Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 6 минути, Bubbles написа:

Ехееее класика, това немаше некой да не го знае навремето.

И-Луканов е престъпник,а Лилов педер@ст...

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

преди 4 минути, The Rage написа:

И-Луканов е престъпник,а Лилов педер@ст...

Мдаа и кой не скача е червен и знаме на СДС на всеки втори прозорец и...
...са опраи'ме та никой ни не виде.

Група Атлас също 

преди 17 минути, The Rage написа:

пп Днешните-нито знаят как да се забавляват,нито как да се бият...

Забавата с бой придружена е селска вечеринка ,а не забава. Да сравниш сега поколението с това от преди 30-40г по този критерии - не виждам смисъл? Всяко поколение се забавлява както може и както им е приятно, През 50-60- те години са свирили на акорердеон около огъня стари градски песни ,ма същото не са правили тези през 70-80- те години и т.н. 

• Автор
преди 7 часа, AAUUXX написа:

Дрънди го нямаше снощи ,брал е жица или белил компир...

Descargar Freak Out GIF

Не знам къде е бил ама з открих трона на брат Винкеларий

https://ritnikotkata.com/kartinki/2661

Не ще да я вгради пф

Е брао. Намерихте на форума мекото, лекото... на пръча млекото... а кой ше бори сексизма, а, а? Оставихте човека сам... като... като оня японец, дето 29 години не разбрал (повярвал), че войната е свършила...

преди 2 минути, Bubbles написа:

Мдаа и кой не скача е червен и знаме на СДС на всеки втори прозорец и...
...са опраи'ме та никой ни не виде.

Няма значение-какво се е получило(всъщност-май има) 

Най-хубавите ми години!!!!!!!!!

Бяхме щастливи!Всички.Без значение-малцинство,вероизповедание,музикални предпочитания...Депешари,метъли,скейтбоардисти(Нирвана и т.н.)

преди 2 минути, petie1 написа:

Не ще да я вгради пф

тва е примоция в кауфланд :D

преди 7 минути, AAUUXX написа:

Група Атлас също 

Забавата с бой придружена е селска вечеринка ,а не забава. Да сравниш сега поколението с това от преди 30-40г по този критерии - не виждам смисъл? Всяко поколение се забавлява както може и както им е приятно, През 50-60- те години са свирили на акорердеон около огъня стари градски песни ,ма същото не са правили тези през 70-80- те години и т.н. 

Не се изразих-пак,както трябва(за форум)...

Сравнявам им уменията,с тези,които имахме ние...Нищо общо.Ако по някаква причина,се срине този свят...Нямат оцеляване.

• Автор
преди 4 минути, AAUUXX написа:

тва е примоция в кауфланд :D

А вярно ми да пали Гоуфо тогава........

преди 15 минути, petie1 написа:

Не ще да я вгради пф

Много се смях...Виках и жената,да види...

Нейни думи-Е,всичко добре но,как се изстудява?

преди 12 минути, The Rage написа:

Не се изразих-пак,както трябва(за форум)...

Сравнявам им уменията,с тези,които имахме ние...Нищо общо.Ако по някаква причина,се срине този свят...Нямат оцеляване.

Не можем да кажем ,ми всички са такива или не са ,във всяко поколение има знаещи, разбиращи, можещи и такива които не са. Ако се срине света ще си изградят нов свят и ще оцелеят. Избора на новите поколения по отношение на инфорамция е несравнима с тази която имахме ние. За образование също, съгласен съм че на локално ниво то е в критичната си точка ,но пък имат свободата да учат в държава по избор. В никакъв случай не подценвам уменията на това или минало поколение ,както не поставям категоризация за всички еднаква.

преди 10 минути, petie1 написа:

А вярно ми да пали Гоуфо тогава........

нема да може да събере толко много бира у гоуфо :D

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Не можем да кажем ,ми всички са такива или не са ,във всяко поколение има знаещи, разбиращи, можещи и такива които не са. Ако се срине света ще си изградят нов свят и ще оцелеят. Избора на новите поколения по отношение на инфорамция е несравнима с тази която имахме ние. За обравание също, съгласен съм че на локално ниво то е в критичната си точка ,но пък имат свободата да учат в държава по избор. В никакъв случай не подценвам уменията на това или минало поколение ,както не поставям категоризация за всички еднаква.

Нямам какво,да кажа....Всъщност имам.Но,е доста по-дълго.И няма да те/ви занимавам.

Наздраве!

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Не можем да кажем ,ми всички са такива или не са ,във всяко поколение има знаещи, разбиращи, можещи и такива които не са. Ако се срине света ще си изградят нов свят и ще оцелеят. Избора на новите поколения по отношение на инфорамция е несравнима с тази която имахме ние. За обравание също, съгласен съм че на локално ниво то е в критичната си точка ,но пък имат свободата да учат в държава по избор. В никакъв случай не подценвам уменията на това или минало поколение ,както не поставям категоризация за всички еднаква.

От днешните надали и 10% са знаещи или можещи, за знаещи И можещи мисля че и 2% е много, всичко останало е тотал щета, преподавал съм в родината, преподавам и тука, все същите лумпеняци са, ама едните викат гусине, другите мосю.

току-що, The Rage написа:

Нямам какво,да кажа....Всъщност имам.Но,е доста по-дълго.И няма да те/ви занимавам.

Наздраве!

Наздраве :beer:

току-що, Bubbles написа:

От днешните надали и 10% са знаещи или можещи, за знаещи И можещи мисля че и 2% е много, всичко останало е тотал щета, преподавал съм в родината, преподавам и тука, все същите лумпеняци са, ама едните викат гусине, другите мосю.

Живеят в либерализирано време ,но пък и някога не бяха много тези които са наистина можещи и знаещи ,някой минаваха в училище само с присъствие, не с участие в процеса.

преди 4 минути, Bubbles написа:

Еййй,не знам как да го кажа...Имам приятели(по целият свят) с нула часа,трудов стаж...Но,имат скилса...Успели,градивни...Пенсионери повечето.

Аз примерно,се пенсионирах,на 46.Вече година и малко-блаженство.Не мислиш за нищо(освен за бедрата,до теб)...Дали ще направя,или не направя...Не ми пукааааааааааааа.Ама изобщо.

Имам наследник-той,ще се грижи.За всичко.Както аз,съм се грижил.

Предал съм му моите знания-като иска,да ги използва(пречупени през неговата призма) като иска-да си създава,нови такива.

Исках да кажа-има много млади(познавам,такива,лично) които...Знаят,могат,в час са....

преди 58 минути, The Rage написа:

Специално,за Мери ту ми

Ако си била в "Универсиада" `93.Значиииииии-сме повръщали заедно(някъде)....

преди 1 час, The Rage написа:

Специално,за Мери ту ми

Ако си била в "Универсиада" `93.Значиииииии-сме повръщали заедно(някъде)....

93-та ..?  Божеее ... аз тогава съм била на 1 годинка .... божкеее ... 

преди 28 минути, Bubbles написа:

Ела и ги виж тука. Няма такива кретени. Извън Германия те са безлични. Не знаят език, дипломата им е от партията и ненужно дадена. Учат шаблонно. Като кон с капаци. Да чистят не искат, защото имат его. Смятат се за арийци. Висша раса. Пълни дебили.

преди 11 минути, кака написа:

Е,моето момиче-тогава се разцепвапвахме от пиене,жени,бой...Третият пол-бой.Ченгета-бой.

И бяхме-щастливиииииииииии.

Не че сега не съм...Напротив-имам/създадох си шанса,да го изживея пак-безценно!

В момента,гледат форума осем...Да ги наречем хора(с пълна забрана,да пишат)и всички,са ухилени до уши и живеят така,както им се полага...Джъст-ретро купон.

преди 7 минути, The Rage написа:

В момента,гледат форума осем...Да ги наречем хора(с пълна забрана,да пишат)и всички,са ухилени до уши и живеят така,както им се полага...Джъст-ретро купон.

Това са потребители влезли като анонимни ,не със забрана да пишат ,от менюто на профила си можеш и ти да влезеш като такъв, няма да те виждат в списъка ,няма да те виждат в темите които четеш.

преди 30 минути, кака написа:

Е ,и ти си купонясвала тогава ама с мляко :D

преди 1 час, Bubbles написа:

Аве тоз ютуб бъгнал ли се е? Одеве като отворих ми дава че си пуснал Fear of the Dark на Мейдън, даже си го изслушах, а ся няк'ва тротинетка на цена колко един гоУф 4ка.

мери го беше пуснала

калдатата се бъгва, сега в известията гледам, че джуджи ме цитирал, влизам и гледам теб

а може още да спа нз :no-no:

преди 7 минути, AAUUXX написа:

Това са потребители влезли като анонимни ,не със забрана да пишат ,от менюто на профила си можеш и ти да влезеш като такъв, няма да те виждат в списъка ,няма да те виждат в темите които четеш.

Сигурно,пак не се изразих правилно...Имам предвид-На каст-а,телевизора...И всички...В недоумение от,разни потребители.

Много точки ми станаха....Време е,да спирам.

Живи и здрави всички и само Левски!

преди 1 минута, Kiеli написа:

мери го беше пуснала

калдатата се бъгва, сега в известията гледам, че джуджи ме цитирал, влизам и гледам теб

а може още да спа нз :no-no:

Преплитане в линиите е станало  :D

току-що, AAUUXX написа:

Преплитане в линиите е станало  :D

извънземните пак ни тролят :no-no:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.