Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 не се стартира. Проблем с хард диск или не ?

Featured Replies

Не говорех за бутване от флашка! А за нормано стартиране от диска и F8

Според описанието на колегата много ми прилича, но истината е, че незнам със сигурност. Според теб какъв е проблема?

Може би да опиша историята ... 

Харда е с инсталиран win7 и преди работеше на soni vaio pcg.... Една сутрин го пускам и той не захапва ... харда върти, но никаква светлина на екрана. Така тези дни си взех dell m6700 (взех го с инсталиран win 10)с идеята да сложа харда с инсталираната 7-ца. Резултата е този син екран. 

Направих буутваща флашка със 7-ца и така стигам сеиф мод, но ми се струва, че това не е мод-а на 7-ца

(харда с 10 е изваден и на негово място слагам харда с 7)

IMG_20220403_084815_800x450.jpg

IMG_20220403_084844_800x450.jpg

IMG_20220403_084906_800x450.jpg

IMG_20220403_085013_800x450.jpg

IMG_20220403_085121_800x450.jpg

IMG_20220403_085144_800x450.jpg

IMG_20220403_085201_800x450.jpg

IMG_20220403_085256_800x450.jpg

IMG_20220403_085357_1_800x450.jpg

IMG_20220403_093015_800x450.jpg

Преместил си диск със съмнително работеща ОС Windows 7 на друг хардуер. Направо инсталирай нов Windows 7 върху сегашния без форматиране на дела с Windows. Инсталаторът ще направи ъпгрейд и ще създаде C:\windows.old със стария Windows 7. А всички програми ще си останат.

Не се бях сетила за това... Понеже време за тази работа ще имам чак в неделя тогава ще пиша за резултата. Междувременно се чудех дали не са се загубили драйверите за харда.... Второто което мислех, е че нещо по настройките на биоса не съм направила както трябва. И третото е - на снимката от момента в който ми дава опцията на F8 - най горния ред опциите са само за win10 ... Не трябва ли да има и опция за 7? 

Другият вариант е да се върне дискът на старата платформа и да се деинсталира контролера на дисковете и така да се сложи в новата машина.

преди 1 час, phanagoria632 написа:

И третото е - на снимката от момента в който ми дава опцията на F8 - най горния ред опциите са само за win10 ... Не трябва ли да има и опция за 7? 

Само 5. и 6. снимка са от Wiindows 7 setup

Да. Когато избера сейф мод излизат на 7, но от опциите за install и repair ме праща в тези които мисля, че са на 10.

Правиш едно голямо мазало от понятия и картинки!

преди 6 часа, цър-вул написа:

Преместил си диск със съмнително работеща ОС Windows 7 на друг хардуер. Направо инсталирай нов Windows 7 върху сегашния без форматиране на дела с Windows. Инсталаторът ще направи ъпгрейд и ще създаде C:\windows.old със стария Windows 7. А всички програми ще си останат.

Ами .... незнам как по ясно да го обясня освен с разказ по картинка. Факт е че последователността на снимките е тази. От тази с настройките на биос-а до последната.

Благодаря "цър-вул"! Преинсталиране както каза и тръгна. Сега проблемът е д с драйверите. Май (юни 🤭) трябва да търся в темите за драйверите.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.