Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 2 минути, buldak написа:

пак си се дрогирало

Само с химикалка, няма да се получат нещата...

a mouse sits on top of a piece of paper that says gateway on it

Необходими са и учебници! ;)

• Отговори 97k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 1 минута, Звяра! написа:

сега мишка ли станах? 🤔

преди 4 часа, AAUUXX написа:

И руснаците били фенове на айфон ,пък на мен така и не успя да ми хареса ,сигурно зареди цената му.

Fakti.bg - Да извадим фактите наяве
No image preview

Новият iPhone се появи предпремиерно в Русия

Устройството ще дебютира на 9 септември

Особено при рускините е символ за елитарност. И няма сила на света, която да ги накара да повярват в друго.

преди 4 часа, инж. lebel написа:

Бахти (с извинение към дамите) формулировката:

"...лекарства наречени инхибитори на обратния захват на серотонин като флуоксетин и пароксетин..."

дгд-е бе! Без извинение!

В съвсем друга връзка

В неделя чух една дама да се обръща към половинката си пред супера : какво ще пазаруваш за купуване?

И втори ден не ме оставя на мира този въпрос.

преди 8 минути, parmobil написа:

Особено при рускините е символ за елитарност. И няма сила на света, която да ги накара да повярват в друго.

В съвсем друга връзка

В неделя чух една дама да се обръща към половинката си пред супера : какво ще пазаруваш за купуване?

И втори ден не ме оставя на мира този въпрос.

Може да препродава напазаруваното. Не знам защо се сетих за некъф стар мутренски виц...

Вървят си две борчета по улицата. По едно време виждат една полуизсъхнала фъшкия на пътя и единия вика на другия: "Ако ти дам 100 кинта, ше  я изядеш ли?" "Да!" -  казал другият и я почнал. Карал до половината и установил, че повече не може. Поспрял, а първият го окуражава - "Ае, пич, вече имаш 50 лева". "Не мога повече, ако я доядеш, няма да ми даваш нищо".  Съгласил се оня, 50 лева са това (2023, когато съм го разказвал тук, съм сложил в скоби и "1340 рубли прибл.") и я доял. И в този момент звъни шефът:

- К'во прайте бе, кaпyти? Къде сте?

- Въртим ени пари тука, шефе...

Нещо не ме кефеха мутренските вицове. Освен един...

Делят двама... източноевропейска валута... (така съм го писал последния път)

- На мене, на тебе, на мене, на тебе, на мене, на мене, на мене...

- Иеей, брато... а на тебе?

едит:

преди 1 час, Звяра! написа:

гифчето е мноо добро.

преди 2 часа, buldak написа:

сега мишка ли станах? 🤔

Джуджак, имаш ли ......?

Читанка за 1. клас

преди 1 минута, Звяра! написа:

Джуджак, имаш ли ......?

Читанка за 1. клас

лол

интересни учебници имат днешните деца

преди 47 минути, parmobil написа:

Като изключа nickolaycho и attj , май не са много пушилите през соц-а. А Victory се появи 80-те, беше кафяво и струваше нескромните 2 лв. И беше хубаво, ако може така да се изразя за цигари. Имаше един период, в който внасяха японски "hi lite" на по-скромна цена. Както и кубинските "Partagas", ама те отнасяха сливиците. Иначе всичко вносно след '83 беше 2,40 лв., а 100 мм - 3 лв. А защото ги нямаше навсякъде, под масата се продаваха с 10/20 ст. отгоре. Ако знаеш при кого, естествено. Разбира се, че някои ги имаше само в Кореком или се внасяха от тираджии, но цените бяха такива за вносните. А после дойдоха други години, в които се добавиха още нули.

Докато не се появиха Victory и Средец, най-скъпите български цигари бяха БТ кутия - 1,20 лв. Предпочиташе се ВТ, щото беше за износ.

Изключи ме и мен. 50 години пуших, започвайки "професионално" с Арда без филтър и завършвайки с Ротманс (доколкото помня) 2020-та.

Най-дълго пуших Стюардеса. А написах "професионално", щото и преди това имах некви аматьорски опити... за което, както и друг път съм споменавал, даже и ми намалиха поведението с 2 единици.

преди 6 минути, buldak написа:

лол

интересни учебници имат днешните деца

Джуджак, най-важното е да сме живи и здрави! cheers

преди 22 минути, Звяра! написа:

Джуджак, най-важното е да сме живи и здрави! cheers

не съм джуджак

преди 16 минути, инж. lebel написа:

Изключи ме и мен. 50 години пуших, започвайки "професионално" с Арда без филтър и завършвайки с Ротманс (доколкото помня) 2020-та.

Най-дълго пуших Стюардеса. А написах "професионално", щото и преди това имах некви аматьорски опити... за което, както и друг път съм споменавал, даже и ми намалиха поведението с 2 единици.

Аз не те намесих, защото не взе отношение по тютюнопушенето. Иначе знам, че знаеш повече от мен. Тавтология звучи гордо.

И не се шегувам за знаенето и привилегията на жизнен опит, които са по-големи от моите.

Няма вече такива заглавия.

Секси учителка твърди първия учебен ден.

😏

https://blitz.bg/gallery/seksi-uchitelka-vtvardi-parviya-ucheben-den_news291085.html

преди 8 минути, АСПЕКТ написа:

Няма вече такива заглавия.

Секси учителка твърди първия учебен ден.

😏

https://blitz.bg/gallery/seksi-uchitelka-vtvardi-parviya-ucheben-den_news291085.html

Тая помийна яма блиц още ли съществува? 😹

преди 33 минути, Bubbles написа:

Тая помийна яма блиц още ли съществува? 😹

Всъшност, кадъра е от птеди 4-5 години. Въпросната дама е омъжена отдавна за един от волей националте. Не казвам име, защото не съм сигурем

преди 23 минути, parmobil написа:

Аз не те намесих, защото не взе отношение по тютюнопушенето. Иначе знам, че знаеш повече от мен. Тавтология звучи гордо.

И не се шегувам за знаенето и привилегията на жизнен опит, които са по-големи от моите.

Не го написах обидено. А откъде се пръкна това за знаенето... "недоумява кратуна проста".

И изобщо ... нещо което ми е любимо и никога не забравям... "Мудрость не всегда приходит с возрастом. Бывает, что возраст приходит один"

преди 6 минути, NewRedDragon написа:

Всъшност, кадъра е от птеди 4-5 години. Въпросната дама е омъжена отдавна за един от волей националте. Не казвам име, защото не съм сигурем

Абе ясно жива и здрава да е, имах предвид сайта, тия са нема такова дъно.

преди 5 минути, NewRedDragon написа:

Малко повечко , има-няма 10-тина години. https://sportal.bg/news-2020061505051799941

преди 8 часа, инж. lebel написа:

Бахти (с извинение към дамите) формулировката:

"...лекарства наречени инхибитори на обратния захват на серотонин като флуоксетин и пароксетин..."

дгд-е бе! Без извинение!

Така е прието инхибитор(от лат. inhirebe - спирам , задържам и т.н). Макар,че като се замислиш и антикатализатор също би свършило работа. Иначе вярно , така написано за илачите...направо си е за "no comment" - някой здраво се е изложил.

преди 7 минути, Bubbles написа:

Абе ясно жива и здрава да е, имах предвид сайта, тия са нема такова дъно.

А, това и аз не мога да си го обясна, чисто икономически.... Но....докато има риби, ще им и рибари

преди 2 часа, инж. lebel написа:

Най-дълго пуших Стюардеса.

Тя беше много серт. Как си я пушил толкова време.

Аз карах по-яваш на Родопи и ВТ.

А дядо ми пушеше Ударник. Правили ги с тютюна дето метели вечер от пода и той бил най-качествен )

По някакви младежки спомени; цигари Стюардеса (по народно му стрина Деса или летяща кукла) - бяха пакет.От тях имаше 2 варианта - пакет от 20бр - 0.60ст. и пакет от 12бр - 0.48ст.(т.нар ученически пакет).

преди 10 минути, Miusuka написа:

Тя беше много серт. Как си я пушил толкова време.

Аз карах по-яваш на Родопи и ВТ.

А дядо ми пушеше Ударник. Правили ги с тютюна дето метели вечер от пода и той бил най-качествен )

Серт ми бяха Житан и Голоаз... без филтър. Ама си беха гъзария отсекъде. А след Ардата без филтър, Стюардесата ми идеше некак лайт.

преди 1 час, летучая мьiшь написа:

Малко повечко , има-няма 10-тина години. https://sportal.bg/news-2020061505051799941

Така е прието инхибитор(от лат. inhirebe - спирам , задържам и т.н). Макар,че като се замислиш и антикатализатор също би свършило работа. Иначе вярно , така написано за илачите...направо си е за "no comment" - някой здраво се е изложил.

Е, ти си про. Мен като цяло цитирания пасаж ме смаза, депресира... и ако бех по лабав, можеше и да се суицидна

Иначе и аз мога да изпраскам в моята област подобен шедьовър, че и по-добър... ама не виждам смисъл. Те некои тук (да не го споменавам) и без това не ми разбират.

много сте задимили тук бре

.............................

домъкнах ви един кавър точно като за вашата кръчма ..хахахах

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.