Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо в повечето техника няма меню на български?

Защо в повечето техника няма меню на български? 16 гласували потребители

1. 1. Защо в повечето техника няма меню на български?

• Защото сме последната дупка на кавала?
      37%
    • Бедни сме нямаме пари за техника
      6%
    • Много производители незнаят, че България съществува
      12%
    • Завиждат ни, защото сме красиви и умни
      37%
    • Нарочно, политика, искат да сме изостанали
      6%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 29 минути, jhoro написа:

Гледам - все по 1 А ги дават на портовете!

Което ще рече?

преди 10 часа, Alon_zo написа:

Което ще рече?

Вградения адаптер е с малка мощност.
Ако телефона „наистина е умен“ - ще зарежда бавно (нормално бавно). Ако е „по-нахален“ - ще „дърпа, колкото успее“ и може да изгори адаптера.

Иначе идеята е добра - виждал съм я преди време в Англия. Даже гледам, че българските цени са по-приемливи.
Просто всичката ми „арматура“ (ключове и контакти) са една серия и сменяни скоро.

Apple махнаха блока за зареждане, за си направят допълнителни кинти и уж да намалят вредните емисии. Скоро Самсунг и Хуавей ще го направят. Първо се дърпаха, но сега ги следват, защото Apple диктува парада.

преди 27 минути, Eclipse2G написа:

Apple махнаха блока за зареждане, за си направят допълнителни кинти и уж да намалят вредните емисии. Скоро Самсунг и Хуавей ще го направят. Първо се дърпаха, но сега ги следват, защото Apple диктува парада.

Как се справяш с досадните реклами? Аз до ония ден бях с чистата 6-ца и ги бях неутрализирал напълно с Adblock plus безплатно приложение.Сега съм със SE 2020 версия приложението въобще не е ефективно.Звъннах на официялния съпорт на епъл, от там дистанциионно аз им разреших достъп и до двата апарата, за да проверят да не би аз да бъркам нещо с настройките на новия апарат, в крайна сметка нищо на квадрат.Казахa, че епъл нямали продукти ,които неутрализират реклами и с това си измиха ръцете.Обаче аз мисля, че е пак политика на епъл на новите апарати да не могат да се блокирват реклами за да лапат сухо.С адаптерите и слушалките е ясно, че ни клатят за пари.

На мен миналата седмица ми пристигна новият монитор. Най-високият клас на DELL, пък вътре в кутията сложили само DisplayPort кабел. HDMI няма. На компа обаче съм без външна видеокарта, защото игри не играя и такава не ми трябва и съответно нямам DP изход. Добре че изнамерих някакъв HDMI да се търкаля в къщи. Явно наистина вече всеки производител гледа да спести от нещо.

преди 23 часа, Емил Костов написа:

Или трябва да е вътре в нещата ( което е доста рядко явление) или трябва да работи с човек, който е запознат с дадената тематика и да си помагат взаимно, както се прави в чужбина.

Решението е много просто (както най-често става)!

Превода се прави, не от професионален преводач, а от специалист (в съответната област), който достатъчно добре владее и двата езика - source and end!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.