Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 2 часа, Звяра! написа:

и не мога да му произнеса правилно името!

Хуйвей му е името.

• Отговори 97k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 4 минути, parmobil написа:

Аз продължавам да не разбирам какво толкова вършите на тези телефони, че и ги сменяте през няма и година

Какво предлагаш? Телефон с шайба?

Пишеща машина вместо компютър. Поща вместо електронна поща. Телеграма вместо чат.

A Muppet Family Christmas GIF

току-що, инж. lebel написа:

Вари го, печи го, тъпото си е тъпо.

-- -- -- -- --

Защо се обиждаш така? Имай малко самочувствие. Гледай какви интелектуални вицове като Къци Вапцаров пускаш. И то на чужд език. Руски.

преди 35 минути, Miusuka написа:

Хуйвей му е името.

Фирмата е закупена от България и вече се нарича БАЙХУЙ!

току-що, nickolaycho написа:

Фирмата е закупена от България и вече се нарича БАЙХУЙ!

Да, и ето рекламата. Евродепутатът Ицо Хазарта Байхуй.

За всички дето си сменяват апаратите на 6-7 месеца - баровците....

Малко интелектуални вицове, но не знам руски. Дано да се доближа до класата.

😟

Какво прави часовникът, когато е гладен?

Яде време.

Какво прави човек без интернет?

Говори с хората.

преди 4 минути, nickolaycho написа:

За всички дето си сменяват апаратите на 6-7 месеца - баровците....

Подсети ме.

Скъпа, ще те водя на едно скъпо място, стягай се.

И я завел на бензиностанцията.

Предпочитам на 6-7 месеца да си сменям жената и колата!

Но всеки с възможностите си...

преди 10 минути, АСПЕКТ написа:

Какво предлагаш? Телефон с шайба?

Пишеща машина вместо компютър. Поща вместо електронна поща. Телеграма вместо чат.

A Muppet Family Christmas GIF

Обясни ми с думи прости, какво повече прави смартфон отпреди 1г. с настоящ? Забрави глупостите за refresh rate. Аз на моя имам dolby atmos, ама как точно го чувам и се възползвам от него? Обясни ми, моля те!

току-що, parmobil написа:

Обясни ми с думи прости, какво повече прави смартфон отпреди 1г. с настоящ? Забрави глупостите за refresh rate. Аз на моя имам dolby atmos, ама как точно го чувам и се възползвам от него? Обясни ми, моля те!

Батерията се износва след 2 години. Примерно. Флаш паметта след 5 години. И виждам, че си умен. Защо повечето външни дискове са механични? За съхранение? Електрически заряд на клетките... Малко помощ.

току-що, АСПЕКТ написа:

Батерията се износва след 2 години. Примерно.

Xiaomi 11 pro ползвах 5 г. И сега държи 2 дни. Разговори и сърфиране. Вие какво точно правите на тях? Рендериране на видео?

И продължавам да питам какво повече може сегашен смартфон с "морално остарял" на 1 г.?

Ахахахах

Батерията се износва

корекция: Батерията се износва след 2 години. Примерно.

корекция: Батерията се износва след 2 години. Примерно. Флаш паметта след 5 години.

корекция: Батерията се износва след 2 години. Примерно. Флаш паметта след 5 години. И виждам, че си умен. Защо повечето външни дискове са механични? За съхранение? Електрически заряд на клетките... Малко помощ.

А отговор няма.

Шакира е затворила Fire Rabbit в Испания, зареди раздялата и с Пике и преместването и в Маями.

Нови песни не съм чувал скоро да е правила.

И да отбележа ,че светло русото и повече отива.

Mediapool.bg

Шакира разпусна холдинговата си компания, базирана в Испа...

Колумбийската поп звезда Шакира официално разпусна „Файър Рабит“ (Fire Rabbit) - холдингова компания, базирана в Испания, която тя основа през 2012 г., предаде испанската новинарска агенция ЕФЕ,...

qqqqq.png

преди 25 минути, nickolaycho написа:

Предпочитам на 6-7 месеца да си сменям жената и колата!

Но всеки с възможностите си...

И годините също ,не можем все да бъдем на 20г. А когат бехме да 20г сменяхме жените няколко пъти за тези 6-7 месеца.

преди 22 минути, parmobil написа:

Xiaomi 11 pro ползвах 5 г. И сега държи 2 дни. Разговори и сърфиране. Вие какво точно правите на тях? Рендериране на видео?

И продължавам да питам какво повече може сегашен смартфон с "морално остарял" на 1 г.?

Аз ползвам телефоните си като арабин хамила ,не го жаля ,нито го пазя ,когато ми доскучае или изкезе някакъв проблем който ме дразни сменям ,дори всичко да е наред пак сменям и това го правя от както има безжични телефони, но не само телефоните е така при мен. Като бех млад и жените бързо ми омръзваха, сега също ,но съседката ми е обещала че ако ида при друга съседка ще ме фирматира с тигана у главата и ще ме преинсталира след това отново.

Комунистите в Германия.

Това е Сашка, депутат от комунистите.

Да продължим темата с травестити.

c_1CFxGl_400x400.jpg

После защо хората избирали AfD.

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Комунистите в Германия.

c_1CFxGl_400x400.jpg

Меркел е по хубава.

преди 22 минути, AAUUXX написа:

...

Аз ползвам телефоните си като арабин хамила ,не го жаля ,нито го пазя ,когато ми доскучае или изкезе някакъв проблем който ме дразни сменям ...

Това е отговор.

корекция: Едно джудже (всяко съвпадение е случайно) всяка вечер преди да си легне слага под възглавницата си празно шише.

Въпрос: защо го прави?

Отговор: защото си е вкъщи и може да прави каквото си иска...

Все пак... горе бях сериозен.

преди 12 минути, АСПЕКТ написа:

Комунистите в Германия.

c_1CFxGl_400x400.jpg

Това същество колкото и да съм се надрънкал с чай няма да му отгатна пола. Ама с тоз поглед гаранция ще изплаши и някоя друга животинка.😁

преди 1 минута, vlado1985 написа:

Това същество колкото и да съм се надрънкал с чай няма да му отгатна пола. Ама с тоз поглед гаранция ще изплаши и някоя друга животинка.😁

Влиза в женските тоалетни и при децата. ИМА СЕ ЗА ЖЕНА.

току-що, АСПЕКТ написа:

Влиза в женските тоалетни и при децата. ИМА СЕ ЗА ЖЕНА.

Да пази господ. Явно е изтърван от нечий цирк и се дивее на воля.

преди 4 минути, vlado1985 написа:

Направих тест, коя партия ми пасва като идеи. Bündnis Sahra Wagenknecht - Vernunft und Gerechtigkeit 70 процента съвпадение.

преди 5 минути, vlado1985 написа:

Имаше теми, като трябва ли повече сексуални теми в училищата, да помогне ли държавата на дискотеките, защото били културтрегери и носили културата на Берлин, клубовете на мюсюлманите да продължи ли да се подпомагат, какво да се прави хората, които не работят, да се построят ли социални жилища, ... ВСИЧКИ ТЕЗИ ВЪПРОСИ КЛОНЯТ КЪМ КОМУНИСТИТЕ.

преди 14 минути, АСПЕКТ написа:

Направих тест, коя партия ми пасва като идеи. Bündnis Sahra Wagenknecht - Vernunft und Gerechtigkeit 70 процента съвпадение.

Начи си социалист и ИИ го е потвърдил след анализа.

преди 1 час, AAUUXX написа:

Аз ползвам телефоните си като арабин хамила ,не го жаля ,нито го пазя ,когато ми доскучае или изкезе някакъв проблем който ме дразни сменям ,дори всичко да е наред пак сменям и това го правя от както има безжични телефони, но не само телефоните е така при мен. Като бех млад и жените бързо ми омръзваха, сега също ,но съседката ми е обещала че ако ида при друга съседка ще ме фирматира с тигана у главата и ще ме преинсталира след това отново.

Бях останал с впечатление, че пенсията не ти стига. Поне така пишеше.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.