Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Линукс МИНТ ....

• Отговори 97k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

напълни се чекмеджето пак с празни пластмасови неща D

комшията отсреща умрял преди само година, не знаех

и бутнали една баба пред лидъла

това са новините от днес

преди 4 минути, buldak написа:

напълни се чекмеджето пак с празни пластмасови неща D

комшията отсреща умрял преди само година, не знаех

и бутнали една баба пред лидъла

това са новините от днес

Интересни са...

Избягвай пластмасата и наблягай на стъклото.

Ено време пеехме...

По шосе идет старушка,
а за ней мотоциклет.
Мотоцикъл, цикъл, цикъл
и старушки больше нет.

За тия, които с лека ръка биха ме обвинили в безсърдечие, пояснявам - это знаменитая цитата из детского советского стишка-страшилки... подчертавам советского!

Добро утро, превратаджии!

Днес се чествал Световния ден за предотвратяване на самоубийствата – Чествал се по инициатива на Международната асоциация за предотвратяване на самоубийствата.

Така че... не днес.

Тема на доверието. Измъчен консултант-психотерапевт на любителски начала,  вече втори ден общува с профил в тежка депресия.
- А за самоубийство мислили ли сте?
- Не...
- Помислете, помислете!

преди 1 час, инж. lebel написа:

Мноо джуджаци, мноо нешо. Започнах да разбирам Гъливер...

тоя Гъливер май трябва да го прочета

ама оставям книгите за после, че трябва да се пие

преди 2 часа, инж. lebel написа:

Добро утро, превратаджии!

Днес се чествал Световния ден за предотвратяване на самоубийствата – Чествал се по инициатива на Международната асоциация за предотвратяване на самоубийствата.

Така че... не днес.

Тема на доверието. Измъчен консултант-психотерапевт на любителски начала,  вече втори ден общува с профил в тежка депресия.
- А за самоубийство мислили ли сте?
- Не...
- Помислете, помислете!

Каква беше онази лимонада, която препоръчваше? Сигурно съм го казвал - умирам за баница с лимонада, а съвършения вариант е с "Етър" . Само че все не случвам...

преди 4 минути, Teemo v. X написа:

Каква беше онази лимонада, която препоръчваше? Сигурно съм го казвал - умирам за баница с лимонада, а съвършения вариант е с "Етър" . Само че все не случвам...

PRISUN, води се класическа лимонада, без добавена захар, негазирана... На мен ми допада. Вкусът е съвсем различен от класическата соц лимонада, която най ми харесваще, но... и prisun-а e riba

https://ndkbg.com/ПРИСАН-0.5л-ЛИМОНАДА-12бр-стек/464617

(на етикетите на моите празни бутилки пише същите неща, без "витамин с"-то, но на различни места)

Тази на капи също ми допада. КАПИ-ЛИМОНАДА-0.4л-ЛИМОН-МЕНТА

https://ndkbg.com/КАПИ-ЛИМОНАДА-0.4л-ЛИМОН-МЕНТА-12бр-стек/464016

Те струва ми се и си приличат двете. И тя не е газирана. Нямам поглед върху газираните

Ха-ха, prisunite имали и бъзинада.

Добро утро,

Чета че Сергеев е имал отново пророческо видение ,но последно време само апокалипстични видения получава ,дали не е сменил бирата и да е странична реакция?

преди 54 минути, Teemo v. X написа:

Аз бих ти препоръчал на Credo. По-добра не съм пил и свърша буквално за часове навсякъде, където я зареждат около нас,

108_lemon-soda-italska-limonada.jpg

Другата, която ми харесва напоследък е тази на SanPellegrino:

sanpellegrino-core-range-thumb.png

преди 10 минути, инж. lebel написа:

PRISUN, води се класическа лимонада, без добавена захар, негазирана... На мен ми допада. Вкусът е съвсем различен от класическата соц лимонада, която най ми харесваще, но... и prisun-а e riba

https://ndkbg.com/ПРИСАН-0.5л-ЛИМОНАДА-12бр-стек/464617 (на моите празни бутилки пише същите неща, без "с"-то, но на различни места)

Тази на капи също ми допада. КАПИ-ЛИМОНАДА-0.4л-ЛИМОН-МЕНТА

https://ndkbg.com/КАПИ-ЛИМОНАДА-0.4л-ЛИМОН-МЕНТА-12бр-стек/464016

Те струва ми се и си приличат двете. И тя не е газирана. Нямам поглед върху газираните

Ха-ха, prisunite имали и бъзинада.

А бе, трябва си газирана. Иначе баницата няма да се надигне. Оня ден се загледах в един етър в лидл. Ама ми се видя нещо ментак - два литра за 60 цента.

преди 3 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Аз бих ти препоръчал на Credo. По-добра не съм пил и свърша буквално за часове навсякъде, където я зареждат около нас,

108_lemon-soda-italska-limonada.jpg

Другата, която ми харесва напоследък е тази на SanPellegrino:

sanpellegrino-core-range-thumb.png

Е, няма. Нямааааааааааааааа. И аз ги харесвам, особено тази с мандарина. Но за целта ми трябва лимон... Няма. Само портокал.

преди 6 минути, Teemo v. X написа:

А бе, трябва си газирана. Иначе баницата няма да се надигне. ...

От газирано хълцам и затова не се интересувам. И вероятно затова разчетох въпроса ти, както бих разчел "баница с айран" или с боза.... без даже и да се сетя, че баница се прави и с лимонада.

Имаше неква обикновена жълта газирана, която ставаше за пиене (за да я пия я разгазирвах), начи може би и за баница...но не помня чия беше не беше "Дерби" май. Ш'се помъча да си я спомня.

какви бири, лимонади, бири

карнобатска гроздова котета beer11

@Teemo v. X

Доколкото си спомням... почти сигурен съм, че "Аспазия"-та не ме кефеше - ухаеше на парфюм, начи остават ВВВ и може би се пак Дербито. Това са обикновените и ги има(ше) в почти всеки супермаркет.

https://www.ebag.bg/gazirana-napitka-bbb-limonada/596972

https://ndkbg.com/ДЕРБИ-0.5л-ЛИМОНАДА-12бр-стек/23557

От мен толко. Сори.

едит: колкото повече гледам bbb-то, толкова повече ми се струва, че това беше(е) лимонадата.

преди 2 минути, buldak написа:

Сутринта ли? ☹️

преди 12 минути, buldak написа:

Довечера, сега трябва да се бачка. (

преди 11 минути, инж. lebel написа:

@Teemo v. X

Доколкото си спомням... почти сигурен съм, че "Аспазия"-та не ме кефеше - ухаеше на парфюм, начи остават ВВВ и може би се пак Дербито. Това са обикновените и ги има(ше) в почти всеки супермаркет.

BBB не е лоша. Тя беше на Горна Баня май вече.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.