Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 25 минути, AAUUXX написа:

Разбирам ентосиазъмът ти да ме провокираш ( много са се опитвали ,малцина са успяли) ,първо не знам за коя реакция моя трябва да се обяснявам и защо ? Второ ако всеки поне малко даде от себе си за да бъде мястото където общува по нормално ( колкото и това да е многозначно) то ще бъде проятно на всички ни които участваме на това място. Това е моята цел и тя не е от сега ,тя всъщност беше обща с още няколко съмишленици ,но някой от тях не са писали скоро във форума ,други го напуснаха и въпреки моите опити да убедя да се върнат не се получи. Има ли смисъл в това - сигурно има.

Тия малцината са избраните. А аз, себа у дневалниа, мене ме нема даже и при призваните... Щото си рекох...

Пройду по дну, да не утону,
Был бы святой — шел бы над водой,
А пока по дну…

Иначе щеше да видиш кон чия яде ли...

Но ако трее съм сериозен, това дето си го разбрал е нешо друго. Неясно какво. Няма ентусиазъм в мен, еле па свързан с теб... само огорчение от несправедливите ти и незаслужени обвинения, а параноята ти даже ме натъжава. И ме сеща за Иван Киров (ако не съм объркал името)... не беше стоик момчето... и мнозина се възползвахте и успявахте да го провокирате... начело с теб ... мхм, начело с теб, дето си върл противник на провокациите. На думи.

0GoX3BL.jpeg

Поне не ми е скучно.

Поздрав, най-сърдечен...

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

@Bubbles Франция пак се прочу.

Какви са тия оли. гофрени? Горката Франция. 😔

току-що, АСПЕКТ написа:

То, ако Франция спечели Световното, няма да има вече Франция.

Майсторка вкъщи.

полинка много модерна стана с тоя windows 11

колкото до моя комп, утре пак ще търсим майстора, явно почива тия дни

наздраве котета beer

преди 3 часа, АСПЕКТ написа:

Майсторка вкъщи.

800 човека от вандалите са задържани.

Наесен сме щели да мъчим (вероятно пак, аз съм се дистанцирал леко) лигата на нациите. А некъф, вероятно треньорът, поздрави президента на бфс и самото бфс, щото били направили много. Хубавото е, че всичко описано може само да ме разсмее.

едит: ама мноо убава таа лимонада на prisun (класическа (к'вото и да значи това) лимонада без добавена захар)

преди 30 минути, lebel написа:

едит: ама мноо убава таа лимонада на prisun (класическа (к'вото и да значи това) лимонада без добавена захар)

ощи утре ще я потърся

че ми се пиеше нещо дет не е алкохол

преди 1 час, buldak написа:

полинка много модерна стана с тоя windows 11

колкото до моя комп, утре пак ще търсим майстора, явно почива тия дни

наздраве котета beer

Направи ли това което ти казах снощи по телефона. Ай после ще пиша щото сега се прибрах и трябва да се позанимавам с на майка новия телефон.shock11

преди 26 минути, vlado1985 написа:

Направи ли това което ти казах снощи по телефона. Ай после ще пиша щото сега се прибрах и трябва да се позанимавам с на майка новия телефон.shock11

да направиух го

ама същата история

преди 6 часа, АСПЕКТ написа:

Майсторка вкъщи.

Чудо голямо спечелили шампионската лига, и тук апропо имаше празненства но бяха много приятни Ариас Париж са се оцвъкали яко.

преди 3 часа, buldak написа:

ощи утре ще я потърся

че ми се пиеше нещо дет не е алкохол

Ма то туй е разредител за алкохола. Такъв ѝ е генезиса, за това е измислена! Лимонада без ракия е все едно птичка без крилца ohmy

преди 4 часа, lebel написа:

Аз едно време с водката пиех вишнята на Prisun. Добре че ме подсети. Трябва пак да пробвам.

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Ма то туй е разредител за алкохола. Такъв ѝ е генезиса, за това е измислена! Лимонада без ракия е все едно птичка без крилца ohmy

Аз едно време с водката пиех вишнята на Prisun. Добре че ме подсети. Трябва пак да пробвам.

ето ти хаус парчето на некадърния евреин .

преди 20 минути, Веси Филипова написа:

ето ти хаус парчето на некадърния евреин .

Точно за това ти говоря. По нищо не можеш да различиш това нещо от хилядите подобни песни, пускани ежедневно по радиото.

С "Бангаранга" нещата не седят така. Където и да я чуеш, веднага познаваш коя е песента.

преди 30 минути, ivottoshev написа:

Едно време всички около мен пиеха кола (североизт. бг - пепси, в останалата - кока). Само аз пиех обикновена лимонада. Много я обичах. Обикновената жълта соц лимонада. После, като дойде тъй наречената демокрация, тоест... нали знаеш - пустите клисурци - московци, панагюрци - донски казаци... или нешо такова... а социалистите - капиталисти... то затова и капитализма ни е нефелен... Та, разсеях се, в новите времена (90-те +) пак се появи лимонада, викам си - супер, купих си и... ебати, имаше вкус на стара водопроводна тръба. И я отписах. Но тая е добра. Има вкуса на тая от изстискан лимон, която си правим с жената. Че е ментак - ментак е, но направен с любов.

преди 8 часа, lebel написа:

Едно време всички около мен пиеха кола

последно пих една кола една следобед и кво стана...докато заспа вечерта се въртях 2 часа

същото като пих половин кафе следобед

затова кофеините само сутрин и предиобяд

добро утро bye1

преди 26 минути, buldak написа:

последно пих една кола една следобед и кво стана...докато заспа вечерта се въртях 2 часа

същото като пих половин кафе следобед

затова кофеините само сутрин и предиобяд

добро утро bye1

Кафе и други на кофеинова основа не пия ,много разхлопват сърцето.

Добро утро на всички,

Аз снощи докато си играх с на майка телефона се схванах направо. На тея шаомита интейфейса им е доста разбъркан ама го нагласих де само където се помотах близо час да разкарам изкуствения интелект от power бутона а те шибнали опцията в на кънда в дивия.shock11

преди 11 минути, vlado1985 написа:

Аз снощи докато си играх с на майка телефона се схванах направо. На тея шаомита интейфейса им е доста разбъркан ама го нагласих де само където се помотах близо час да разкарам изкуствения интелект от power бутона а те шибнали опцията в на кънда в дивия.shock11

Свиквасе с интерфейса ,не се отличава осообенно от miui в hyperos. На всички май телефони правят ИИ да се пуска с натискане на power бутона и аз задължително го разкарвам.

баси ко бързи ме хвана

кантара паказа 83, котета, отслабнал съм beer

преди 4 минути, The Lone Star написа:

Браво на теб. Моят показва 107 и всички ми казват, че е от бирата...

или показва броя бири дето си изпил днеска 😁

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.