Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

https://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/1999/07/31/251495_malko_zlatna_istoriia/

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

Да, но стойността на парите бързо се губи. 1000 марки през 1910 година е равно на 6 месеца заплата. 

1000_Mark_Deutsches_Reich_1910_45e_m.jpg

Малко по късно, 10 години са се появили 5 млрд банкноти. Ясно се вижда, че вече 1000 са нищо като стойност.

5_bio_mark_1923-11-01.jpg

Е,щом не е обезпечена,всеки може да си печата?Или,за държавата може,за другите,не?Щом те ми дават въздух за заплата,ще произвеждам въздух,за блага.

преди 2 минути, The Rage написа:

Е,щом не е обезпечена,всеки може да си печата?Или,за държавата може,за другите,не?Щом те ми дават въздух за заплата,ще произвеждам въздух,за блага.

Ако печаташ много, стойността ще се намали на парите.

преди 8 минути, The Rage написа:

Е,щом не е обезпечена,всеки може да си печата?

Това прозвуча като идея за надомна работа :D

преди 7 минути, АСПЕКТ написа:

Ако печаташ много, стойността ще се намали на парите.

Инфлация .

От часовете по икономика, колкото помня.

Колкото повече се търси дадено нещо, толкова е по-скъпо и е рядко.

Щом парите,са без стойност-мога да дам под наем,декар мъгла,във Витоша.Която естествено,е без земята.И да си пиша на принтера,произволни цифри в лева.

преди 12 минути, The Rage написа:

Щом парите,са без стойност-мога да дам под наем,декар мъгла,във Витоша.Която естествено,е без земята.И да си пиша на принтера,произволни цифри в лева.

ГЬОТЕ:

НИКОЙ НЕ Е ПО-БЕЗНАДЕЖДНО ПОРОБЕН ОТ ТЕЗИ, КОИТО ЗАБЛУДЕНО ВЯРВАТ, ЧЕ СА СВОБОДНИ

преди 16 минути, The Rage написа:

Има развили този бизнес вече 

В Пекин се появиха продавачи на въздух в консерва

преди 1 час, AAUUXX написа:

Това прозвуча като идея за надомна работа :D

Щом някой може,да се избива с хартия-защо не и аз/всеки?Къде е логиката,едни да могат,други не?

преди 21 минути, The Rage написа:

Щом някой може,да се избива с хартия-защо не и аз/всеки?Къде е логиката,едни да могат,други не?

Незаконно е да си напечаташ пари, но пък въздух може да продаваш без да нарушиш закона.

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Незаконно е да си напечаташ пари, но пък въздух може да продаваш без да нарушиш закона.

Да, но нещо, което е безплатно и налично за всеки, жизнено важно за всеки един човек, и да правиш бизнес от него, не се ли смята за изнудване.

Както отровиха земята и сега пишат най-нагло био. А, дали е био. Никой не знае.

В една фирма правеха мисля, че макарони. И Био макарони. И просто лепваха етика за био на най-обикновенните макарони. И разбира се малко по-скъпо.

преди 33 минути, АСПЕКТ написа:

Да, но нещо, което е безплатно и налично за всеки, жизнено важно за всеки един човек, и да правиш бизнес от него, не се ли смята за изнудване

Не  е изнудване ,просто бизнес .

Както отровиха земята и сега пишат най-нагло био. А, дали е био. Никой не знае.

Да това е така ,но не само земята е отровена ,в съдържанието на салам например е цялата менделеева таблица.

В една фирма правеха мисля, че макарони. И Био макарони. И просто лепваха етика за био на най-обикновенните макарони. И разбира се малко по-скъпо.

Печелят от наивници готови да платят колкото им се поиска с обещание че е био.

преди 8 минути, дръндю написа:

сичкуту катун съ сбрахме

Какво е валата защо не написа на гадаещите чужди езици 

:D

Вала̀та (на италиански: Vallata) е малко градче и община в Южна Италия, провинция Авелино, регион Кампания. Разположено е на 870 m надморска височина. Населението на общината е 2870 души (към 2010 г.).

преди 3 минути, The Rage написа:

Дано поне,се разбирате.

Че като гледам,само "Библиотекаря",говори този език.

Общуват с езика на тялото нема проблеми :D

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Какво е валата защо не написа на гадаещите чужди езици :D

не знам ве
българските диалекти са много, както и неграмотниците, които не се изразяват литературно,
за да може сиганту ут нашту катун да ги разбере кво искат

преди 6 минути, AAUUXX написа:

Общуват с езика на тялото нема проблеми :D

На гюбек...Три чупки в кръста-няма проблем.Две-не е много ок.Една-лагва(валата).

току-що, дръндю написа:

не знам ве
българските диалекти са много, както и неграмотниците, които не се изразяват литературно,
за да може сиганту ут нашту катун да ги разбере кво искат

Разбирам ,този диалект не е записан в буквара на катуна .Гугъл и той не знае също ,кат го пуснах за превод сървъра падна от смях .

преди 5 минути, The Rage написа:

На гюбек...Три чупки в кръста-няма проблем.Две-не е много ок.Една-лагва(валата).

А този език го знам ,той е древен от времето когато са ни посещавали извънземни с цел човешки инжинеринг 

Area 51 Dancing GIF by Richie Brown

преди 4 минути, цър-вул написа:

мим, та дрънка

Е мим ударил се в невидимата стена .

преди 4 минути, AAUUXX написа:

А този език го знам ,той е древен от времето когато са ни посещавали извънземни с цел човешки инжинеринг 

Area 51 Dancing GIF by Richie Brown

В началото,беше танца.После,Радка-Пиратка.

преди 4 минути, AAUUXX написа:

аве из го знам, ама вече не мога да го говоря
много мий омекнал езика

преди 2 минути, дръндю написа:

никога не е късно да станем за смях на катуня
таман влезна в пети клас и унаа даскалка ма връща в първи...не съм знаел буквите

Ей тва е чиста дискриминация и нарушаване на правото да си неграмотен  :D

преди 2 минути, дръндю написа:

много мий омекнал езика

Без постоянство и лимон тъй става Дрънди .

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.