Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 13 минути, petie1 написа:

Че Грухи Биоса няма стигане бре а сега ще се наврътри с тоя рутер кат стой та гледай

Ами да де, той е друга категория, не човек, а прасбот с невиждан биос, сто ядрен процесор, 12 терабайта рам, 48 терабайта видеокарта и 100 квинтабайта SSD, затова и не може да си намери достатъчно добър рутер, просто ние обикновените хора още не сме стиганли това ниво на технологично развитие.

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

преди 4 минути, Bubbles написа:

Ами да де, той е друга категория, не човек, а прасбот с невиждан биос, сто ядрен процесор, 12 терабайта рам, 48 терабайта видеокарта и 100 квинтабайта SSD, затова и не може да си намери достатъчно добър рутер, просто ние обикновените хора още не сме стиганли това ниво на технологично развитие.

Ти са базикаш..ама Шъ висиш, као ни натряскат деойкиъе:lol6:

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Аз този инджинер само за темата за Възраждане съм го мяркал. Техническия отдел го няма.

Щот сте ламери, и няма кво да диря в тия теми. Питай ме нещо конкретно, ако знам щи кажа.

По твойта част ползвам Меглио, ся се каня да тествам Медик обезмаслител.

Първото разтваря дори блажна боя на 30 години.

• Автор
преди 4 минути, Sliderum2 написа:

Screenshot_2023-05-18-00-17-19-01_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg.c406cfe7d999ac7032f2123c666b9c7b.jpg

И за чий ти треперят шушоните от ИИ?

преди 13 минути, Bubbles написа:

Аа да бе сега четах че тъплинк били охакана от жълтурите

преди 13 минути, petie1 написа:

за чий ти треперят шушоните от ИИ?

На мен не ми треперят. А отговорът е правилен. :)

преди 3 часа, AAUUXX написа:

По корейски @Mediterraneanще може да ти преподава ,но условието е да харесваш Джамин и другите Джамини.

Почвам. 

"Не" на корейски означава да.

А "аньо" е не.

jimin-flying-kiss-oi7em5hdhp9346e0.gif

преди 1 минута, Mediterranean написа:

Почвам. 

"Не" на корейски означава да.

А "аньо" е не.

Странно - излиза, че дръпнатите са братчеди с гърците. И при тях е тъй - ти ми викаш не, той се пине. След леко повишаване на звуковото ниво....се оправят и говорят бг

• Автор
преди 26 минути, Sliderum2 написа:

На мен не ми треперят. А отговорът е правилен. :)

Абе друго се вижда от постовете ти :)

преди 31 минути, petie1 написа:

Абе друго се вижда от постовете ти :)

Злобно старче е, копейките са такива. Умрат да ни видят по очи, дали от ИИ, дали от Вагнер, мразят си народа повече и от враг.

преди 18 часа, petie1 написа:

А затва пък не се сетих мерси че ме подсети

<3 <3 <3 

Винаги тука, братле  <3 

преди 1 час, NewRedDragon написа:

Странно - излиза, че дръпнатите са братчеди с гърците. И при тях е тъй - ти ми викаш не, той се пине. След леко повишаване на звуковото ниво....се оправят и говорят бг

с @Bubbles

с @bulljo <3 

и за Меди ;)

@нушо  е човекът <3

преди 7 часа, petie1 написа:

Аа луд го направихте тоя бот а на Ладата му треперят гащите хихи

Преди и тва можежеше

Тази система за лайкове всъшност за нищо не е , аз лайкове слагам когато прочета някой коментар и от уважение към този който си е направил труда да напише коментара. Иначе е все едно дали имаш само два лайка на профила или двеста хиляди. И вече ми е като навик като видя някой коментар да го харесам , знам че пари никой няма да раздаде за голям брой дадени или получени лайкове , щом са направили рейтинг система във форума защо пък да не я ползваме! :)

Емоджитата са по интересни , защото ти позволяват да покажеш на другите изражението си а понякога са много забавни , например като видя че някой се смее за нещо и на мен ми става смешно!:newspaper:

Добро утро!

• Автор
преди 51 минути, Звяра!!! написа:

Тази система за лайкове всъшност за нищо не е , аз лайкове слагам когато прочета някой коментар и от уважение към този който си е направил труда да напише коментара. Иначе е все едно дали имаш само два лайка на профила или двеста хиляди. И вече ми е като навик като видя някой коментар да го харесам , знам че пари никой няма да раздаде за голям брой дадени или получени лайкове , щом са направили рейтинг система във форума защо пък да не я ползваме! :)

Емоджитата са по интересни , защото ти позволяват да покажеш на другите изражението си а понякога са много забавни , например като видя че някой се смее за нещо и на мен ми става смешно!:newspaper:

Добро утро!

Добро утро!

Ами да  си кажа и аз не я разбирам тази система за лайковете :)

преди 6 часа, IvanKirov написа:

Злобно старче е, копейките са такива. Умрат да ни видят по очи, дали от ИИ, дали от Вагнер, мразят си народа повече и от враг.

Абе има си там някви идеи човека в което няма лошо но да мисли че ИИ ще ни замени само показва непознаване на това с което се занимаваме :)

ДУ!!! :)

:) 

преди 8 часа, IvanKirov написа:

Щот сте ламери, и няма кво да диря в тия теми. Питай ме нещо конкретно, ако знам щи кажа.

По твойта част ползвам Меглио, ся се каня да тествам Медик обезмаслител.

Първото разтваря дори блажна боя на 30 години.

Както казват немците, ако не направиш грешка, значи не работиш.

Значи, следователно ти не работиш. И ти като другия инджинер Миро20 кибичите там, където нищо не разбирате. 

Като гледам и в техническия раздел, колкото да е ламерско и елементарно за теб и там те няма.

преди 1 час, Звяра!!! написа:

аз лайкове слагам когато прочета някой коментар и от уважение към този който си е направил труда да напише коментар

това е интересно, знаеш какво си прочел

добро утро

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.