Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Добро утро и зен,

https://www.kaufland.de/product/397185709/

36c9e792ef35a01afdcd2d8a6120f07d.webp

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

преди 28 минути, bulljo написа:

Ооом...

images?q=tbn:ANd9GcR994IU8J9b1HDox6DoVPi

Пробвай да го правиш, докато пиеш... Получава се нещо средно, между лъв и хиена. И пяна през носа.

току-що, Teemo v.3 написа:

Пробвай да го правиш, докато пиеш... Получава се нещо средно, между лъв и хиена. И пяна през носа.

Пяната през носа не беше ли след 25та бира?😁

Добър ви ден!

току-що, Bubbles написа:

Пяната през носа не беше ли след 25та бира?😁

Добър ви ден!

След 25 бири, изобщо не те бърка- какво, от коя дупка излиза... Или влиза.

преди 20 минути, Teemo v.3 написа:

На едно състезание по бързо пиене на бира, на финала, само от ушите ми дет не бликаше пяна, конкурента спечели щот си я изливаше на главата вместо в устата, здраве да е беше весело🍻

• Автор
преди 15 часа, Teemo v.3 написа:

Пак ли е вилнял?

Да търсеше си телефон Самсунг за 3 бона

преди 18 часа, ined написа:

Това му е тилифоня

Soviet-Union-USSR-Flag-Phone-Case-Temper

Тва ако е реално ми харесва

Не знам какво да кажа...

Untitled.png

Какви са тия простотии по новините. Баси и цирка в България.

https://m.dnevnik.bg/bulgaria/2024/08/30/4669747_pred_saraite_v_boiana_barekov_govori_s_policiiata_v/

172500558472883.png.webp

🤔

преди 1 час, petie1 написа:

Да търсеше си телефон Самсунг за 3 бона

От тези пари ли?

72993-1.gif

А добър ви вечер.:bye1:Аз преди малко се качих в стаята ми щото цял ден дрема в избата и се занимавам с глупости. 

Днес трябваше да скокна до Бобов Дол ама го отложих щото ми звънна, един клиент да ме пита дали му е готов, плота за една маса от покривна плоча 2.20х1.80 и още една цяла плоча пак покривна на 2.00х1.60 и на нея да му нарисувам двата му песа.

Е плота отдавна беше готов ама плочата му я бях почти забравил а тя си стои при мен и искаше малко да я резна и да нарисувам песовете хванах шлайфа резнах я ама докато се наканих то взе че стана 11:30 кажи речи време за обяд и чай. И викам айде да се захващам ама преди това си отварям хладилника да си отворя един чай и гледам ъъъъъ чай няма скокнах за бързо до магазина взех си 15 кена. Прибрах се и започнах да режа с шлайфа и по едно време спрях и викам ще почина малко щото ме заболяха рацете от държане на шлайфа а моя е гаден колкото повече го натискам и ъъъъъ не спира продължава да реже и ако не внимавам и го изтърва леко може да стане беля. А съм си играл и с шлайфа на един приятел шлайфа му е същия като моя и колко тормоз е виждал от мен как го натисна, малко повече и веднага спира и е лек а моя ем не спира и тежи.

Та докато си почивах глътнах за бързо 4 кена и викам айде да продължавам ама взе че ми звънна телефона и аз нали съм си пляса песовете така ги нарисувах че вместо кучета станаха като вампири ама клиента ги хареса де даже вика че съм им придал малко по злобни физиономии ама важното е че ги хареса па и като гледам и той кат мен редовно получава смс-и:yanim:Глътнах си и останалите кенчета и по едно време взех да огладнявам ама ме мързя да се кача до горе да папам и викам я да си полегна малко та изкарах един сън 3-4 часа.

преди 8 часа, B-boy/StyLe/ написа:

Малките комари и папатаци са опасни. Големите са известни като конски комари (Типула) и пият само прашец. В твоя случай явно и бира. :)

За малките комари комари съм слушал че са опасни ама колко не съм се интересувал. А докато тези големите те хапат кат кучета и тоя комар от снощи мамицата му мръсна как точно при мен реши да дойде и да си кърка.:shock11:

преди 8 часа, AAUUXX написа:

Добро утро,

Тоз комар е бил мъжки ,мъжките не апат и не е проблем че пие от чашата ти бира ,проблем става когат започне да изнася мезето от чинията.

Незнам мъжки ли е бил или не ама и друг път са ми идвали в стаята големи комари и докато ги избия се виждам в чудо. Една вечер ама късно през ноща един голям комар цяла нощ си играх да го търся да го убия ей не ме остави намира мръсната гад само дебне че съм се залисал и вземе че ми кацне и почва да хапе.:shock11:

Да ви поздравя, с една от малкото добри, от новия Accept...

преди 58 минути, vlado1985 написа:

Незнам мъжки ли е бил или не ама и друг път са ми идвали в стаята големи комари и докато ги избия се виждам в чудо. Една вечер ама късно през ноща един голям комар цяла нощ си играх да го търся да го убия ей не ме остави намира мръсната гад само дебне че съм се залисал и вземе че ми кацне и почва да хапе.:shock11:

Мъжките са с по дълги хоботи ,но може да ги разпознаеш също по това че мъжкия комар пие бира ,а женския предпочита вино (бяло ,но в някой случай и червено също). За домашното насилие което си упражнил върху комара няма да коментирам ,но повчето случай след като разберат побратимите му идват на ято докато спиш и три комара повдигат завивката за да влязат остаанлите и си правят коктейл блъди мери до сутринта :speak:

преди 8 минути, Боза Резлива написа:

Ти кво само Мъкрони ли?Ай нещо българско преди уикенда :wub:

Ба макрони, Петък е ден майстора, а българското винаги е на мода. :)

преди 6 минути, Боза Резлива написа:

Френч 97% от пишештите тук ме недолюбват,99,5% ме знаят :) 

Та теб те разбирам-да гледаш човек (и то любим) с церебрална си е геройство!

Церебрална? Кой това?

преди 30 минути, Bubbles написа:

Церебрална? Кой това?

Нямам идея.

преди 7 минути, АСПЕКТ написа:

Сигурно иска да каже Доколкото си спомням.

И така да е откога пък ми стана любим, или нещо аз не съм разбрал?

преди 12 минути, Боза Резлива написа:

Дебил 

Верно сте останали бахти кътътците да пишете тук.

А,Тиймо има нов профил. Така кажи.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

А,Тиймо има нов профил. Така кажи.

Моо го фаниш и разодиш, едеот.

преди 3 минути, Боза Резлива написа:

Сам каза че жена ти страда от това,или си забравил че по-лесно?

Верно сте останали бахти кътътците да пишете тук.

Нещо се бъркаш, жена ми я водят инвалид защото има известни проблеми с крайницие но няма церебрална парализа или подобни сериозни заболявания.

преди 1 минута, Боза Резлива написа:

Радвам се за което,но преди време така го бе написал.

И откъде помниш това? И това ли запомни, това ли е най-важното.

преди 4 минути, Боза Резлива написа:

Не обвинявай човека,Васил ти пише социално-зависимо келеме.

Да, де Васил. Тиймо ми пише.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.