Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 51 минути, vlado1985 написа:

Аз днес си пропуснах следобедната дрямка ама сега ще се опитам да наваксам няколко часа. Така и така съм си седнал на леглото само се завъртам и умирам а и очите, ми се затварят, от безсъния но и на обяд викам я да стана да хапна и приключих с плюскането и се запътих към стаята ми с едно кенче бира. Само 1 съм изпил за целия ден и аааа маму стара нещо мие трепнала раката и съм разлял малко бира по плочките без да видя и като се подхлъзнах си паднах много добре на задника.

И викам сега остава да чупя и другата рака и бонус крак ептем ще се оправя. Ама пак добре де отървах се само с натъртен задник и незнам що така  нито калшлям ни нищо нещо се чувствам отпаднал та даже и температура имам ама ще я меря после като стана от сън.

Айде леа ви нощ.:weather2:

Бате, трее ти проходилка.

spacer.png

Мащаб 2(3):1. Приблизително. Може би.

едит:

преди 12 минути, petie1 написа:

Не за самата авторка а берковската комедия там за Пешо, Дани, Йоана и так далее :)  

Авторката си е тук комедията я няма :)

Синджиро си иде козата я няма

Знаех си, знаех си.

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

преди 1 час, Колев 74 написа:

Абе ти български език учил си си бре?

"ама моя набор са тъпи застреляни кифлочи. " Ти не можеш да мислиш, написал си се IT. Я отивай да пасеш патките на село.

Досега не видях книжовен български език от ИванКиров.

преди 1 час, Колев 74 написа:

Абе ти български език учил си си бре?

"ама моя набор са тъпи застреляни кифлочи. " Ти не можеш да мислиш, написал си се IT. Я отивай да пасеш патките на село.

Имате си Росица Копукова, де все едни такива поетични ги вади!

Що не висиш в нейните теми? Гледам висят по 0 отговора. 

преди 44 минути, IvanKirov написа:

Ми да не ми скача по главата, и без туй цял ден с тъпани се занимавам. Друго нямам изискване. 

Че ти си бил много лесен,бе 😃

преди 4 минути, Тетя написа:

Че ти си бил много лесен,бе 😃

Ако може да ми преведеш какво значи << да не ми скача по главата.>>.  Виждам, че си го разгадала.

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Ако може да ми преведеш какво значи << да не ми скача по главата.>>.  Виждам, че си го разгадала.

Предполагам,че иска да има лично пространство не на ден по 1000 съобщения “мило,какво правиш”. Аз също не обичам ако съм заета да ме занимават с глупости,щом съм на работа-работя.Пък може и да означава,че той иска да е водещия във връзката и да се опитва да командори… 

преди 1 минута, Тетя написа:

Предполагам,че иска да има лично пространство не на ден по 1000 съобщения “мило,какво правиш”.

Не това. 

Вечер като се върна - скандали за пари. Иска ми цялата заплата. Щото пачата не може да си изкара дори за телефона последен модел. 

Искам да мога да си почивам в къщи, не да се прибирам и пак като на работа. 

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Не това. 

Вечер като се върна - скандали за пари. Иска ми цялата заплата. Щото пачата не може да си изкара дори за телефона последен модел. 

Разбирам.Ами тогава ще си търсиш съквартирантка и ще плащате 50/50. Като цяло си прав,скандали за пари са кофти нещо.Има и друго обаче,когато имаш дете нещата се променят и вече на жената се гледа с друго око,може да загуби и работата си дори и тогава мажът трябва да “дойде на помощ”. 

преди 15 минути, АСПЕКТ написа:

Друго било,не съм го разбрала и аз.

преди 9 минути, IvanKirov написа:

Не това. 

Ако твоите пари са твои, тогава означава че нейните пари са нейни? 

Малко сложно стана.

преди 9 минути, IvanKirov написа:

Не това. 

Като не щеш да ѝ даваш, прати кинтите на мен. Толкова е просто. После когато тя си поиска, ще и покажеш празни джобове. Хи-хи-хи.

преди 5 минути, Тетя написа:

Разбирам.Ами тогава ще си търсиш съквартирантка и ще плащате 50/50. Като цяло си прав,скандали за пари са кофти нещо.Има и друго обаче,когато имаш дете нещата се променят и вече на жената се гледа с друго око,може да загуби и работата си дори и тогава мажът трябва да “дойде на помощ”. 

И съквартирантка имах, че и 2 по едно време, същите прости животни. 

Не е като да съм нямал чалъм да се оженя. 

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

прати кинтите на мен

Е туй е то, философията на кърлежа. Все даром иска. 

И в замяна - поразии. 

преди 1 минута, IvanKirov написа:

И в замяна - поразии. 

Ти сигурно ще искаш и лихва. Ама като ги сложиш в депозит, твоята ще го открие някой ден и ще има да те пердаши с колана.

преди 4 минути, Sliderum2 написа:

Като не щеш да ѝ даваш, прати кинтите на мен. Толкова е просто. После когато тя си поиска, ще и покажеш празни джобове. Хи-хи-хи.

Ще се видиш у пари... 😄

преди 9 минути, Sliderum2 написа:

Той за маркуч няма, ти пари искаш.

преди 8 минути, IvanKirov написа:

И в замяна - поразии. 

Кофти но и твойте тънки сметки не са ок. Винаги съм взимала хубава заплата и не съм чакала някой да ми дава или купува нещо.Сега също но и разбира се харча от парите на мъжа ми,той няма нищо против.Както казах,промени си средата.

преди 25 минути, Тетя написа:

Кофти но и твойте тънки сметки не са ок. Винаги съм взимала хубава заплата и не съм чакала някой да ми дава или купува нещо.Сега също но и разбира се харча от парите на мъжа ми,той няма нищо против.Както казах,промени си средата.

Това, моето твоето мен лично ме дразни. Щом ще има твоето, моето значи сме чужди хора.

Както е работата в екип. Примерно. Няма твоята работа, моята работа. Всичко е нашата работа.

Форум BG-Mamma

Възмутена гражданка:
- Оставям го моят в вкъщи на дивана. Излизам с колата. След един квартал двигателят ми заглъхна. Връщам се в къщи, а моят, със своите 45 години, опъва 25-годишната дъщеря на съседката. 
Главата ми ще се пръсне! 
Направо не знам какво да правя! 
Дайте ми съвет!
………………………………..

Иван, автомеханик:
- По всяка вероятност, проблемът е в бензинопровода. Да се проверят и двата шланга за наличие на пукнатини. Ако всичко е наред, значи проблемът е в бензиновата помпа.

преди 13 минути, АСПЕКТ написа:

Това, моето твоето мен лично ме дразни. Щом ще има твоето, моето значи сме чужди хора.

Както е работата в екип. Примерно. Няма твоята работа, моята работа. Всичко е нашата работа.

Мда,би било хубаво да има “нашето” но не върви при всички.

преди 7 минути, Joss Bomon написа:

Форум BG-Mamma

Иван, автомеханик:
- По всяка вероятност, проблемът е в бензинопровода. Да се проверят и двата шланга за наличие на пукнатини. Ако всичко е наред, значи проблемът е в бензиновата помпа.

Ако всичко е наред и с помпата, значи сте забравили да налеете бензин и е свършил.

преди 21 минути, АСПЕКТ написа:

Викаш, макя ти или който там те издържа, не прави проблем мое - твое. 

току-що, IvanKirov написа:

Викаш, макя ти или който там те издържа, не прави проблем мое - твое. 

Никой от моето обкръжение, приятели, познати, роднини... Никой.

току-що, АСПЕКТ написа:

Никой от моето обкръжение, приятели, познати, роднини... Никой.

Е някой там те издържа, висиш на чужд врат, поради липса на друга кадърност. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.