Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Доколкото разбрах, хич не са ни бавили и са ни били били!

Продължаваме напред.

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

Днес, отдаваме почит на Христо Ботев, както и на всички герои, дали живота си за свободата на България.

преди 17 минути, АСПЕКТ написа:

Днес, отдаваме почит на Христо Ботев, както и на всички герои, дали живота си за свободата на България.

а мирно заставаш ли като бият сирените?

то па ти си ся в Берлин

преди 18 минути, buldak написа:

а мирно заставаш ли като бият сирените?

то па ти си ся в Берлин

Заставам, защо да не заставам? 🤔 Лошо ли е?

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Заставам, защо да не заставам? 🤔 Лошо ли е?

не, само питам

щото аз от години не заставам

тука даже движението спира като завият

ftv.bg - Футболни новини, прогнози, мачове на живо, спорт
No image preview

Новото правило на ФИФА удря Арсенал и променя статичните...

...

Става все по-интересно. Ще се насладим на още по-голям артистизъм в наказателното поле.

В стаията има и други интересни новости (поне за мен) за намеса (прецакване) на (от) VAR, но мен най ме впечатли...

... След скандала около предполагаемите расистки реплики между Джанлука Престиани и Винисиус Жуниор, всеки играч, който прикрива устата си с ръка, ръкав или фланелка по време на конфликтна ситуация, ще получава директен червен картон. Изключение ще се прави единствено при нормален приятелски разговор...

Източник: https://ftv.bg/novini/anglia/273933.html

Според мен, появата на приятелско закриване на устата можеше да се предвиди, особено след появата на понятието справедливи цени.

-- -- -- -- --

Светла му памет на Любен Дилов - син.

Харесвах чувството му за хумор.

преди 2 минути, lebel написа:

не мога да повярвам...

лека му пръст на човека беше симпатичен и винаги точен

преди 17 минути, lebel написа:
ftv.bg - Футболни новини, прогнози, мачове на живо, спорт
No image preview

Новото правило на ФИФА удря Арсенал и променя статичните...

...

Става все по-интересно. Ще се насладим на още по-голям артистизъм в наказателното поле.

В стаията има и други интересни новости (поне за мен) за намеса (прецакване) на (от) VAR, но мен най ме впечатли...

Според мен, появата на приятелско закриване на устата можеше да се предвиди, особено след появата на понятието справедливи цени.

-- -- -- -- --

За прикриването-нали така трябва да се киха или кашля без опасност за околните...

Трол поезия ,всяка прилика с форумни герой не е случайна.

Пред монитора в късен час,
започва неговата власт.
В ръката мишката държи,
измисля злобни той лъжи.

Анонимен, смел и строг,
на клавиатурата е бог.
С обиди, спам и провокации,
разпалва бурни той реакции.

На всяко мнение е критик,
във всяка тема – аналитик.
Търси скандали, спори яростно,
и чуждия успех му действа жалкостно.

Храни се с чуждата тъга,
това е негова игра.
Но щом компютърът угасне,
героят бързо се превръща в... прах.

преди 1 минута, emil644466 написа:

За прикриването-нали така трябва да се киха или кашля без опасност за околните...

Просто трябва да кихаш или кашляш, приятелски присвил очи...

Абе, очаквам изпълнения от сорта - закриваш уста и потупвайки го приятелски по рамото със свободната ръка, вежливо му пожелаваш - "дгд, приятелю. И ти и семейството ти"

вече съм направо гроги

викам да му думна едно патронче докато сдтане времеза обяд

и съм го издумкал ама яко

beer11

преди 25 минути, lebel написа:

Просто трябва да кихаш или кашляш, приятелски присвил очи...

Абе, очаквам изпълнения от сорта - закриваш уста и потупвайки го приятелски по рамото със свободната ръка, вежливо му пожелаваш - "дгд, приятелю. И ти и семейството ти"

Не ми стана ясно - нападателя си търси място за стрелба и става владетел на 1-2 -3 кв. и защитника не може да му влезе? Или нещо не съм разбрал ?

Пред монитора в тъмна нощ,
стоиш като морален вожд.
С правилник дебел под мишница,
раздаваш правда… по своя смислица.

Дано успея да намеря подходящи скоби с които да затегна маркуча на пералнята, че оргиналните се изкривиха.....

тй кат съм пил мноуго ви се чати ама хората ги няма

наздраве котета beer

преди 13 минути, buldak написа:

тй кат съм пил мноуго ви се чати ама хората ги няма

наздраве котета beer

Алкохола е много вредно нещо. Спирай го докато е време. Няма нужда да ми благодариш.

преди 1 минута, В. Велев написа:

Алкохола е много вредно нещо. Спирай го докато е време. Няма нужда да ми благодариш.

то тъй спри го много лесно

какъв заместител ще предложиш?

преди 3 минути, buldak написа:

то тъй спри го много лесно

какъв заместител ще предложиш?

Прясно мляко. По възможност - козе.

преди 19 минути, Teemo v. X написа:

Не ми стана ясно - нападателя си търси място за стрелба и става владетел на 1-2 -3 кв. и защитника не може да му влезе? Или нещо не съм разбрал ?

Благодаря за доверието, но... аз откъде да знам. Според мен различните тълкувания на това кой кого държи, ще доведат да голям сеир. Както и това вежливият лос какво шепне със закрита уста.

Като един от основните примери при обсъждането на новото правило е бил използван гол на Бен Уайт в контрола между Англия и Уругвай. Според новите разпоредби попадението би било отменено, тъй като Адам Уортън и Харви Барнс са блокирали защитници по време на изпълнението на корнера.

Източник: https://ftv.bg/novini/anglia/273933.html

Потърсих и ако в горното имат предвид тоя мач и гол...

vbox7.com
No image preview

Бен Уайт изведе Англия напред

според мен между дъгата и дузпата наистина англичанин блокира уругваец (за което май са претенциите на урусите), но в близост до вратата, където беше насочена топката, двама англичани бяха блокирани по същия начин от уругвайците. Хайде, аз не съм безпристрастен, колкото и да се опитвам (нямам тая сила на местните неутрални феномени, които, странно, са все от едната страна на централната линия), но това ще породи още по-ожесточени спорове и ... абе, бедна ни е фантазията...

Тук забравих да сложа снимка, сега ще го направя...

ето, ( @Teemo v. X ) 4UjOpj5.jpeg

А на тоя перфораст, дето 3-ти ден се прави на майстор над мен, ще му кажа най-спокойно и учтиво... и без да се прикривам с ръка - да те перфорират мaнaфитe!

преди 1 час, lebel написа:

аз откъде да знам

Питам само информативно, дали си разбрал. Обсъдих го с няколко приятели... Както казва единия - да и начертаят 20 полета надлъжно и две напреко за вратарите и да гледат с вар кой е излязъл... Евати и контактния спорт. Да им дадат и по една пачка за балет.

преди 2 минути, Teemo v. X написа:

Питам само информативно, дали си разбрал. Обсъдих го с няколко приятели... Както казва единия - да и начертаят 20 полета надлъжно и две напреко за вратарите и да гледат с вар кой е излязъл... Евати и контактния спорт. Да им дадат и по една пачка за балет.

Шегувах се с "аз отк.ъде да знам"... с което не искам да кажа, че знам... добре де, пак се шегувам.

Иначе, те и досега си праскаха страстни танга в пеналтерията, а са к'ви изпълнения и претенции ще са... Карлос Гардел и партньори...

Гледам снимката от предишния ми пост и се чудя що за наглост... сега голът за Англия би бил отменен, що? Щото 4-ма уругвайци (2х2) държат двама англичани в малкия пеналт - бледосините елипси... еми... убий ме с камъни, аз това виждам. 15 пъти го гледах. По бих се съгласил за нарушение на дузпата (срещу уруса)... но и там - някой би дал, някой не... Абе ще се посмеем. Сигурно видя, че ще важи и за световното.

преди 3 часа, Teemo v. X написа:

Канех се и това да напиша - винаги ме е нервирала тая несправедливост, това неравенство - за едно и също нарушение в наказателното поле (удар, задържане, блъскане, затискане, суплес и изобщо поваляне, ако е нападател срещу защитник, се свири (ако изобщо се свири) 20 пъти по-често, отколкото същото нарушение, обаче защитник срещу нападател. Щото във втория случай трее да е дузпа, сериозна работа, може да реши мача... а в първия - дреболия - става за "отчитане на дейност" и строгост. Или па в наказателното/извън наказателното... Що бе, нарушението или го има, или го няма, независимо къде и от кого е... Различна тежест имало, ала-бала... дeбa простотиите. Гледаш любимата си игра и вместо да се отпуснеш и насладиш, ти дигнеш кръвно...

Спомням си, че ме скъсахте от бъзици за чорапа, докато аз съвсем сериозно ви споделих. D

Гада не беше в прилично състояние за снимка, беше заседнал в маркуча, който е отдолу на барабана и отива към помпата за източване на водата. Около него се беше наслоил котлен камък и имаше натрупана мръсотия. Това го разбрах днес след като пералнята отказваше да изпомпа водата.

Чорапа е от онези най-късите, които са до глезена и от най-тънките, тези дето са за маратонки. Когато го свиеш на топче става супер малък.. Какъв е шанса да се свие и да премине през дупките на барабана? Малък е но го има! 😄

Банда, кой каза? beer

П.П. Спомням си, че дори някой предложи да направи тема къде е чорапа на Зверо. lol6

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.