Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за повреден лаптоп

Featured Replies

Привет,

Пиша от телефон,извинявайте,ако съм допуснал грешки.Преди пет месеца лаптопът ми HP Omen 17-an006nu спря да работи.Компютърът по това време беше на две години и половина и е с изтекла гаранция.Носих го в три сервиза в Благоевград.Констатациите са:

1.Според първия сервиз повреден чип на видео картата.

2.Според втория окъсена дънна платка.

3.Според третия са повредени елементи на захранването/транзистори,регулатори на напрежението/.

От първите два сервиза не ми дадоха надежда за ремонт.Можело да опитам някой сервиз в София,но шансовете не били големи.Нова дънна платка струвала 1600-2000лв /от Китай-700 лв/.От третия сервиз казват ,че има шансове за ремонт,но трябвало да поръчат части от Китай.Вече ги чакам четири месеца.

Не съм експерт.Ако някой има някакъв съвет,да го напише.

То се вижда като се отоври лаптопът. Тез сервизи май играят на зарове. Въпреки и трите диагностики, ако нещо е заминало по дъното ремонт няма как да се направи. Сменя се дънната платка с нова или таква втора употреба. Сега вече дали си струва и колко е удачно е друга бира.

Иначе аз залагам на отлепен чип на видеокартата. NVIDIA са печки и ако лаптопът е ползван за игри или за работа с тежки програми със сигурност е държал високи температури.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

Намерете си доказан и надежден сервиз в който да установят каква е истинската повреда на лаптопа, а не сервизи - аматьори.

Защото до сега се вижда че сте попадали на такива само явно.

И после вече според това какво ще се окаже си направете хубаво сметката дали изобщо си заслужава да го ремонтирате или да се насочите към друг лаптоп или компютър според нуждите ви.

• Автор

Благодаря,grizly.В Благоевград не знам дали има такъв сервиз.Два от сервизите ми ги препоръчаха от друг форум като наистина качествени.Може би трябва да помисля за сервиз от София.

• Автор

Благодаря за предложението,andreygg.От Стемо ме пренасочиха към друга фирма от София,ако не греша,беше Cnsys.

• Автор

Здравейте,

Искам да направя една корекция на написаното от мен.Днес от офиса на Стемо в Благоевград ми казаха,че ще приемат лаптопа.

преди 1 час, TheUnreal написа:

Здравейте,

Искам да направя една корекция на написаното от мен.Днес от офиса на Стемо в Благоевград ми казаха,че ще приемат лаптопа.

И пиши какво и те са установили.

• Автор
преди 1 час, grizly написа:

И пиши какво и те са установили.

Добре.

• Автор

Информацията ми е била вярна.От Стемо не извършвали поддръжка на серията Omen ,но от офиса им в Благоевград били готови да направят изключение.

• Автор

Привет,

Изпратих лаптопа в Cnsys (София).Получих предложение по електронната поща за ремонт-смяна на дънната платка,ако не греша /MB DSC GTX 1060 6GB i7-7700HQ/ ,за 708лв с три месеца гаранция.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.