Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 4 часа, инж. lebel написа:

Ето цялата програма на уикенда в Гран при на Испания във Формула 2: 

Петък (11 септември):

12:05 часа – Формула 2 тренировка

16:00 часа – Формула 2 квалификация

Събота (12 септември):

15:15 часа – Формула 2 спринт (23 обиколки)

Неделя (13 септември):

12:25 часа – Формула 2 основно състезание (32 обиколки)

Кофти се разви пол-а за Никола....

Рафа Камара е пред него. Това най вероятно ще е последния уикенд във Ф2. Дано Камара да вземе по малко от 11 точки, спрямо Никола... Утре и в неделя ще е касапница на тази писта

• Отговори 97k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

5-ти. Значи утре 6-ти, с Камара и Мини зад себе си, в неделя 5-ти, с Камара 3-ти и Мини некъде във втората десетка... стори ми се 14-ти. Бива. Освен ако не го накажат... не видях причина, но... може за неправилно дишане.

Иначе, пичовете не се умориха да се мятат по стените.

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

Кофти се разви пол-а за Никола....

Рафа Камара е пред него. Това най вероятно ще е последния уикенд във Ф2. Дано Камара да вземе по малко от 11 точки, спрямо Никола... Утре и в неделя ще е касапница на тази писта

Еми... квото такова.

преди 1 минута, инж. lebel написа:

5-ти. Значи утре 6-ти, с Камара и Мини зад себе си, в неделя 5-ти, с Камара 3-ти и Мини некъде във втората десетка... стори ми се 14-ти. Бива. Освен ако не го накажат... не видях причина, но... може за неправилно дишане.

Иначе, пичовете не се умориха да се мятат по стените

Още вчера, като се ра,ходих по трасето, знаех, че ще е така.... Това си е Монако, но с много по високи скорости

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Още вчера, като се ра,ходих по трасето, знаех, че ще е така.... Това си е Монако, но с много по високи скорости

Ако те питат платил ли си си нета, кажи им, че даже са ти истанали евраци и за Мадрид. Демек надвил си си на виртуалния масраф.

едит: ше се справи момчето.

преди 5 минути, инж. lebel написа:

Ако те питат платил ли си си нета, кажи им, че даже са ти истанали евраци и за Мадрид. Демек надвил си си на виртуалния масраф.

едит: ше се справи момчетo

преди 5 минути, инж. lebel написа:

Ние бяхме и на Монца миналата седмица. С талигата се включихме в кервана от Милано към Мадрид )

ПС: Тия пичове с огромните камиони, карат като луди.... А кви маневри правят с 20 метрови ремаркета....

преди 7 часа, АСПЕКТ написа:

Дизайнът и името е като на Майкрософт.

Не знам. Аз бях доволен от плочките. Лумия бяха хубави телефони. Имах 720 и 1050.

Аз имах lumia 950 хубав диплей но батерията падаше бързо с Windows 10.

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Ние бяхме и на Монца миналата седмица. С талигата се включихме в кервана от Милано към Мадрид )

ПС: Тия пичове с огромните камиони, карат като луди.... А кви маневри правят с 20 метрови ремаркета....

Помня, че писа. Ама оня с приятелите самбисти, дето чат пат си мисли, че те затапва (той си мисли, че всички затапва, а е универсално мезе), е готин... чукча - писател, ко си спомняш вица.

преди 6 часа, Звяра! написа:

Сподели как се държи телефончето, че и на мен ми предстои края на месеца покупка на телефон. И аз на тези модели съм се спрял.

Взех Note 15 5G ,като не мога да отрека че Note 15 Pro се усещаше една идея по премиум ,но ми е по тежък и по голям което не ми е Ок ,пък и харесвам Edge дисплейте. Телефона идва с Android 15 и Hyper OS 2 , веднага се обнови до Android 16 и Hyper OS 3 ,работи добре ,като в някой моменти има лек лаг ,но вероятно това е от динаничното определяне на честотата на дисплея ,макар че го фиксирах на 120Hz ,но това също може и да е от процеса на обновване ,напасване на софтуера и т.н.. Предполагам че до няколко дни ще изчезне този проблем. Панела му е матов ,макар да е по хлъзгав отколкото трябва се усеща добре в ръка, дисплея е добър с високочестотено димиране ,не се усеща трептене. За рекламите в приложенията си наясно как се спират. Това е като първо впечатление ,ако има нещо което да ме подразни напред ще пиша за него ,към момента съм доволен и Хонора след вярна служба от 7-8 месеца ще го пенсионирам )

Снимка на панела, черен защото цветните не ми харесаха.

IMG_20260911_173103752_HDR~3_053445.jpg

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Страхотни новини има в България.

Учителка от 7 СУ "Кузман Шапкарев", се разходи по центъра на Благоевград, без бельо!

Времето е топло ,защо не ?

преди 12 минути, инж. lebel написа:

Помня, че писа. Ама оня с приятелите самбисти, дето чат пат си мисли, че те затапва (той си мисли, че всички затапва, а е универсално мезе), е готин... чукча - писател, ко си спомняш вица.

М/другото, при добро предварително планиране и 2 шофьори....подобен воаяж не е много скъп. Ние, това го планирахме, като маршрути, ре,ервации и т.н, още март месец

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Страхотни новини има в България.

Учителка от 7 СУ "Кузман Шапкарев", се разходи по центъра на Благоевград, без бельо!

Учителка от училището каза, че нямат такъв кадър. Но жълтото си е жълто. И къде се видя, че е без бельо?

преди 6 минути, parmobil написа:

Учителка от училището каза, че нямат такъв кадър. Но жълтото си е жълто. И къде се видя, че е без бельо?

Ти па... Що му обръщаш внимание. Са ш'си брои, че и днешния ден не е минал напразно.

@Звяра! Вчера съм пропуснал ,имаше фабрично залепен протктор на дисплея ,аз не харесвам протекторите и ги махам ,беше леко заоблен и покриваше малко от заоблената част на дисплея.

преди 1 час, AAUUXX написа:

@Звяра! Вчера съм пропуснал ,имаше фабрично залепен протктор на дисплея ,аз не харесвам протекторите и ги махам ,беше леко заоблен и покриваше малко от заоблената част на дисплея.

Честито! Много радост с новия телефон. И не се ли драска без протектор? А калъф?

преди 17 минути, АСПЕКТ написа:

Честито! Много радост с новия телефон. И не се ли драска без протектор? А калъф?

Благодаря )

Драска се ,но аз телефони не ползвам дълго време 6-7 месеца и сменям с нов и не е проблем ,протектора на дисплея е вид допълнителен филтър и малко или много разваля картината. Пък аз не искам да бъда роб на техниката ,а тя трябва да ми служи с пълните си възможности.

PS: кейс също не ползвам ,че го прави още по голям и без това големия телефон, пък палеца ми е недостатъчно дълъг.

преди 1 час, AAUUXX написа:

До колкото съм чувал, трудно се слага протектор на моделите с заоблен дисплей и е препоръчително да се направи в сервиз за да се гарантира, че няма да се разлепи след една седмица. Докато при плоския дисплей, там е по лесно и аз сам си лепя на моят верен Huawei 5T Nova, който ползвам от доста години.... железен телефон и не се предава гада му. От много време искам да го изхвърля.

Аз винаги ползвам протектор, защото дисплея много се драска от ключовете.

преди 2 минути, Звяра! написа:

До колкото съм чувал, трудно се слага протектор на моделите с заоблен дисплей и е препоръчително да се направи в сервиз за да се гарантира, че няма да се разлепи след една седмица. Докато при плоския дисплей, там е по лесно и аз сам си лепя на моят верен Huawei 5T Nova, който ползвам от доста години.... железен телефон и не се предава гада му. От много време искам да го изхвърля.

Аз внимавам къде слагам телефона и не го държа на маса обърнат с дисплея към масата ,досега не съм има проблем с някакви големи щети по дисплея освен след изпускане ,тогава вече зависи какви ще са щетите от това къде ще падне. Прави ми впечатление ,че преди Note серията беше около 300лв ,например Note 14 който имах го бях купил за 300лв ,а сега тази серия е 300€ ,без да усещам по високо качество в матереалите.

моя му се напука протектора

в Пловдив на екскурзия чантичката ми беше отворена и се навеждам на една чешма и падна

ама не ми прави впечатление то почти не се вижда

преди 7 минути, buldak написа:

моя му се напука протектора

в Пловдив на екскурзия чантичката ми беше отворена и се навеждам на една чешма и падна

ама не ми прави впечатление то почти не се вижда

Едно време когато телефоните бяха телефони имаше силиконови или кожени калъфи и се закачаха за колана.,беше по трудно да падне телефона.

преди 12 часа, Banesc написа:

това мишката на Владо D

преди 5 часа, Banesc написа:

супер група хвана тук шазама, Gutalax

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Едно време когато телефоните бяха телефони имаше силиконови или кожени калъфи и се закачаха за колана.,беше по трудно да падне телефона.

един от моя клас си го носеше на врата

току-що, AAUUXX написа:

Nokia 3310, аз имах Sonyericson T10s в казармата спуках корпуса отзад на гъба, там където влиза антената. Антената е леко изкривена назад и разбира се спях с него за да не ми го откраднат. 😂 Залепих го със секундно лепило и така го ползвах.

преди 24 минути, Звяра! написа:

Note 15 pro изглеждаше някак по премиум и на допир също ,но огромен дисплей и тежък ,но пък с голяма батерия и процесора му е идея по бърз от на Note 15, но както вече писах за мен не беше удобен. Отиди в някой техно магазин и сравни преди да купуваш.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.