме за Арсенал - хем сме от Манчо и Челси (никой не знае защо) мисля че ПСЖ ще триумфират.

Ко стаа, отайки?

преди 2 минути, Teemo v. X написа:

Колкото и да сме за Арсенал - хем сме от Манчо и Челси (никой не знае защо) мисля че ПСЖ ще триумфират.

Ще бият, дeбa отайките. А толко мразим циганските номера...

преди 3 минути, lebel написа:

Ко стаа, отайки?

Ще бият, дeбa отайките. А толко мразим циганските номера...

Соси винаги реве... Дете е загубил. Деба...

Не съм лизвал от три месеца и повече няма да лизна - естествено ако искам да съм жив... Направо ми пълни очите със сълзи - тва мойто. Големо говедо се извъди.

преди 5 минути, lebel написа:

Прости невежеството ми, но кой или какво е Соси?

А, невежество - Синтия.

Со, Су, Си, Соси... И други производни.

Много здраве и хубав живот !

преди 24 минути, Teemo v. X написа:

Много държи - от нея, лично...

За двама ви, ако позволите...

без (или почти без) под, над, пред или задтекст... просто обичам да ги слушам... а сега имам удоволствието да ги споделя и с хора, които харесвам.

преди 24 минути, lebel написа:

Фърлям небрежен поглед в началото на форума и виждам - "Харесваш Kaldata.com - Форуми? Кажи на приятел!"... викам си - или напрао на д-р Гълъбова...

В онова отделение е страшно. Само Лапландеца се държи със сетни сили ,но той няма и време от неговите измервания.

Волен е дал газ на камаза до ламарината D

преди 8 минути, AAUUXX написа:

В онова отделение е страшно. Само Лапландеца се държи със сетни сили ,но той няма и време от неговите измервания.

Лапландеца (абе... на таковата немаше май пълен член) може.

-- -- -- -- --

Иначе, Арсенал дано не плачат за последното положение. А съдията... съдияаата, съдияаата, съдияата FJTKUqx.jpeg

Vesti.bg
No image preview

Златен триумф! България е отборен шампион на Европейското...

България спечели отборната титла при жените, а ансамбълът остана на шесто място в многобоя на Европейското първенство по художествена гимнастика, което се ... Прочетете цялата новина тук на Vesti.bg
преди 35 минути, lebel написа:

съдияаата, съдияаата, съдияатаа FJTKUqx.jpeg

На съдията...дъщерята. А иначе културната класика е: " Съдияяята , съдията , съдията АааТааНаас.

ps Много посредствен мач и късметлийска титла за ПСЖ (калитковци отвсякъде). Дузпите са винаги 50:50. Нищо запомнящо се за истинските фенове на играта.

преди 1 минута, летучая мьiшь написа:

На съдията...дъщерята. А иначе културната класика е: " Съдияяята , съдията , съдията АааТааНаас.

ps Много посредствен мач и късметлийска титла за ПСЖ (калитковци отвсякъде). Дузпите са винаги 50:50. Нищо запомнящо се за истинските фенове на играта.

И тя ли? Баси семейството.

преди 8 минути, lebel написа:

И тя ли? Баси семейството.

Всичко е вече по дяволите . А както вървят нещата , след някоя и друга година думата "семейство" , ще изчезне от речника. Говори се за електропреносна мрежа и никой не споменава за енергийна с-ма и т.н. Примери от ежедневието много. Направо се Обангаранджихме отвсякъде. Очаквам и Световното 2026 да е слабо и безинтересно. Дано да не съм прав. Ще поживеем , ще видим.

@ivottoshev поздравявам те стази хубава песен! 🙂

Наздраве! beer

С тази също, но внимавай да не ти се рахлопат пружините......!

two cats are standing on their hind legs and looking at the camera

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.