Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

May be an image of phone and text

• Отговори 97k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

Камара май го наказаха 10 сек, ама трее устиска.

И май си запазва първото място... и от Камара и от Мини (не гледам Диема, там може да са го сметнали вече)

Ама, на мен като на лаик, ми се чини, че втората половина на формулата не му върви колата... или другите дръпнаха

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Ми, в столицата на България.

Ето тука ли да стоя? Дупката България?

В България отдавна един дюнерджия взима повече от лекар или учител.

Гледах по телевизията протест срещу АзГ продължава.

преди 28 минути, Miusuka написа:

May be an image of phone and text

Имаш крава пиеш мляко, имаш айфон сваляш гадже ,кравата обаче е по голям разход от айфоня, иска паша и храна за да дава мляко.

И още нещо... щото все още съм под въздействието на Ф-та... Пак в качеството ми на лаик... Не знам как можеш да загубиш темпо (така пишат) с кола (ако колата ти е наред), освен ако не си Флинстоун. Няма да подценя интелигентността на аудиторията с картинка или линк.

преди 12 минути, инж. lebel написа:

И още нещо... щото все още съм под въздействието на Ф-та... Пак в качеството ми на лаик... Не знам как можеш да загубиш темпо (така пишат) с кола (ако колата ти е наред), освен ако не си Флинстоун. Няма да подценя интелигентността на аудиторията с картинка или линк.

Ако духа насрещен вятър...

Любопитни факти.

През 20те, 30те години на миналият век. Имало един проблем. Тогава жените не пушили цигари. Било характерно за мъжете. Обикновено и традиционно се е смятало, че жена, която тогава е пушила цигари е била лека жена. П.роститутка. А жените са били 50 процента от населението и това е било голям проблем за индустрията. Няма пари. Криза.

Затова са наели пионера в областта на връзките с обществеността Едуард Бернейс. Той пък наел група жени, които имали за задача на парада в Ню Йорк през 1929 г. да изпушат една цигара на открито. На парада. Като символ на свобода и равенство.

@AAUUXX Вчера си поиграх с телефона на моя приятел и пак му направил същия номер със батерията 2 дни му виси на 100% и като се позачоплих близо час и половина чопкане и немърда от 100% и след близо 2 часа и нещо падна ама забравих на колко процента остана.

А днес майка ми вика ела да ми видиш телефона, щото нещо и се било показало за обновяване, ама нали неразбира а то било известието че има ъпдейт за андроид 16 и хипер ос 3. Ъпдейтнах го но след това нещо какво стана файловете от картата с памет нещо ги няма никакви и не се отварят и се чудя дали да я форматирам или не.

И ако вземе че ме попита къде са и някои снимки от картата с памет ще се чудя какво оправдание да си намирам. Но това май е бъг в фирмената ос или от андроид 16.

А докато на 15 го нямаше тоя яд единствено там само когато си взе телефона искаше да форматирам картата щото не я отчиташе и след това нямаше проблеми.

преди 3 минути, vlado1985 написа:

@AAUUXX Вчера си поиграх с телефона на моя приятел и пак му направил същия номер със батерията 2 дни му виси на 100% и като се позачоплих близо час и половина чопкане и немърда от 100% и след близо 2 часа и нещо падна ама забравих на колко процента остана.

А днес майка ми вика ела да ми видиш телефона, щото нещо и се било показало за обновяване, ама нали неразбира а то било известието че има ъпдейт за андроид 16 и хипер ос 3. Ъпдейтнах го но след това нещо какво стана файловете от картата с памет нещо ги няма никакви и не се отварят и се чудя дали да я форматирам или не.

И ако вземе че ме попита къде са и някои снимки от картата с памет ще се чудя какво оправдание да си намирам. Но това май е бъг в фирмената ос или от андроид 16.

А докато на 15 го нямаше тоя яд единствено там само когато си взе телефона искаше да форматирам картата щото не я отчиташе и след това нямаше проблеми.

SD карта не ползвам паметта е предостатъчна за мен. Сложи я картата в адаптер и я включи на компютъра ,ако я прочете свали снимките и я форматирай на телефона след което свързваш телефона към компютъра и местиш на картата снимките. Можеш да опиташ и като свържеш телефона с компютъра дали ще види на картата файловете през експлорера.

Фермата, само рози липсват да се раздават. Заприлича на Ергенът.

Хахахах, току-що двама питаха жената какво и е мнението за библията. Ше ме извините, че няма да я цитирам, шото ше баннат мен, а не нея, но пък се сетих за стар виц...

Отворих вратата да изпъдя муха и вместо нея влязоха рояк комари, котката на съседите и двама свидетели на Йехова.

Не си спомням дали не го пуснах и с Ивелин, вместо Йехова... или само се канех... И без това по същото време АСПЕКТ се беше впил като кърлеж в съответната тема... а при него милост няма. Се чудя с кви очи "търси съдействие" (чат-пат) от Велев, като види зор.

преди 8 минути, АСПЕКТ написа:

Фермата, само рози липсват да се раздават. Заприлича на Ергенът.

Гледай "Ергенът: Любов в Рая", тая година е голяма комедия! 😄

преди 27 минути, vlado1985 написа:

Показва ли я във файл мениджър? Примерно Total Commander?

https://www.ghisler.com/androidapp.htm

току-що, Greta NX написа:

Никой не съм гледал. И, ако почна да го гледам, ще се пропия. Въпреки, че не пия алкохол.

преди 15 минути, AAUUXX написа:

SD карта не ползвам паметта е предостатъчна за мен. Сложи я картата в аеаптер и я включи на компютъра ,ако я прочете свали снимките и я форматирай на телефона след което свързваш телефона към компютъра и местиш на картата снимките. Можеш да опиташ и като свържеш телефона с компютъра дали ще види на картата файловете през експлорера.

Да и аз мисля да бодна картата, на един четец и да я закача, на компа да видя какво ще покаже макар че на телефона през приложението файлове папки снимки ги дава нещо в питанки и пише нещо неподдържан формат. Но не му обърнах много внимание но преди да реша да форматирам ще копна всичко на компа и след формата ще видя да възстановявам файловете с някоя програма.

Ама и ще трябва да се позачекна с телефона дали галерия има права да чете или не.

преди 16 минути, инж. lebel написа:

Хахахах, току-що двама питаха жената какво и е мнението за библията. Ше ме извините, че няма да я цитирам, шото ше баннат мен, а не нея, но пък се сетих за стар виц...

Отворих вратата да изпъдя муха и вместо нея влязоха рояк комари, котката на съседите и двама свидетели на Йехова.

Не си спомням дали не го пуснах и с Ивелин, вместо Йехова... или само се канех... И без това по същото време АСПЕКТ се беше впил като кърлеж в съответната тема... а при него милост няма. Се чудя с кви очи "търси съдействие" (чат-пат) от Велев, като види зор.

По-безсмислени брътвежи не бях виждал.

преди 19 минути, Greta NX написа:

Гледах един епизод ,не е моето ,тип биг брадър.

преди 3 часа, AAUUXX написа:

Имаш крава пиеш мляко, имаш айфон сваляш гадже ,кравата обаче е по голям разход от айфоня, иска паша и храна за да дава мляко.

Интересно, гаджетата ти гледат телефона или други работи.....

Но всеки вади това, което има най-голямо!

Все пак размера си е от значение!

Гебрев си е същия пич, какъвто го помня ... остарял (и не само той), ама пич. Вика за оня шут демерджията, който пак плещеше глупости предварително - "аз Демерджиев го уважавам... не знам докога, но го уважавам"

преди 43 минути, инж. lebel написа:

Нищо не разбрах.

преди 26 минути, Miusuka написа:

По-безсмислени брътвежи не бях виждал.

И аз нищо не разбрах.

преди 4 часа, AAUUXX написа:

Никакви протести няма. Това е да се види, че немците не са радикални настроени. Да се представят пред света, че много са либерални и отворени към света. Истината е, че все обичат вурст и бира.

преди 2 минути, инж. lebel написа:

Гебрев си е същия пич, какъвто го помня ... остарял (и не само той), ама пич. Вика за оня шут демерджията, който пак плещеше глупости предварително - "аз Демерджиев го уважавам... не знам докога, но го уважав

преди 3 минути, инж. lebel написа:

Ахахах

623287288_25717314681296297_4912862620063396274_n.jpg.b8b20c55fbb3f54b8a2e64f28b435700.jpg

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.