Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 26 минути, Teemo v. X написа:

Тук има един страшен готвач, с 5 звезди мишлен. Прави уникални ромски сандвичи. Така наречената - циганска баница. Ама с риган, който мирише на джоджен.

Мишлен звездите са 3, а не 5, умнико. Бааси и твърдиш, че си умен.

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

Градски, от кога не си стъпвал във Варна.... Галата.....Морска гара, Градината......

Дори и сега да дойда след да кажем 15 години, убеден съм, че е същото както съм го оставил. Същата мизерия.

• Отговори 97k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Морската градина има ли подлез? Любимото място на варненци. Подлеза на морската градина.😀

Има, и то не един.....но един от големите проблеми е там. И той, проблема е свързан с остарялата канализационна инфраструктура.... но както и да е.

ПС: Т.нар Морска градина е само до "Хоризонт" - от там на север всичко е частна собственост

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Мишлен звездите са 3, а не 5, умнико. Бааси и твърдиш, че си умен.

"Говориш" за тавана от 3 звезди на ресторанти , а той ти "казва" за 5 звезди Мишлен на готвач. Един готвач може да събере общо 5 звезди от различните си проекти през кариерата. Гордън Рамзи е имал 17, а доколкото ми е известно има и други готвачи с повече звезди. Единственият, който се изложи в случая, си ти.Към днешна дата Рамзи има активни 7 звезди Мишлен, разпределени в 4 различни ресторанта на които той е собственик... подчертавам го ясно, за да се опиташ да разбереш какво ти обяснявам.Останалите до 17 са за заведения, които са затворили или са загубили звездите си през годините. Това принципно.

преди 46 минути, Колев 74 написа:

... Бях готов да го сваля и да ти го пратя със линк към MEGA...

Няма нужда, благодаря!

Даже, преди време тук стана дума и имах възможността да съдействам (при това с удоволствие) и на други интересуващи от тва богатство.

преди 1 час, Miusuka написа:

Ама моите образования са при социализма и са безплатни. Сега малко могат да си платят висшето.

А "Казахте ли нещо" е станало и нещо като лаф в нашето семейство. Но интересното е че се засягаш. Явно си знаеш слабостите.

...

Са... ако трее напиша и аз нешо инфантилно, като противовес на твоето "се засягаш", подходящо ще е "заболя те, а?" ... бедата е, че не ми се участва в тая или подобна инфантилиада.

Така че, печелиш. Даже, бих казал, че ме постави в цугцванг. Безмилостно. Такива като теб са били гръбнака на извънредните (чрезвычайные) комисии.

преди 9 часа, инж. lebel написа:

Няма нужда, благодаря!

Даже, преди време тук стана дума и имах възможността да съдействам (при това с удоволствие) и на други интересуващи от тва богатство.

Са... ако трее напиша и аз нешо инфантилно, като противовес на твоето "се засягаш", подходящо ще е "заболя те, а?" ... бедата е, че не ми се участва в тая или подобна инфантилиада.

Така че, печелиш. Даже, бих казал, че ме постави в цугцванг. Безмилостно. Такива като теб са били гръбнака на извънредните (чрезвычайные) комисии.

Слаба ракия си...

преди 9 минути, Rudy M. написа:

Cat_Facepalm.gif.b2827e77658feeb6fb533e9

Човек, що не си пишеш тъпотиите в разделите за тъпотии, ами се излагаш и в сериозните раздели?... mad

На тъп въпрос отговарям с моя тъпотия независимо в кой раздел е.

Като считаш, че е тъпо моето мнение към съответната тема, то го "прескочи".

Или какво, какво ще му помогне твоето:

преди 15 часа, Муца Дебелогъзова написа:

images?q=tbn:ANd9GcRHLGX0ZhbemsumHOupfeK

Гледах го по твое настояване. Много силно се съмнявам, Иисус да носи хууди Найки.

Добро утро,

купуват ги като топъл хляб.

Клавиатура 200 щатски долари?🤔

Mozilla Store
No image preview

Firefox keyboard

Your favorite key just got cuter. Kit’s sitting on ESC—because sometimes the best move is getting out of whatever you didn’t mean to open. Or just tapping it for no reason at all. We won’t judge. Clea

https://shop.mozilla.com/products/firefox-mechanical-keyboard

И стикери няма.

Mozilla Store
No image preview

Firefox sticker pack

Laptop? Fox. Water bottle? Fox. Somewhere slightly questionable? … still fox. These stickers are for dialing your everyday stuff up a notch, featuring Kit in all their many moods. Peel, stick, repeat.

преди 7 минути, АСПЕКТ написа:

Добро утро,

купуват ги като топъл хляб.

Клавиатура 200 щатски долари?🤔

Mozilla Store
No image preview

Firefox keyboard

Your favorite key just got cuter. Kit’s sitting on ESC—because sometimes the best move is getting out of whatever you didn’t mean to open. Or just tapping it for no reason at all. We won’t judge. Clea

https://shop.mozilla.com/products/firefox-mechanical-keyboard

И стикери няма.

Mozilla Store
No image preview

Firefox sticker pack

Laptop? Fox. Water bottle? Fox. Somewhere slightly questionable? … still fox. These stickers are for dialing your everyday stuff up a notch, featuring Kit in all their many moods. Peel, stick, repeat.

Евтино ,тези са се прецакали.

преди 1 час, Miusuka написа:

Слаба ракия си...

Ласкател. Не съм слаба ракия, а гола вода.

Добре че живнах малко като инж. Хората зеха на вие да ни говорят. А ние кво, грешни сме, радваме се и забравяме кво казват шопите за глория мунди-то.

Обаче мноо отговорности тва инженерство и май ше се отказвам.

-- -- -- -- --

едит: апропо, мноо ме кефят хората, които не пишат в темите за тъпотии (макар че им се пише, та се не трае), за да не им рухне имиджа на сериозни хора.

Въздушен хляб без брашно, почти без брашно и то бяло брашно, и 2 евро. Цццц и то няма, и 500 грама. Откога не съм купувал хляб и ми се дояде.🤔 От Украйна не идваше ли пшеница?

От магазин nahkauf.

1600x0

Ето я касовата бележка.

Screenshot-20260909-102025.png

За MX Cherry , с три връзки, - даже е евтино. Ама за да знаеш трябва да си пипал нещо повече от каква акула беше.

Кога ще стане задължително да се учи руски език?

Аз бъкел руски не знам, да не ме издадете на партията ей!

преди 3 часа, Teemo v. X написа:

Гледах го по твое настояване. Много силно се съмнявам, Иисус да носи хууди Найки.

И как видя, че е хууди Найки при толкова лошо качество?

преди 17 минути, Муца Дебелогъзова написа:

И как видя, че е хууди Найки при толкова лошо качество?

Ти имаш ли партийна книжка?

Ето поздравче за Аспект.

https://www.bgdnes.bg/svyat/article/23494577

преди 4 минути, Звяра! написа:

Ти имаш ли партийна книжка?

Каква партийна книжка. Аз съм била на 5г, през 1989г.

преди 9 минути, Муца Дебелогъзова написа:

Ето поздравче за Аспект.

https://www.bgdnes.bg/svyat/article/23494577

Каква партийна книжка. Аз съм била на 5г, през 1989г.

89 на 5, 90 на 6, 2000 на 16, 2020 на 36, сега на 42!

Руски език знаеш ли?

преди 21 минути, Звяра! написа:

Руски език знаеш ли?

2026-1984 = 42...Какви са тези усилия? Математиците са мързеливи. 😀

преди 25 минути, Звяра! написа:

Руски език знаеш ли?

Какъв е отговорът на живота, Вселената и всичко останало?

42

Майкрософт също избира същото число за паролите

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Така е щот не знае руски език и няма партиина книжка ,не знам за какво са му и двете ,само той си знае.

току-що, AAUUXX написа:

Така е щот не знае руски език и няма партиина книжка ,не знам за какво са му и двете ,само той си знае.

42

току-що, AAUUXX написа:

Какъв руски през 90те? Френски и английски.

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

42

Майкрософт също избира същото число за паролите

42 и Майкрософт избират това число.

Случайност? Не мисля. 😀

images?q=tbn:ANd9GcRY-3xdAq41Zoe1PiPWnNe

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.