Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 5 минути, IvanKirov написа:

България не е соц от 1989 насам. Запиши си го някъде. Баба ти не ти ли каза?

Ама, виж как хубаво ти го обяснява г-н АСПЕКТ. Както ти казва той, защо не отидеш в Германия, САЩ или Великобритания, в хубавият Запад, щом толкова обичаш демокрацията и мразиш всичко, което не е "демокрация"?

Само да изясним нещо: Демокрацията не съществува. Това, което се представя като демокрация, е плутокрация зад фасада на демокрация, при което се създава илюзия за демокрация. Има различни партии, на те са контролирана опозиция, тоест нямаш право на избор.

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Що всички приказвате за пари, хич ли не ви плащат за робството дето го бичите доброволно?

Кво ти е работа мойте пари, че всички в тях вторачени?

България не е соц от 1989 насам. Запиши си го някъде. Баба ти не ти ли каза?

347550735_638741847644434_13634169440315

Ето героите на България

преди 2 минути, AAUUXX написа:

А аз не си падам по тез извъръщения ,не може да ме мотивира бой с камшик, но щом ти харесва няма да споря

А, той Шафо циг анина, и Ръжгева, мотивираха такива като тебе. После на прасетата.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Чакаме те в Калифорния, САЩ.

Смяна на пола.

Go WEST!

Кво ви правят тия джендъри, че все за тях приказвате? Да не ви удрят по някоя пиш ка, сутрин преди работа?

преди 1 минута, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Ама, виж как хубави ти го обяснява г-н АСПЕКТ. Както ти казва той, защо не отидеш в Германия, САЩ и Великобритания, в хубавият Запад, щом толкова обичаш демокрацията и мразиш всичко, което не е "демокрация"?

Само да изясним нещо: Демокрацията не съществува. Това, което се представя като демокрация, е плутокрация зад фасада на демокрация, при което се създава илюзия за демокрация. Има различни партии, на те са контролирана опозиция, тоест нямаш право на избор.

Ми, аз това питам. Странно е.

Защо не е на Запад? Какво прави в соц България? При копейките? 

преди 1 минута, IvanKirov написа:

А, той Шафо циг анина, и Ръжгева, мотивираха такива като тебе. После на прасетата.

Не ги познавам ,казах че не си падам по тез неща ,но щом те влече нямам против - демокрация казваш че е.

току-що, АСПЕКТ написа:

Ми, аз това питам. Странно е.

България не е соц бе, скоро 40 години ще стане. Не чухте ли новината? Господар ви Тошо правешкия, падна от власт, наскоро го и заровиха!

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Ми, аз това питам.

Сигурно изчаква Възраждане да вземат властта и тогава ше иде на запад :D

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Ми, идват 6 избори. Ще видим.

преди 6 минути, IvanKirov написа:

Кво ви правят тия джендъри, че все за тях приказвате? Да не ви удрят по някоя пиш ка, сутрин преди работа?

А на теб какво ти правят от Възраждане?!

преди 4 минути, IvanKirov написа:

България не е соц бе, скоро 40 години ще стане. Не чухте ли новината? Господар ви Тошо правешкия, падна от власт, наскоро го и заровиха!

А, сега стана изведнъж България най-хубавото място, демократична.  Довчера я плюеше.

преди 14 минути, IvanKirov написа:

Имат специални привилегии. Примерно, имат право да се състезават с жени, което не е честно. Имат правото да влизат в детските градини и училищата, за да разпространяват и налагат либерална дегенерация. Ти нямаш право да се защитаваш от тях, тъй като всяко едно твое действие ще бъде заменено като език на омразата или престъпление от омраза, което ще те подведе под наказателна отговорност.

За легализацията на престъпленията, премахването на законите против престъпността и криминализирането на самозащитата дори няма какво да говорим. Правната система е под влиянието на идеологическа подривна дейност, чиято цел е превръщането на нормалното в ненормално, ненормалното в нормално, е реформирането на правната система така, ме да работи в полза на престъпниците, и против жертви на престъпления. Ето няколко примера:

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

А, сега стана изведнъж България най-хубавото място, демократична.  Довчера я плюеше.

с тая война в прокуратурата да не станем като  в Судан борба за власт 

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Защото видя какво го очаква на запад.

347806930_731776995395106_19961759241357

преди 8 минути, AAUUXX написа:

Леле тази сутрин слушах Болен Лидеров как хвали ученика си Костадинов , че вървял по неговите стъпки :giggle1:

преди 15 минути, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Ама, виж как хубаво ти го обяснява г-н АСПЕКТ. Както ти казва той, защо не отидеш в Германия, САЩ или Великобритания,

Няма да може да работи в сивия сектор и ще го съдерат с огромни данъци.

he-still-lives-with-his-mom-v0-9h3qzvxof

Той все още живее с майка си.

преди 4 минути, Sliderum2 написа:

Няма да може да работи в сивия сектор и ще го съдерат с огромни данъци.

Не е само това.

1000 немци да кандидатстват за неговата работа, винаги ще предпочетат да дадат работа на местен или на свои човек.

Въпреки, че има само едно средно образование. А Иван, ако иска да покаже и че има над 1000 сертификата.

преди 11 минути, bioid написа:

А на теб какво ти правят от Възраждане?!

Па отвори темата за партията, па виж. Все не разбрали, по 10 пъти им повтарям едно и също нещо!

Кво стаа тука биеее 

Двамата професори спорят за политика...

Съде вундеркиндове се сбрали.

Да сменим темата на "Говорилня за тъпанари" - да не идват да си нарушават айкюто

преди 1 минута, Teemo написа:

Кво стаа тука биеее 

Двамата професори спорят за политика...

Съде вундеркиндове се сбрали.

Да сменим темата на "Говорилня за тъпанари" - да не идват да си нарушават айкюто

Пущай Азис и спрете да ме викате. Аз се бях отписал от темата.

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Не съм спал две сезмици, да измисля - как да те викна, инкогнито.

Накрая дадох подкуп на Аспект - кутия фафли и два компота.

преди 10 минути, IvanKirov написа:

pubs-vintages-sexistes-detournement-6.jp

Нищо скъпа, не плачи, бирата поне не си я изгорила! 

👍

Happy Hour Drinking GIF

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.