Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 2 минути, Тетя написа:

Така е,пък и може да иска да сменя пола,та затова сега да се изживява като жена… определено става интересно 😃 

пс:Любовнико само да ти кажа,че дори и при смяната на пола,хромозомите си стоят така,тях не може никой да ги промени😃 

Ще следим театъра и туй то :D

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

преди 7 минути, AAUUXX написа:

Ще следим театъра и туй то :D

Абсолютно.Аз така или иначе в инстаграм следва една холандска драг кралица 😂😂😂

преди 13 часа, Mediterranean написа:

Ама той Алгор ме плюеше, заради дупарата. И накрая емигрира заради мен. Не иска да има нищо общо.☹️

Плюел той. Т'ва неговото беше реверсивен лайк (описан в древността, като удар с ученическата чанта между плешките на харесвания обект). Ма ти го опущи.

И са и да са тормозиш...

преди 12 часа, Mediterranean написа:

@lebelВиж този актьор колко много прилича на Ален Делон. Все едно са братя.

Жан Сорел

Ако трее съм възпитан, бих казал - не мисля. А ко трее съм откровен, бих казал - дрееми.

Както съм споменавал и друг път, жена ми е фенка на Ален Делон. Предполагам щото ми е полуастрален близнак... или астрален полублизнак... не знам как е по правилно. Разбира се с ясното съзнание, че ако се съгласим с определението за астрални близнаци - единствено хората, които са родени не само в един и същи ден, един и същ месец (какъвто е нашия случай с Ален), но и в една и съща година, че и в една и съща секунда... правилното ше е "никак". Или просто бели скорпиони, шото "никак" звучи некак никакво.

А аз, ако трее съм сериозен, винаги съм бил фен (без да го декларирам прекалено и опасно явно) на партньорките на Ален Делон (както също съм споменавал) Мирей Дарк (светла и памет), Ан Парийо... и(или) евентуалните "все едно са им сестри".

преди 38 минути, Тетя написа:

Така е,пък и може да иска да сменя пола,та затова сега да се изживява като жена… определено става интересно 😃 

пс:Любовнико само да ти кажа,че дори и при смяната на пола,хромозомите си стоят така,тях не може никой да ги промени😃 

А, и няма детеродни органи. Доколкото ми е известно. Жената има само такива органи.

преди 12 минути, АСПЕКТ написа:

А, и няма детеродни органи. Доколкото ми е известно. Жената има само такива органи.

Вчера по един канал "носталгия" даваха филма "Смъртта на един негодник". 

Из него бе един изказ: "Човекът е мъртъв, но функциите вече са поети от друг." - Неточен превод ил интерпретация. :) 

Жената извън детеродните органи има и друго. Да е под властта на парите или на човек. ;) 

Въпроса се свежда до: До колко си в състояние да убедиш, обидиш, уважиш или я програмираш да направи за теб нещо или да ти роди дете?! ;) 

Някои жени след като им родят децата са разочаровани. = НО, от това се радват глупавите мъже. Ти глупав ли си или все още си То? 

преди 27 минути, dioib написа:

Вчера по един канал "носталгия" даваха филма "Смъртта на един негодник". 

Из него бе един изказ: "Човекът е мъртъв, но функциите вече са поети от друг." - Неточен превод ил интерпретация. :) 

Жената извън детеродните органи има и друго. Да е под властта на парите или на човек. ;) 

Въпроса се свежда до: До колко си в състояние да убедиш, обидиш, уважиш или я програмираш да направи за теб нещо или да ти роди дете?! ;) 

Някои жени след като им родят децата са разочаровани. = НО, от това се радват глупавите мъже. Ти глупав ли си или все още си То? 

Да я програмираш?! В жената е заложено да роди дете/деца.Една жена трябва да бъде обичана и уважавана не обидена и/или програмирана.Не всички търсят пари,има и такива които работят и си ги изкарват сами,в такъв случай мъж с пари би бил бонус а не цел

Като махнем разни случайности, крайности и девиации, и изобщо потвърждаващите "правилото" изключения, за да роди жена дете от някого, освен да е обичана и уважавана, трее да е преценила и дали "някого"-то става за баща. А дали преценката и е добра... е друга бира.

преди 26 минути, Тетя написа:

Да я програмираш?! В жената е заложено да роди дете/деца.Една жена трябва да бъде обичана и уважавана не обидена и/или програмирана.Не всички търсят пари,има и такива които работят и си ги изкарват сами,в такъв случай мъж с пари би бил бонус а не цел

Съгласен съм ,но в многото случай жената препрограмира мъжа, дори някой ги форматират и инсталират отново с вграден в софтуера adware :speak:

преди 31 минути, Тетя написа:

Да! Мен не ме интересува какво е заложено! :) 

По-важното е да и направя това което мечтае. :) 

преди 33 минути, Тетя написа:

Не всички търсят пари,има и такива които работят и си ги изкарват сами,в такъв случай мъж с пари би бил бонус а не цел

Хихи, аз все на кърлежи попадам. Дай си вика ИТ заплатата тука при мене, ще ти купувам чорапи и хляб. После мърдата си купила последен модел телефон, една нейна заплата. Аз кърпя гърне на таралясника, не я интересувало, не било женска работа. 

За храна и пране и дом се оправям сам, търся си жена да ми вдига скандали вечер. 

преди 9 минути, AAUUXX написа:

Съгласен съм ,но в многото случай жената препрограмира мъжа, дори някой ги форматират и инсталират отново с вграден в софтуера adware :speak:

Защото за него е важно отрочето му. ;) 

п.п. Ползвайте пола си по предназначение, а не както смятате, че му е предназначено или заложено!!! = Не от всеки става програмист. ;) 

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Хихи, аз все на кърлежи попадам. Дай си вика ИТ заплатата тука при мене, ще ти купувам чорапи и хляб.

Ти не работиш бре ,как ше ти вземе заплатата :eek:

преди 5 минути, IvanKirov написа:

търся си жена да ми вдига скандали вечер. 

Пусни си тема ,ше намериш с тез изисквания ,дори ше те бии ама извън дома че да не се оплачеш от домашно насилие :D

п.п. Постъпвайте спрямо децата си тъй както другите! - Това го е правил Сталин!!! :) 

преди 15 минути, IvanKirov написа:

ще ти купувам чорапи

Глупости, айтитата имат нужда от медикаменти за хемороиди, а не от чорапи...  Щом са ти скъсани чорапите... и маркуча... никакво айти не си.

преди 16 минути, IvanKirov написа:

Хихи, аз все на кърлежи попадам. Дай си вика ИТ заплатата тука при мене, ще ти купувам чорапи и хляб. После мърдата си купила последен модел телефон, една нейна заплата. Аз кърпя гърне на таралясника, не я интересувало, не било женска работа. 

За храна и пране и дом се оправям сам, търся си жена да ми вдига скандали вечер. 

Ами кърлежи си търсил. Винаги съм казвала,че да изискваш трябва и да можеш да предложиш.За храната пък аз напримее се научих да готвя след като родих,никога преди не ме е влечало,скандали е зависи за какво и колко често,сдобряването иначе е приятно.

преди 9 минути, В. Велев написа:

А ако мечтае да се гръмнеш?

Въпроса е да я пренасочиш да гръмне на подходящото място. :) 

Иначе ... правиш се на гръмнат. :) 

преди 3 часа, petie1 написа:

Берковската комедия беше по добра ма й дръпнаха шалтера

Бастисали са Иконата на Северозапада? Не го вярвам. По-вероятно е извънземните 'се пак да кацнат в Щръклево.

преди 23 минути, IvanKirov написа:

Ми, като се хвалиш постоянно какъв баровец си и с този характер, това е единственото нещо, с което можеш да направиш впечатление.

преди 6 минути, dioib написа:

Той ги е намерил, но после ... ги псува и ненавижда ... :) 

п.п.Ристу му е пръснъл хълканъ на гз. :) 

Така излиза 😃 Пинтия е явно.

преди 31 минути, AAUUXX написа:

Мъжете! Слагайте си и антивирусна занапред.

преди 27 минути, AAUUXX написа:

Ти не работиш бре ,как ше ти вземе заплатата :eek:

Тогаз бях мизерник на заплата. 

преди 7 минути, Тетя написа:

Пинтия е явно.

Според мен все още кипи. ;) = Не е готов да бъде сготвен (сгоден или годен). :)

преди 19 минути, Тетя написа:

Ами кърлежи си търсил. Винаги съм казвала,че да изискваш трябва и да можеш да предложиш.За храната пък аз напримее се научих да готвя след като родих,никога преди не ме е влечало,скандали е зависи за какво и колко често,сдобряването иначе е приятно.

Не знам за тебе лично, ама моя набор са тъпи застреляни кифлочи. 

Мързи го за елементарна домакинска работа, търси си баща да ѝ уйдисва на комплексите. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.