Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

@ivottoshev поздравявам те стази хубава песен! 🙂

Наздраве! beer

С тази също, но внимавай да не ти се рахлопат пружините......!

two cats are standing on their hind legs and looking at the camera

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

преди 1 минута, Звяра! написа:

@ivottoshev поздравявам те стази хубава песен! 🙂

Наздраве! beer

С тази също, но внимавай да не ти се рахлопат пружините......!

two cats are standing on their hind legs and looking at the camera

Да не би да си помисли, че ще гледам нещо пуснато от идиот като тебе? Много си си повярвал, отрепко гнусна hit

току-що, ivottoshev написа:

Да не би да си помисли, че ще гледам нещо пуснато от идиот като тебе? Много си си повярвал, отрепко гнусна hit

Много си мил, що така? Едно псуване не можеш да направиш като нормалните хора? 😂

Баси майсторите сме. Такъв обещаващ сериал прeeбaхме с последните серии.

Ем си знаех ... И тия роли, дето първоначално изглеждаха истински, вече преливат от вложеното в тях сюжетно малоумие. Ама не са виновни артистите, а тия дето ги мъчат с глупостите си.

току-що, Teemo v. X написа:

Който търси - ще намери.

Най са ми интересни новите акаунти, които намират говорилнята...

Стари познайници, които срамно са се затрили! ;)

П.П. Ще има и още! super

Редактирано от Звяра! (преглед на промените)

преди 1 минута, Teemo v. X написа:

Който търси - ще намери.

Най са ми интересни новите акаунти, които намират говорилнята...

Мен и те ме кефят, но повече ме кефят старите, дето декларират, че тая тема е под достойнството им... освен в случаите, в които не устискват и пишат в нея.

А тия дни, покрай това, че по сведения на експерти, в тоя форум всеки 2-ри е Звяра, се сещам, че преди време така беше въздействал на психиката на... ъъ, заклинателя от Трептов парк (лъжливата флейта), че всичко дето влизаше тук му изглеждаше като Тиймо. Ама нема Васил, нема Фобията... Клифърд Саймък има един великолепен роман "Всичко живо е трева"... е, тук всичко живо беше Тиймо. В резултат на което двамата също го нашпориха. Щото хората си имат собствен стил, изказ... и се обидиха, не от това, че ги взеха/сравниха за/с Тиймо, а от демонстрираното неуважение... Беше като куче по Нова година... имах чувството, че пише от гардероба...

едит: даже ми дожаля...толко бех изтрещел... ама бърже ми мина де

едит2: а ако имаш предвид "летучая мьiшь", той не е толко нов (няма и такива претенции... иначе щях да ги уважа и нямаше да има "едит2:"). Пише чат-пат в другото "дрън-дрън" и е меломан...

преди 16 часа, Teemo v. X написа:

Създали са сладолед с Йелена.

Това го знам, нали аз първа ви уведомих тук. Той не е нов вкус, просто тя го рекламира, има я и на билборди. 😊

Тия моите любимци ми подслаждат живота буквално. 🤗 А аз съм на диета. 😟

Е тва е билборда, има го до Билла близо до нас.

2113812179.webp

Добро утро,

Минах набързо през другото отделение ,голяма тролщина и почти никакъв диалог. Но не само тук се случва, гледам ( понякога зачитам коментари в дир и факти) там също се отличават двама- трима с такъв стил на изказа си ,но тя простотията е гордост за някой, когато нямат друго.

преди 1 час, AAUUXX написа:

Добро утро,

Минах набързо през другото отделение ,голяма тролщина и почти никакъв диалог. Но не само тук се случва, гледам ( понякога зачитам коментари в дир и факти) там също се отличават двама- трима с такъв стил на изказа си ,но тя простотията е гордост за някой, когато нямат друго.

Добро утро,

по-голямата част от историята на човечеството е изтрита и я трият. За да си напишат победителите своя история. Измислена история.

Добро утро,

С помощта на рутер и с WIFI можете да проследите хора.

За демото си изследователите са използвали 3 WiFi рутера, по 30 долара единият и 3 приемника, които отразяват WiFi сигналите по стените на стаята.

Системата елиминира статичните обекти и се фокусира върху сигналите, отразени от движещи се обекти, като възстановява позата на човек под формата на изображение, подобно на радар.

Беше доказано, че това работи дори когато между рутерите и обектите има стена.

ZME Science
No image preview

WiFi routers can see people through walls. Here's how it...

With the help of AI, the researchers were able to detect the movement of human bodies in a room using Wi-Fi routers -- even through walls.

hqdefault.jpg

Добро утро,

Да напишеш горното... (или както обикновено някоя филипика срещу обидите), след като си реагирал с "Харесване" на пост "Ти определено си луда!", ми иде малко двулично. Но мога да живея с тоя товар, не ми бери гайле.

преди 13 минути, lebel написа:

Да напишеш горното... (или както обикновено някоя филипика срещу обидите), след като си реагирал с "Харесване" на пост "Ти определено си луда!", ми иде малко двулично. Но мога да живея с тоя товар, не ми бери гайле.

Изразил / написал съм това което съм мислил в този момент. Реагирал съм също защото в този момент така съм го почувствал ,няма опция да изразя реакция по определен от поста текст или харесвам всичко или нехаресвам нищо. Това не е от значение очевидно съм лицемер, виж това дали някой е луд или не е ,има човек за какво да се замисли наистина. Логично ако човек не е поне малко луд дали би си губил времето във форум ,да списва напрактика празни думи и пропилява времето си което е за всеки ни най ценното което имаме? Да ,в този смисъл съм луд в симптоматичен или медицински ,мисля че не съм ,но никога не се знае и имам едно на ум.

преди 16 минути, AAUUXX написа:

Логично ако човек не е поне малко луд дали би си губил времето във форум ,да списва напрактика празни думи и пропилява времето си което е за всеки ни най ценното което имаме? Да ,в този смисъл съм луд в симптоматичен или медицински ,мисля че не съм ,но никога не се знае и имам едно на ум.

Дали съм луд

Дали съм луд? А може и да съм,
макар, че аз почти не съм съгласен.
Но пазят ме с решетки, че навън
за социума просто съм опасен.

Обаче е прекрасно да съм луд,
да се държа дивашки и скандално...
И щом ми каже някой "темерут!" –  
да го набия най-първосигнално.

Ако поискам, мога да съм скот
или ферари новичко в гаража,
или пък друга форма на живот...
И Кралят Слънце мога да съм даже.

За мене няма ред и правила,
спокойно мога всеки да пердаша.
И да ме съдят – вятър и мъгла!
Със лудница дали ще ме уплашат?

Да бъда луд е хубав вариант –  
дори и без паспорт международен,
и без да имам никакъв талант,
за всичко и навсякъде съм годен.

Дали съм луд? Добре де! И да бях
завършен идиот първосигнален,
защо от мойта лудост ви е страх,
щом целият ви свят е ненормален!

© Ники Комедвенска Всички права запазени

преди 10 часа, lebel написа:

Мен и те ме кефят, но повече ме кефят старите, дето декларират, че тая тема е под достойнството им... освен в случаите, в които не устискват и пишат в нея.

А тия дни, покрай това, че по сведения на експерти, в тоя форум всеки 2-ри е Звяра, се сещам, че преди време така беше въздействал на психиката на... ъъ, заклинателя от Трептов парк (лъжливата флейта), че всичко дето влизаше тук му изглеждаше като Тиймо. Ама нема Васил, нема Фобията... Клифърд Саймък има един великолепен роман "Всичко живо е трева"... е, тук всичко живо беше Тиймо. В резултат на което двамата също го нашпориха. Щото хората си имат собствен стил, изказ... и се обидиха, не от това, че ги взеха/сравниха за/с Тиймо, а от демонстрираното неуважение... Беше като куче по Нова година... имах чувството, че пише от гардероба...

едит: даже ми дожаля...толко бех изтрещел... ама бърже ми мина де

едит2: а ако имаш предвид "летучая мьiшь", той не е толко нов (няма и такива претенции... иначе щях да ги уважа и нямаше да има "едит2:"). Пише чат-пат в другото "дрън-дрън" и е меломан...

Покрай него се сетих. Ония надъханите паравоенни - сега ще си направя нов профил и ще им кажа, аз на тях. Комунисти, капиталисти, траверси. Хиляди айтита...

пп Тъпее Габриел.

преди 43 минути, летучая мьiшь написа:

Дали съм луд

Дали съм луд? А може и да съм,
макар, че аз почти не съм съгласен.
Но пазят ме с решетки, че навън
за социума просто съм опасен.

Обаче е прекрасно да съм луд,
да се държа дивашки и скандално...
И щом ми каже някой "темерут!" –  
да го набия най-първосигнално.

Ако поискам, мога да съм скот
или ферари новичко в гаража,
или пък друга форма на живот...
И Кралят Слънце мога да съм даже.

За мене няма ред и правила,
спокойно мога всеки да пердаша.
И да ме съдят – вятър и мъгла!
Със лудница дали ще ме уплашат?

Да бъда луд е хубав вариант –  
дори и без паспорт международен,
и без да имам никакъв талант,
за всичко и навсякъде съм годен.

Дали съм луд? Добре де! И да бях
завършен идиот първосигнален,
защо от мойта лудост ви е страх,
щом целият ви свят е ненормален!

© Ники Комедвенска Всички права запазени

Стигнели се ниво високо ,на решетки и ризи с вързани ръкави лошо е положението другари.

Важно да сме живи и здрави ,всичко останало ше си го купим )

преди 43 минути, AAUUXX написа:

Изразил / написал съм това което съм мислил в този момент. Реагирал съм също защото в този момент така съм го почувствал ,няма опция да изразя реакция по определен от поста текст или харесвам всичко или нехаресвам нищо. Това не е от значение очевидно съм лицемер, виж това дали някой е луд или не е ,има човек за какво да се замисли наистина. Логично ако човек не е поне малко луд дали би си губил времето във форум ,да списва напрактика празни думи и пропилява времето си което е за всеки ни най ценното което имаме? Да ,в този смисъл съм луд в симптоматичен или медицински ,мисля че не съм ,но никога не се знае и имам едно на ум.

Понеже това "Ти определено си луда!" всъщност е целия пост, разбирам, че одобряваш "Ти определено си", но не одобряваш "луда!"... или обратно... както и да е, благодаря. Показахме как се води диалог.

Обаче ми хрумна... ти, предполагам (бе напрао съм си убеден), имаш по-силно влияние върху модераторското и административното бодита... не може ли да го използваш... спокойно, за добра кауза ще е... да се вмъкне при реакциите и "кукиш/фига"... а е добра, щото ще отнеме част от текстовата агресия. Може би.

Нешо такова...

T6Mn3ku.jpeg

обаче професионално изпълнено...

За по-младите - "Кукишът/фигата е жест (мудра), изпълнен с ръка. Смята се, че е е много ефективен при конфликти и стресови ситуации..."

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

За кого ще стискаме палци на световното?🤔

Как за кой, за главната звезда на мондиала естествено.

преди 8 минути, ined написа:

Как за кой, за главната звезда на мондиала естествено.

Е, то остана и САЩ да спечелят купата.

us-president-donald-trump-holds-fifa-wor

преди 25 минути, lebel написа:

Понеже това "Ти определено си луда!" всъщност е целия пост, разбирам, че одобряваш "Ти определено си", но не одобряваш "луда!"... или обратно... както и да е, благодаря. Показахме как се води диалог.

Обаче ми хрумна... ти, предполагам (бе напрао съм си убеден), имаш по-силно влияние върху модераторското и административното бодита... не може ли да го използваш... спокойно, за добра кауза ще е... да се вмъкне при реакциите и "кукиш/фига"... а е добра, щото ще отнеме част от текстовата агресия. Може би.

Нешо такова...

T6Mn3ku.jpeg

обаче професионално изпълнено...

За по-младите - "Кукишът/фигата е жест (мудра), изпълнен с ръка. Смята се, че е е много ефективен при конфликти и стресови ситуации..."

Разбирам ентосиазъмът ти да ме провокираш ( много са се опитвали ,малцина са успяли) ,първо не знам за коя реакция моя трябва да се обяснявам и защо ? Второ ако всеки поне малко даде от себе си за да бъде мястото където общува по нормално ( колкото и това да е многозначно) то ще бъде приятно на всички ни които участваме на това място. Това е моята цел и тя не е от сега ,тя всъщност беше обща с още няколко съмишленици ,но някой от тях не са писали скоро във форума ,други го напуснаха и въпреки моите опити да убедя да се върнат не се получи. Има ли смисъл в това - сигурно има.

Харесва ми енергията на Кюрасао. Стискам им палци на световното. Днес играят немците срещу финландците. После с Кюрасао. 😀

преди 1 час, jhoro написа:

Много хора! Ти как си затопляш вече приготвена храна?

Ползвам ресторант! )

Току-що научих, че четенето на исторически трудове не може да се сравнява по дълбочина на познанието със селфито пред исторически паметници.Един, добър вероятно,ходил къде ли не човек, ми го каза днес право в очите. Със селфито пред исторически паметници човек научава много повече за съответната култура от книжните плъхове, дето тъпо се ровят с години в прашни места.Самият физически допир до паметника на културата (друго е да пипнеш задника на статуята "Давид" лично, нали?) дава мигновено цялата информация, необходима на интелигентния човек.

Аргументът "Ти ли ще ми говориш за историята на Париж (например), бе? Три пъти съм ходил там" особено при нас, българите, е практически необорим.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.