Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 2 часа, Тетя написа:

Какво ти има? 

Паднах и си счупих китката и в спешното ме гипсираха ама преди това не ми наместиха китката. И сега ем боли ем сърби и даж немога и да спа.

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

преди 35 минути, lebel написа:

Аз имам некви съмнения и че имаш голяма жопа ("голямо Д"), ма мога да живея с тоя товар.

Те, поздрав...

Абре, ся ми се постегна малко, ама преди време като се качих в рейса и застанах да си валидирам картата и един пубер беше седнал точно там на една сваляща се странична седалка и така ми изгледа гза с отвращение. 

• Автор

Добро утро!

b338bca3bde115ed2c2f409f69866b237225dc0c_2_375x375.jpeg

преди 8 часа, Mediterranean написа:

Аз не ям сланина. 🙂

Българинът е оцелял, защото това е било неизменна част от трапезата му, редом курмита и бобеца. 

Нищо, че кардиолозите я анатемосват.

А добро утро ви.:newspaper: Предеи час и нещо слизах за малко до избата и нали, с една рака едвам си отворих, вратата и гледам още  със самото отваряне онази гад Ванчо където все ми прави бели седи точно до стола и си похапва сладко един кабел.

И само като ме видя хукна да бяга посегнах да го ритна с крак ама не успях и като видях кой кабел ми е изял ми стана лошо.

Ама то не само един кабел си е похапнал изял ми кабела на хладилника качвал се е по масата и ми е изял захранващия кабел на компа и за десерт ми изял кабела на една печка която си пускам да ми духа. Та проклетата гадина ми отвори на ново работа но днес само ще взема нови кабели щото и без това ще ходя при един доктор да ми види раката и като ми махнат гипса ще се занимавам да ги слагам кабелите.

Наздраве! :cheers:

Поздрав за @Гражданин ът в повече:

:) 

преди 3 минути, vlado1985 написа:

А добро утро ви.:newspaper: Предеи час и нещо слизах за малко до избата и нали, с една рака едвам си отворих, вратата и гледам още  със самото отваряне онази гад Ванчо където все ми прави бели седи точно до стола и си похапва сладко един кабел.

И само като ме видя хукна да бяга посегнах да го ритна с крак ама не успях и като видях кой кабел ми е изял ми стана лошо.

Ама то не само един кабел си е похапнал изял ми кабела на хладилника качвал се е по масата и ми е изял захранващия кабел на компа и за десерт ми изял кабела на една печка която си пускам да ми духа. Та проклетата гадина ми отвори на ново работа но днес само ще взема нови кабели щото и без това ще ходя при един доктор да ми види раката и като ми махнат гипса ще се занимавам да ги слагам кабелите.

Е ти тоз мишок само с кабели ли го храниш бре :eek:

току-що, AAUUXX написа:

Е ти тоз мишок само с кабели ли го храниш бре :eek:

Явно кабелите му харесват повече. Аз се чудя как не си беше отворил хладилника да тършува там поне щеше да намери нещо сладко.

Ама като се е качвал по масата гледам нищо не е бутнато направо се запътил към кабела на компа. И както съм си оставил на масата едно шишенце стъклено с солна киселина ако го беше бутнал сигурно щеше да му хареса.

преди 8 минути, vlado1985 написа:

все ми прави бели седи точно до стола и си похапва сладко един кабел

Вземи го почерпи с това: https://agroapteka.bulagro.bg/ratimor-pasta-899

Ще си похапне доволно, и постепенно ще му се доспи сладко сладко. 

преди 8 минути, vlado1985 написа:

все ми прави бели седи точно до стола и си похапва сладко един кабел.

Мойте ги храня с отрова. Инак няма спасение.

Явно кабелите му харесват повече.

Занеси му сиренце за да разнообрази диетата си?

Аз се чудя как не си беше отворил хладилника да тършува там поне щеше да намери нещо сладко.

Мишока знае ,че ще намери само платки в хладилника за ко да го отваря ?

преди 2 минути, hjhj написа:

Вземи го почерпи с това: https://agroapteka.bulagro.bg/ratimor-pasta-899

Ще си похапне доволно, и постепенно ще му се доспи сладко сладко. 

Викаш да угоя хайванина. Но като четох сега състваките на това нещо незнам на тая гад дали ще му подейства а и той си е голям плъх та ако нещо да му приготвя едно пилешко бутче и да го напълня с няколко от тези таблетки.

преди 36 минути, цър-вул написа:

Българинът е оцелял, защото това е било неизменна част от трапезата му, редом курмита и бобеца. 

Нищо, че кардиолозите я анатемосват.

Да, но преди българинът не е сядал на едно място и да се тъпче всеки ден със сланина, месо.

преди 2 минути, vlado1985 написа:

Викаш да угоя хайванина. Но като четох сега състваките на това нещо незнам на тая гад дали ще му подейства а и той си е голям плъх та ако нещо да му приготвя едно пилешко бутче и да го напълня с няколко от тези таблетки.

Действа, действа. Бавно но действа. Става на мумия

преди 11 минути, IvanKirov написа:

Мойте ги храня с отрова. Инак няма спасение.

Не може да бъде. Аз си мислих, че имаш нещо като Trump Tower и оттам ни гледаш нас. 

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Не може да бъде. Аз си мислих, че имаш нещо като Trump Tower и оттам ни гледаш нас. 

И на центъра на София имаше мишоци в квартирата.

Една си я гледах като домашен любимец в една туба.

преди 30 минути, vlado1985 написа:

Явно кабелите му харесват повече.

При мен жената констатира: Почна с орехите, но те са много, после почна с брашното, но и лазанята я уважи. Глупава мишка няма!!! Глупостта оди при плъховете да хапват храната на прасето. НО, там съм оборудвал двора с котки. Тъ - вси кабели са цели и немам грижа со захранването. :) 

Тъ, лека полека съм заприличал на:

1542968589.jpg

:)

Се ... хм ... друго е да печелиш от гъби. :) 
:cheers:

п.п. Зъ кърпи со една ръкъ положениету, а къ оздравее помощнътъ ... ке го оправиш! = Успех и не му мисли ... Времето не е отредено за работа ... до тогава поздрави от ефира ... :) Туъ сме ... :) 

преди 10 часа, IvanKirov написа:

Ще ви покажа пустия маркуч

Баба чака с нетърпение това.

Запали ли печката да доди баба да се сгрее ,да и направиш кафе с райбер?

Old Lady Dancing GIF by Mattiel

Да поосъвременим Емил-Ванчо...

spacer.png

И мноо не се прай на футболистче (@vlado1985, че се сещам за едно виртуално образче (от един друг форум), на което мноо ми мязаш (немаме съвпадение де) некак по съдба, късмет... де да знам к'во е... освен сладкодумие...  та той разправяше (а май и аз съм го разказвал тук), отишъл за водка в ена поледица, па на връщане неква черна котка се наканила да му пресече пътя, па замахнал с крак, па се лъзнал, па паднал, па и си счупил водката... и се отървал само с това де.

А са сериозно - отиди да ти видят счупеното как стои, че като тръгне накриво, ше трее да се чупи пак.

@АСПЕКТ в Германия се говори за напускане на ЕС от Алтернатива за Германия ,ако вземат властта ще поискат реформа в ЕС по отношение на емигрантите и ако не стане дават заявка за напускане на ЕС ,вярно ли е или само слух това?

преди 8 минути, lebel написа:

накриво

Предните лапи не съ съществени за пазене на равновесие при придвижване. :) И с една ръкъ мое дъ се храни. ;) 

Сегъ е ред да поръпти по софтуеръ фо крътунътъ си. :) 

За вси останало ... ке боли до време ... ;) иначе винаги може да му се намести, ако му прави болка и де се вика страда. :) 

Зъ дръг път дъ знае: кЪРЪМИ со вериги ил шипове. :) 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.