Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 8 минути, Grеta написа:

Точно за натрапчиви мисли е, защото ти се поставяш в някаква нереална ситуация и се тревожиш за неща, които не са се случили.

Целта е да се огледаш около себе си, да ангажираш сетивата си с нещата, които действително са около теб и да се върнеш в настоящето.

Дадоха ми това упражнение на една терапевтична сесия, и аз страдам от натрапчиви мисли понякога. Дано да ти помогне.

не знам какво е това, направо ми се бъгна мозъка

от обяд имам натраплива мисъл, просто без никаква тема, по скоро е натрапливо усещане

и това през няколко секунди

сметни го в часове от 1 до сега да видиш в какъв ужас съм...

не знам ще мога ли да спа, имам след малко още едно хапче да глътна, дано то поне успокои нещата

преди като ми се появеше такова, смесва се с другите мисли и отминава, мозъкът ми "продължава" напред

а сега какво стана не знам....

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 15 минути, buldak написа:

от обяд имам натраплива мисъл, просто без никаква тема, по скоро е натрапливо усещане

и това през няколко секунди

сметни го в часове от 1 до сега да видиш в какъв ужас съм...

не знам ще мога ли да спа, имам след малко още едно хапче да глътна, дано то поне успокои нещата

преди като ми се появеше такова, смесва се с другите мисли и отминава, мозъкът ми "продължава" напред

а сега какво стана не знам....

Ходи на терапия да търсиш каква е причината, друго не знам какво да ти кажа.

преди 21 минути, Grеta написа:

Ходи на терапия да търсиш каква е причината, друго не знам какво да ти кажа.

значи е нещо подсъзнателно, нямам контрол над него, само се случва

благодаря ти за насоките, трябваше да тръгна още преди месец на терапия

само с медикаменти няма да стане явно

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Ужас, комунистите спечилиха изборите в Берлин. Моите съболезнования на Берлин. Беше хубав град. Бил е хубав град. 😟😟😟

Партията на Мерц с 5% D

преди 32 минути, buldak написа:

значи е нещо подсъзнателно, нямам контрол над него, само се случва

благодаря ти за насоките, трябваше да тръгна още преди месец на терапия

само с медикаменти няма да стане явно

Qigong tapping

преди 1 час, buldak написа:

Здравей , натрапчиви мисли , комбинирани с повторения и тревожност...нарича се обсесия . От това , което си написал и споделил тук , нещата смело и безотговорно отиват към обсесивно-компулсивно разстройство( т.нар ОКР). Вместо да изписвам фермани , които трудно ще разбереш , ти давам да го прочетеш на разбираем език .

https://www.puls.bg/zdrav-um-c-31/obsesiia-kogato-izgubim-kontrol-nad-mislite-n-28509

ps. Хубаво е (да не казвам задължително) да посетиш психиатър(НЕ психолог),който да се запознае с проблема ти в детайли ,за да могат да се вземат правилните мерки( ако е необходимо малко....по-така лечение)! Няма да се плашиш , подобните състояния в това "диво ежедневие" са вече доста по-чести при хората с по-слаба психика. Доста неща ще трябва да промениш(в личен-индивидуален план) , за да се нормализират нещата в главата ти. Дисциплина , последователност , воля(то си жив инат) и леко-полеко всичко ще се подреди. ВСИЧКО занапред зависи само и единствено от теб. От мен успех...и действай!

преди 9 минути, летучая мьiшь написа:

Здравей , натрапчиви мисли , комбинирани с повторения и тревожност...нарича се обсесия . От това , което си написал и споделил тук , нещата смело и безотговорно отиват към обсесивно-компулсивно разстройство( т.нар ОКР). Вместо да изписвам фермани , които трудно ще разбереш , ти давам да го прочетеш на разбираем език .

https://www.puls.bg/zdrav-um-c-31/obsesiia-kogato-izgubim-kontrol-nad-mislite-n-28509

ps. Хубаво е (да не казвам задължително) да посетиш психиатър(НЕ психолог),който да се запознае с проблема ти в детайли ,за да могат да се вземат правилните мерки( ако е необходимо малко....по-така лечение)! Няма да се плашиш , подобните състояния в това "диво ежедневие" са вече доста по-чести при хората с по-слаба психика. Доста неща ще трябва да промениш(в личен-индивидуален план) , за да се нормализират нещата в главата ти. Дисциплина , последователност , воля(то си жив инат) и леко-полеко всичко ще се подреди. ВСИЧКО занапред зависи само и единствено от теб. От мен успех...и действай!

че аз си го имам това ОКР от една случка преди 14 години, а и като малък го имах ама не беше такова силно

на анафранил и оланзапин съм от март

обаче днес какво стана наобяд не знам, бъгнах и дося се седя така

имах няколко момента в които се сетих за това със закъснение, като гледах една сметка и сега тука като се занимавах с една буба

ама през няколко секунди имам натрапливо състояние

такова не ми се беше случвало досега, утре ще му звъня на психото да ми дигне дозата и ще си стискам палци

тръгвам и на психотерапия другата седмица, ще се изръся бая ама не мога така да карам

преди 5 минути, buldak написа:

такова не ми се беше случвало досега, утре ще му звъня на психото да ми дигне дозата и ще си стискам палци

Правилно , недей да отлагаш. Ииии...не съм аз човека , но: спри тази отрова–АЛКОХОЛА! Ако можеше да видиш през моите очи какво виждам всеки ден ( от над 30 години) ти гарантирам , че сериозно ще се замислиш. Нервната с-ма МРАЗИ и ненавижда пиенето. Самоунищожението бавно и славно е гарантирано. Както и да е. Ти си знаеш най-добре и реално живота си е твой. Каквото-такова..

преди 25 минути, летучая мьiшь написа:

Правилно , недей да отлагаш. Ииии...не съм аз човека , но: спри тази отрова–АЛКОХОЛА! Ако можеше да видиш през моите очи какво виждам всеки ден ( от над 30 години) ти гарантирам , че сериозно ще се замислиш. Нервната с-ма МРАЗИ и ненавижда пиенето. Самоунищожението бавно и славно е гарантирано. Както и да е. Ти си знаеш най-добре и реално живота си е твой. Каквото-такова..

Алкохола е вреден! И требе да се унищожава!

Ами.... стараем се да го унищожаваме )

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.