Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Сега излиза на пазара новият модел и мисля, че до края на месеца ще се продава навсякъде.

Citytel.bg
No image preview

Xiaomi Redmi Note 17 Pro Max 512GB + 8GB RAM - Black, цен...

Xiaomi Redmi Note 17 Pro Max 512GB + 8GB RAM - Black Топ Цени от Citytel.bg, Инфо на 0895460560 ➤гр. София
  • Отговори 97k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 22 минути, parmobil написа:

Бях останал с впечатление, че пенсията не ти стига. Поне така пишеше.

Така е ,не стига пенсията ,от кога един телефон е база за висок доход?

преди 18 минути, Звяра! написа:

Сега излиза на пазара новият модел и мисля, че до края на месеца ще се продава навсякъде.

Citytel.bg
No image preview

Xiaomi Redmi Note 17 Pro Max 512GB + 8GB RAM - Black, цен...

Xiaomi Redmi Note 17 Pro Max 512GB + 8GB RAM - Black Топ Цени от Citytel.bg, Инфо на 0895460560 ➤гр. София

Дисплея и теглото са като на Note 15 pro.

току-що, AAUUXX написа:

Така е ,не стига пенсията ,от кога един телефон е база за висок доход?

Зависи с кой клас телефон ще сравняваш?

Всеки път след преподписване ми дават бюджетна пръчка, която и на враг не бих предложил. Но питането беше друго - с какво сегашен телефон превъзхожда миналогодишен? Какво повече прави? Оставяме настрана маркетинговите приказки!

преди 2 минути, parmobil написа:

Оставяме настрана маркетинговите приказки!

Не трябва да ги оставяш.

Номера е по-голям и цената - тоже.

Аз съм с 9, а сега излиза 17. Много е подтискащо да си 8 номера назад. Добре че само за разговори го използвам.

Зареждам го отвреме на време в колата като карам.

Цях да пиша че няма чупене, но ако го напиша и утре ще е счупен )

преди 5 часа, Звяра! написа:

аз имах Sonyericson T10s в казармата ...

89-та година си бил на 7 годинки и почти съм сигурен, че възможните ти спомени са поне след още 7... Така че, може да зачеркнем всичките ти изказвания от първо лице за соца, щом си бил последния набор от задължителната казарма!

п.с. сметките излизат от база марката на телефона и последния набор в БА.

току-що, Miusuka написа:

Не трябва да ги оставяш.

Номера е по-голям и цената - тоже.

Затова и казах, че предишното тИлИфон ползвах 5 г. С камера Leica, дето снима кратерите на Луната. Голем праз. Ти за какво ползваш смартфон, така да се каже, хахаха. (По Т. Живков)

преди 3 минути, parmobil написа:

Затова и казах, че предишното тИлИфон ползвах 5 г. С камера Leika, дето снима кратерите на Луната. Голем праз. Ти за какво ползваш смартфон, така да се каже, хахаха. (По Т. Живков)

Нали някой беше писал че телефона който търси че се ползва само за снимки, фейсбук, леки игрички и вероятно за чупене на орехи )

За разговори ще ходят до пощата...

преди 10 минути, parmobil написа:

Затова и казах, че предишното тИлИфон ползвах 5 г. С камера Leica, дето снима кратерите на Луната. Голем праз. Ти за какво ползваш смартфон, така да се каже, хахаха. (По Т. Живков)

Поправих LeiKa.

преди 25 минути, parmobil написа:

Зависи с кой клас телефон ще сравняваш?

Всеки път след преподписване ми дават бюджетна пръчка, която и на враг не бих предложил. Но питането беше друго - с какво сегашен телефон превъзхожда миналогодишен? Какво повече прави? Оставяме настрана маркетинговите приказки!

Винаги съм купувал в ценови клас 300/400лв ,а сега 300/400 евро щото за 300лв / 150€ няма нещо което да става за ползване. От оператори телефон не вземам ,без значение какъв ще ми предложат ,предопочитам аз да правя избор не друг.

Например миналогодишният ти е по бавен от тазгодишния от същия клас ,това е достатъчна причина за смяна, например.

Фермата. Мотото този сезон.

Само от добър приятел става качествен предател!

преди 9 минути, AAUUXX написа:

Винаги съм купувал в ценови клас 300/400лв ,а сега 300/400 евро щото за 300лв / 150€ няма нещо което да става за ползване. От оператори телефон не вземам ,без значение какъв ще ми предложат ,предопочитам аз да правя избор не друг.

Например миналогодишният ти е по бавен от тазгодишния от същия клас ,това е достатъчна причина за смяна, например.

Тоя добър ли е?

https://lowprice.bg/bg/telefoni/xiaomi-poco-c85-256gb-8gb-ram-dual-black

преди 20 минути, Joss Bomon написа:

89-та година си бил на 7 годинки и почти съм сигурен, че възможните ти спомени са поне след още 7... Така че, може да зачеркнем всичките ти изказвания от първо лице за соца, щом си бил последния набор от задължителната казарма!

И какви са ми приказките за комунизма?

Мога да преразкажа казаното от мен за тези, които не знаят.

Бях малък, играех си на двора, нахлуха десетина милиционера, които започнаха да ми дърпат играчката от ръцете. Преобърнаха цялата къща наопъки и арестуваха баща ми. Десет дни всеки ден го биеха защото аз съм си играл с касетофон Универсум.

На село прекарвах много време и имам много спомени. Спомням си калдаръмените улици, чилиените огради, фурната за хляб и други за които съм ви разказвал спомени.

Комунизма го мразя, мразя го от дъното на душата си, като малък живях през комунизма и посарстнах с приказки за него. Всеки ден мама и тате ми разказваха колко зле е било. Спомням си и режима на тока, свещите, киното, центъра, сладоледа и тк.нт. Може да съм бил дете, но съм живял и съм видял, имам много спомени и след като падна комунизма няколко години слушах все лоши неща за него!

На вас ли да вярвам или на това, което съм преживял?

преди 11 минути, AAUUXX написа:

По-бавен за какво? За телефония, сърфиране? Няма как да ме убедиш, че смартфон остарява морално за една година в днешни времена. Toвa беше по времето когато се заебa Symbian и всичко беше иновация. Сега всичко е маркетинг.

преди 24 минути, АСПЕКТ написа:

Фермата. Мотото този сезон.

Само от добър приятел става качествен предател!

Култова реплика от филма "Вчера" - реж. Иван Андонов ' 88-ма година.

Ей, опасни старчета сте..... още малко и ще ми забраните да пиша в темата за комунистите и техните провали, цъ, цъ, цъъ!

Отивате да чегъркате кенефи в Берлин - ще имате пиксел.

И тогава като истински кифлоч, на който не му се обръща внимание - офффффффф, ма това зелено ли е...

преди 54 минути, Joss Bomon написа:

преди 7 минути, инж. lebel написа:

Това е положението. Доколкото видях, сам си е виновен.

Ще пиша по късно по въпроса.... Да грешката е на Никола, но и от отбора трябваше да ги разменят с Леон 2 обиколки по рано....

Едвали ще ме допуснат до разблра, но ще говоря с Никола.....

преди 18 минути, Teemo v. X написа:

Отивате да чегъркате кенефи в Берлин - ще имате пиксел.

И тогава като истински кифлоч, на който не му се обръща внимание - офффффффф, ма това зелено ли е...

Елате, помагам. Има кенефи за всички.

преди 35 минути, Звяра! написа:

И какви са ми приказките за комунизма?

Мога да преразкажа казаното от мен за тези, които не знаят.

Бях малък, играех си на двора, нахлуха десетина милиционера, които започнаха да ми дърпат играчката от ръцете. Преобърнаха цялата къща наопъки и арестуваха баща ми. Десет дни всеки ден го биеха защото аз съм си играл с касетофон Универсум.

На село прекарвах много време и имам много спомени. Спомням си калдаръмените улици, чилиените огради, фурната за хляб и други за които съм ви разказвал спомени.

Комунизма го мразя, мразя го от дъното на душата си, като малък живях през комунизма и посарстнах с приказки за него. Всеки ден мама и тате ми разказваха колко зле е било. Спомням си и режима на тока, свещите, киното, центъра, сладоледа и тк.нт. Може да съм бил дете, но съм живял и съм видял, имам много спомени и след като падна комунизма няколко години слушах все лоши неща за него!

Хаха, пълни глупости. Аз какво да кажа тогава. Пролетариат. Бедна класа.

Защото сега в България е Сингапур и Швейцария на Балканите.

преди 19 минути, Звяра! написа:

преди 38 минути, Звяра! написа:

Ма ти нищо не си "преживял" бре! Родил си се в края на всичко и само една лакомия ти е останала като придобивка!

преди 2 минути, Joss Bomon написа:

Ма ти нищо не си "преживял" бре! Родил си се в края на всичко и само една лакомия ти е останала като придобивка!

Лакомия за какво?

Продължи де, изкажи се за какво съм лаком? Нещо поискал ли съм от теб или от някой друг?

В началото, в средата, в края, има ли значение? Все едно и също е било......

преди 1 минута, Звяра! написа:

Лакомия за какво?

Продължи де, изкажи се за какво съм лаком? Нещо поискал ли съм от теб или от някой друг?

В началото, в средата, в края, има ли значение? Все едно и също е било......

Не е така. Това е в края и всеки граби каквото може до 2000 година. Разбира се, те са знаели 20 години по-рано, че идва края. За разлика от един обикновен човек.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.