Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 3 минути, Joss Bomon написа:

Ма ти нищо не си "преживял" бре! Родил си се в края на всичко и само една лакомия ти е останала като придобивка!

Истината е ,че тогава наистина някой хора не са били добре ,тази история която Звяра разказа може да е било така ,но пък той не знае причината която е довела до това. Сега също ,въпреки че сме в клуба на богатите една част от народа ни не са доволни от живота който предоставя тази система ,причини много за това. Това което искам да кажа ,е че всяка система има една част от народа които ще я мразят по една или друга причина.

• Отговори 97k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 1 минута, AAUUXX написа:

тази история която Звяра разказа може да е било така

Когато "Звяра" ти каже "добро утро", задължително погледни дали слънцето е изгряло. Толкова лъжи е написал през годините, че се е превърнал в първообраза на лъжливото овчарче. Само не ми казвай, че повярва, че ще дойдат "10 милиционера и ще арестуват баща му, щото малкия си играел с вносна играчка" ... Поредната скалъпена измишльотина.

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Истината е ,че тогава наистина някой хора не са били добре ,тази история която Звяра разказа може да е било така ,но пък той не знае причината която е довела до това. Сега също ,въпреки че сме в клуба на богатите една част от народа ни не са доволни от живота който предоставя тази система ,причини много за това. Това което искам да кажа ,е че всяка система има една част от народа които ще я мразят по една или друга причина.

Всичко си е по план. Първа световна война се прави с цел премахване на монархията. Втората световна война да се премахне религията с въвеждане на култ към личността. Диктатура.

Сега война за глобално управление. Премахване на суверенитета на държавите. Наднационална глобална система.

преди 7 минути, АСПЕКТ написа:

Не е така. Това е в края и всеки граби каквото може до 2000 година. Разбира се, те са знаели 20 години по-рано, че идва края. За разлика от един обикновен човек.

Глупости!!!

Два дни преди да падне комунизма никой не знаеше!

Хората толкова много мразеха комунизма, че след като падна България празнуваше месеци наред....

току-що, Звяра! написа:

Глупости!!!

Хората толкова много мразеха комунизма, че след като падна България празнуваше месеци наред....

Знаеха приближени на партията, партията и властта. За корона вирус кога научи? 1, 2 години след като вече беше при населението. Био оръжието е бавно. Трябва да задържат след като са го пуснали сред населението.

преди 3 минути, Joss Bomon написа:

Когато "Звяра" ти каже "добро утро", задължително погледни дали слънцето е изгряло. Толкова лъжи е написал през годините, че се е превърнал в първообраза на лъжливото овчарче. Само не ми казвай, че повярва, че ще дойдат "10 милиционера и ще арестуват баща му, щото малкия си играел с вносна играчка" ... Поредната скалъпена измишльотина.

Не е измишльотина, а спомени от моето дестство.

Касетофон Универсум, който е бил развален. Причината е била, че съседката е видяла касетофона и веднага се е обадила на партийния секретар. Баща ми го биха всеки ден след като е отказвал да напише на един лист хартия от къде се е сдобил с валута за да закупи въпросният касетофон!!!

Като ви казвам, че не сте всичкия си, проверете дали е така, като посетите психолог!

преди 2 минути, Joss Bomon написа:

Дори да не е не е негова история вярвам защото аз също съм чувал в нашият квартал за случай на това което той описа. Случката е за кражба на овца от съседа си ,издал го някой съсед на милиционерите и те след като намират овцата у тях го арестуват.

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Знаеха приближени на партията, партията и властта. За корона вирус кога научи?

Когато казаха по медиите за него.

току-що, Звяра! написа:

Когато казаха по медиите за него.

Медиите от кого се контролират? Кой казва какво да се пуска, какво да не се пуска? БНТ е държавна телевизия. Ефир 2 не знам кога бяха го пуснали, мисля че 2000 година. Вече след като всичко бе ограбено. Мисля, че е имало само първа програма тогава.

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Дори да не е не е негова история вярвам защото аз също съм чувал в нашият квартал за случай на това което той описа. Случката е за кражба на овца от съседа си ,издал го някой съсед на милиционерите и те след като намират овцата у тях го арестуват.

Нямам причина да лъжа!

току-що, АСПЕКТ написа:

Медиите от кого се контролират?

От държавата!

преди 7 минути, Звяра! написа:

Глупости!!!

Да бре всички са били изненадани ,че те хората в края на 80-те имаха усешане че идва промяна ,тези демократични партии и движения да не родиха за един ден?

току-що, AAUUXX написа:

Да бре всички са били изненадани ,че те хората в края на 80-те имаха усешане че идва промяна ,тези демократични партии и движения да не родиха за един ден?

Усещаха?????!!!!

Вярно е, съгласен съм. В къщи също се коментираше, но не и пред баба защото тя ни издаваше когато говорим нещо лошо за партията.

Всички, целият народ на Република България толкова много искаше и тайничко се надяваше.... дори след като стана ФАКТ, хората все още се страхуваха и не можеха да повярват, че комунизма падна!

Редактирано от Звяра! (преглед на промените)

преди 1 час, Miusuka написа:

От началото на годината съм с него като нямам оплаквания, но не го ползвам за нищо натоварващо. За тези пари, 130 евро, не е лош избор.

преди 4 минути, Звяра! написа:

Нямам причина да лъжа!

Това няма значение ,всеки може да разкаже някаква история от тогава в този смисъл. Тогава имаше един лаф - царя дава ,пъдара не дава- някой милиционери се имаха за божества, но само когато е било свързано с непремерена сила ,иначе за всеки вид престъпление трябва и наказание независимо от системата.

преди 24 минути, Звяра! написа:

Не е измишльотина, а спомени от моето дестство.

Касетофон Универсум, който е бил развален. Причината е била, че съседката е видяла касетофона и веднага се е обадила на партийния секретар. Баща ми го биха всеки ден след като е отказвал да напише на един лист хартия от къде се е сдобил с валута за да закупи въпросният касетофон!!!

Като ви казвам, че не сте всичкия си, проверете дали е така, като посетите психолог!

За колко наивни ни смяташ с тази съшита с конци от паяк версия?!

Преди да се счупи тоя касетофон нали сте вдигали врява с него?! Или си го криехте докато се счупи?! Тогава нямаше ли комшийка? И от какъв зор човека се е пънал и не е написал от къде са доларите, а се прави на ятак да го бият?! И т.н.

преди 6 минути, Joss Bomon написа:

Преди да се счупи тоя касетофон нали сте вдигали врява с него?! Или си го криехте докато се счупи?! Тогава нямаше ли комшийка? И от какъв зор човека се е пънал и не е написал от къде са доларите, а се прави на ятак да го бият?! И т.н.

Аз пък за това че някой е имал долари и си купил нещо след което да го бият признавам че не съм чувал. Ако това е било цел всеки знаеше къде са корекомите ,те не бяха тайни магазини шяха да стоят милиционерите пред магазина и да спират и арестуват всеки поискал да купи от корекома.

2.5 литра бира изпих

330 мента

и сега два айряна със сол и копър

ще има много тоалетна довечера

преди 12 минути, Joss Bomon написа:

"Тоя" касетофон се е слушал, но не го е виждала съседката. Тя го е видяла след като аз съм си играл с него на двора. Доларите ги имаше от бензин, който вземаше от държавното предприятие в което работеше и този бензин го продаваше на така наречените "гастербайтери", които са му плащали в долари или германски марки.... Разбира се, че всичко това ако го е бил казал, е щял да получи присъда..... Той ми каза, че всеки ден са го викали в една канцелария и са му слагали празен лист и химикал, и са му казвали "пиши", от къде си се сдобил с валутата! Той не е пишел нищо и след това са го били. На следващия ден пак същото се повтаряло.

Бензина го е изсипвал на земята, просто е пъхал един маркуч в резервоара и е изливал целият резервоар на земята за да изпише курсове. По този начин предприятието си е изпълнявало, дори преизпълнявало плана!

Бензина, който е събирал в метални 20 литрови туби, го продаваше на бензиностанцията на половин цена. С парите купуваше на мен и на сестра ми шоколадови яйца, тоблерони и сигурно други неща за него и мама за които не знам!

Като заговорихме за баща ми, мир на праха му и нека Господ да му прости!

Редактирано от Звяра! (преглед на промените)

преди 15 минути, AAUUXX написа:

Аз пък за това че някой е имал долари и си купил нещо след което да го бият признавам че не съм чувал. Ако това е било цел всеки знаеше къде са корекомите ,те не бяха тайни магазини шяха да стоят милиционерите пред магазина и да спират и арестуват всеки поискал да купи от корекома

На мен ми лепнаха 8 години за едни 12000$, дето даже само 10% бяха мои. Е "лежах" 56 дена само в следствения, щото стана преврата

преди 3 минути, NewRedDragon написа:

На мен ми лепнаха 8 години за едни 12000$, дето даже само 10% бяха мои. Е "лежах" 56 дена само в следствения, щото стана преврата

Защо не си им казал от къде са доларите ? Това е била доста пара и е трябвало да имаш обяснение от къде са.

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Защо не си им казал от къде са доларите ? Това е била доста пара и е трябвало да имаш обяснение от къде са.

Е, как да им кажа, че са от санжета, нелегални трансфери, далавери в 2 нощтни бара на златните и кой знае още от къде )

преди 11 минути, The Lone Star написа:

Нямаше ли тема за социализма?

Там не ми разрешават да пиша, защото и аз не знам защо! ☹️

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Е, как да им кажа, че са от санжета, нелегални трансфери, далавери в 2 нощтни бара на златните и кой знае още от къде )

Добре прав си ,но то и сега ако те хванат с пари от далаври ще има почти същите последсвтвия въпреки че системата е друга.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.