Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Що илзиза като мой пост цитата :ohmy:

@IvanKirov ко ми правиш у профила :speak:

Той прави.

iVx1mI.gif

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

на 9.05.2023 г. в 18:47, lebel написа:

Интересно дали в някой хубав ден някой от линковете за сваляне на... нещо, ше сочи към нещото, а не към предците му.

Примери много, но ние ше ползваме (пак) AppCheck Anti-Ransomware - по стара традиция линкът за сваляне на AppCheck Anti-Ransomware 3.1.30.0  в този момент някак естествено сочи, към версия 3.1.29.1... която пък калдата, неясно за мен защо, беше кръстила в началото на април 3.1.29.2. Са, фактът, че в момента навсякъде (барабар с официалния сайт) е  така (поне беше преди час) не променя другия факт, че по всяка вероятност на никого от материалописците не му пука кое накъде сочи. Иначе, не че няма да се оправя... просто реших да споделя.

Знаете как е - нешо те дразни, споделяш го и то почва да дразни сички... естествено и за съжаление случаят не е такъв, щото едва ли на някого от вас му пука за корейците от checkmal... освен може би на Меди, но нишо се не знае.

едит: всъщност, като казах "дразни", не бях съвсем прав... тия неща вече по ме разсмиват, отколкото дразнят.

на 14.05.2023 г. в 13:44, lebel написа:

AppCheck..., тоест Checkmal, продължават да ме изумяват.  Версия 3.1.30.0 вече "остаря"... появи се 3.1.30.1... е... и двете съм ги виждал, независимо от старанията ми (не твърде усърдни, признавам), само като software version number... а връзките за сваляне (респективно и на останалите сайтове,  - проверени softpedia, majorgeeks... в comss.ru па и двата варианта сочат към 2-ката, eбaти пичoвeте ) продължават на практика да сочат към v.3.1.29.1/6. April. 2023... (и за версия 2 - към 2.5.57.2/19. Sep. 2022, която наистина е последната 2-ка)...

Не че съм примрял от нетърпение, но 'се пак... бе, странно е. Освен ако има нещо, което не съм забелязал... както би казал Мърфи, макар и в обратната ситуация. Ама надали.

spacer.png

Оправили са го най-накрая:

AppCheck Anti-Ransomware 3.1.31.2 (версията на инсталатора вече е правилната).

https://www.checkmal.com/download/appcheckv3.0/AppCheckSetup.exe

преди 57 минути, AAUUXX написа:

Що илзиза като мой пост цитата :ohmy:

@IvanKirov ко ми правиш у профила :speak:

Ко било? Форумът е прекалено модернистичен, на всеки квадратен см. води до няква препратка, и товари хардуера като крипто копачка.

Може да съм цъкнал случайно. Инак по принцип нямам интерес, кво пишат пъдари и хигиенисти, които все такива ме кълват.

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Ко било? Форумът е прекалено модернистичен, на всеки квадратен см. води до няква препратка, и товари хардуера като крипто копачка.

Може да съм цъкнал случайно. Инак по принцип нямам интерес, кво пишат пъдари и хигиенисти, които все такива ме кълват.

И откога е това чувство? Сега Наполеон в стаята ли е?

преди 7 минути, IvanKirov написа:

Ето виж

Screenshot_2023-05-18-11-58-51-273.jpeg

Screenshot_2023-05-18-11-59-12-534.jpeg

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

И откога е това чувство? Сега Наполеон в стаята ли е?

Какво чувство? Именно ти ме доведе снощи в темата, от скука. С нарочен таг, лично към мене. Аз се бях отписал оттук.

преди 7 минути, АСПЕКТ написа:

Сега Наполеон в стаята ли е?

Да, под леглото най вероятно.

току-що, IvanKirov написа:

Аз се бях отписал оттук.

Не се отписвай ,стой тук ,по забавно е от полит раздела.

току-що, цър-вул написа:

Паякът го намира на правилното място... :) 

Не става въпрос за това. А че админите на сайта им близо месец издаваха версии без да обновяват версията на инсталационния файл, макар линка да беше правилен. Както е написал @lebel .

Та това не е проблем на грешен линк, а на необновена версия от тяхна страна. Разбира се, ако програмата вече е инсталирана си идва и чрез вътрешния актуализатор, но ако го искаш за архива чрез инсталационния файл и греда...поне досега. Вече е наред. ;)

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Какво?

Ехо ли има в стаята? Освен Наполеон?

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Какво трябва да видим тук?

айтитата ни хакнаха профилите с на @AAUUXX и сега сме едно цяло.

Вече сме "ние" . 

Нещо като "ТиймАукс" или "Тиймукс"

А, ето едно по модерно "Аукс-Ти"

току-що, АСПЕКТ написа:

Ехо ли има в стаята? Освен Наполеон?

Не ти разбирам напоследък, почисти ли нужниците след обедното кафе? Като бях по немско, след обяда се сбираха целия екип, джан джун обедна почивка час и половина.

Не че ме интересува много, стопяване на леда му се вика. Да намериш приказка с който ви делят 2 вагона книги.

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Не ти разбирам напоследък, почисти ли нужниците след обедното кафе? Като бях по немско, след обяда се сбираха целия екип, джан джун обедна почивка час и половина.

Не че ме интересува много, стопяване на леда му се вика. Да намериш приказка с който ви делят 2 вагона книги.

Днес е ден на бащата. Почивка е.  Теснолинейка или вагон? Може пък да е и каруца да е.

преди 5 минути, Teemo написа:

айтитата ни хакнаха профилите с на @AAUUXX и сега сме едно цяло.

Вече сме "ние" . 

Нещо като "ТиймАукс" или "Тиймукс"

А, ето едно по модерно "Аукс-Ти"

Вафлите бяха чудни. Вафли Чайка.

BG_vafli_obiknoveni_vafli_Chaika_kakao_1

преди 2 часа, IvanKirov написа:

Кво ви правят тия джендъри, че все за тях приказвате? Да не ви удрят по някоя пиш ка, сутрин преди работа?

И играеш игри.

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Препочитам куку руку вафла чудна

Айде сега - претенции.

Ма са изнежихте по тая демокрация

преди 12 минути, AAUUXX написа:

Препочитам куку руку вафла чудна

И аз искам TVBar ама няма. За последно го ядох през 90 и някоя. :(

BEACON-TV-BAR-WHITE-CHOCOLATE-47g.jpg

преди 3 минути, B-boy/StyLe/ написа:

И аз искам TVBar ама няма. За последно го ядох през 90 и някоя. :(

BEACON-TV-BAR-WHITE-CHOCOLATE-47g.jpg

При нас ги има 40 бройки 50 кинта да ти пратя?

Еййййййй, на голите ви г@зове и червена лимоната.

Бонбони "Снежанка" и "Кума Лиса" .

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.