Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за доплащане за пенсия

Featured Replies

преди 13 минути, ivan_pop написа:

Готови пари имах в пред вид тези които съм спестил!

Без да влизам в подробности ... то, сега човека е в Германия, но ... прочие ... 

Неговата философия бе елементарна: След като мои пари са отивали към държавата, защо в следващия момент да не взема полагаемото си от нея?! 

По твоята логика, то "готовите пари" са за черни дни за меня. ;) Когато са ти бели дните, то за какъв чеп да не помогнеш на държавата?! О ... политика ... мда ... и определено не вярваш на България ... тя помни!!!

п.п. За мангалите ще пропусна, че го употребяваш в неправилен смисъл ... ;) Те не са виновни, че са се родили ... Не са виновни и че някой не ги е научил да работят ... но ... лесно се възпитават ... много лесно .... ;) 

преди 1 час, dioib написа:

п.п. За мангалите ще пропусна, че го употребяваш в неправилен смисъл ... ;) Те не са виновни, че са се родили ... Не са виновни и че някой не ги е научил да работят ... но ... лесно се възпитават ... много лесно .... ;) 

Така е!Ние сме си виновни, че си ги отглеждаме!Не зная кой трябва да ги учи да работят.Мен родителите ми са ме научили да работя!

преди 1 минута, ivan_pop написа:

Ние сме си виновни, че си ги отглеждаме!

Ако не си обърнал внимание, то да ти споделя: от Сливен съм и ми викат Ганю циганчето ... ;)

В случая никой не е виновен. Трябва да продължим напред!!! Те, невежите сами ще отидат в "трудови лагери", но проблема с върнатите некадърни си остава ... ;) Е, Европа да си помисли дали може да ги интегрира, но не в България ... ;) След време неин ще е проблема, а не на България ... :) 

п.п. Да не би да сме станали "остров Мадагаскар" от "план на Хитлер"?! :) = Не мисля ... ;) 

п.п.2. Дано чужденците ги научат на български ... че иначе трябва да импровизираме в разговора с тях ... :) 

И голямо напомняне: Много цигани имам познати и те ме познават какъв човек съм. На колкото съм помогнал = само аз си знам!!! 

И друго: Могат да работят!!! Просто трябва да знаеш как да ги мотивираш. ;) 

преди 6 часа, ivan_pop написа:

При мен страницата е пълна.

Мдаа, явно като никога в НОЙ са работили и в Събота.

Редактирано от Bubbles (преглед на промените)

преди 1 час, dioib написа:

И голямо напомняне: Много цигани имам познати и те ме познават какъв човек съм. На колкото съм помогнал = само аз си знам!!! 

И друго: Могат да работят!!! Просто трябва да знаеш как да ги мотивираш. ;) 

Могат да работят ама друг път!Как да работят като са неграматни?!Могат да копаят с лопата.Ама сега се копае с машини.А за да работят с машина трябва да са грамотни и да могат да боравят с компютър!

преди 1 минута, ivan_pop написа:

Могат да работят ама друг път!

Все още има работа която не се поема от друг човек. ;) или робот. ;) 

Докато се автоматизира = ще се възпитат. ;) Щото иначе няма да има какво да ядат = ... сещай се след 60 дни какво става ... ;) е ... при тях може и след 120, че са издръжливи ... :) 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.