-
Добре дошли!
Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.
Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.
- Вход
- или
-
Разглеждащи това в момента 0 потребители
Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
-
Горещи теми в момента
-
За какво си мислите в момента-в очакване на лятото през 2021година. ☀️ 1 2 3 4 554
от barbuncela, в Празни приказки и забава
- 13849 отговора
- 326724 прегледа
-
- 495 отговора
- 11611 прегледа
-
- 47360 отговора
- 1000822 прегледа
-
-
Подобни теми
-
от DianaP98
Здравейте! Аз съм нова в шофирането и затова търся евтин, икономичен автомобил, най-вече с евтина поддръжка, при който не се появяват значителни проблеми. Спряла съм се на няколко варианта:
1. VW Polo 1.4 ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН. Мощност 75к.с. от 2001 година. Тук това, което ме притеснява е дали мощността е достатъчно голяма и дали тя прави проблем.
2. Nissan Almera 1.8, 116к.с. от 2002 година с газова уредба
3. Модели на Рено, като например Renault Clio 1.4 16v с газова уредба, 98к.с. от 2002 година. Тук ме притеснява, че по форумите почти не съм видяла добро мнение за Рено
4. Също вариант е и Peugeot 206 1.6 16V от 2003 година с газов инжекцион. Но тук също ме притеснява, че мненията по форумите не са добри
5. Ford Mondeo 1.8 110к.с. от 2002 година с газова уредба
6. Hyundai Elantra 90к.с. от 2001 година с газов инжекцион
7. Ford Focus 1.6 газов инжекцион от 2001 година
8. Citroen Xsara Picasso 1.6 от 2002 година с газова уредба
9. Mazda 6 1.8 от 2003 година с газова уредба
Ако някой се сеща за друга марка и модел, който е на цена около 2000лв с газова уредба или газов инжекцион, моля нека да сподели мнение и за него. Знам, че за тази цена, вероятно е почти невъзможно да намеря читав автомобил, но ако издържи 3-4 години, без да прави сериозни проблеми ще съм много доволна. Мненията на хора, които имат или са имали някои от автомобилите ще са ми изключително полезни! Благодаря Ви предварително!
-
от Bravo_Six
Здравейте,
Ако има някой, на който му се цъка Бета на тази игра да ми пише на лично.
Стартът на Бетата е 24 септември 2015.
-
-
Дарение
Препоръчан отговор
Добавете отговор
Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.