Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с програмата Adobe Flash Player!

Препоръчан отговор

Понеже става дума за програма, за това отварям темата в програми, не в интернет, извенете ако греша!  Тези дни исках да пусна детето да поиграе онлайн на лаптопа и уви, нямам валиден Adobe Flash Player, нито на Firefox, chrome! По готиното е че го и няма сайта от който се сваля, намерих само един, единствен и от там не става, а с този Adobe Flash Player съм го свалял и инсталирвал над 10 години вече. Горе в ляво в менюто ми изписа че Adobe Flash Player е валиден до 31.12.2020  и се оказа че от 01.01.2021 Adobe Flash вече не произвеждал и поддържал Adobe Flash Player, такава статия намерих в интернет при търсене. Сега нямам Adobe Flash Player, и единствено успях да го изтегля като добавка в firefox, активиран, обаче не работи и игрите не тръгват, добре че клипове имам, все още от  youtube!  Някакви съвети моля ви?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Изтегли флаша от сайта, който твърдиш че има флаш и го играй на компютъра с мини плеър на Адобе. Онлайн никога няма да тръгне, защото браузъра е кодиран да забранява изпълнение или по-скоро е скопен да не изпълнява флаш. Тук там има някой браузър, който не е нагласен да противодейства на потребителя, но не ме вълнува кой.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Adobe Flash плеър е спрян и не се поддържа (от January 12, 2021).

Повечето сайтове, които разчитаха на Flash-a , отдавна преминаха на HTML 5.0 (за youtube също)

Относно игрите, тествайте с друг бразер, като Chrome.  Дали ще проработи нямам идея... Трябва да се откажеш от online игрите които работят на Flash.

Редакция: Ако имаш отделно инсталиран флаш плеър го де-инстилирай ( с този инструмент) поради бъдещи проблеми със сигурността.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Бонбон с катран! написа:

Изтегли флаша от сайта, който твърдиш че има флаш и го играй на компютъра с мини плеър на Адобе. Онлайн никога няма да тръгне, защото браузъра е кодиран да забранява изпълнение или по-скоро е скопен да не изпълнява флаш. Тук там има някой браузър, който не е нагласен да противодейства на потребителя, но не ме вълнува кой.

От кой сайт да го изтегля? Това обяснявам, няма го!  Как с мини плеър, не ми е ясно? Никой браузър не го чете!

току-що, Mr. ?? написа:

Adobe Flash плеър е спрян и не се поддържа (от).

Повечето сайтове, които разчитаха на Flash-a , отдавна преминаха на HTML 5.0 (за youtube също)

Относно игрите, тествайте с друг бразер, като Chrome

Нито firefox.chrome.opera mini. и трите отказват! Е сега какво да правя?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Reckitjesok написа:

От кой сайт да го изтегля? Това обяснявам, няма го!

Еми тогава какво да играеш? Не ти трябва повече плеър.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Нима, значи няма решение, лишени сме от онлайн игрите, и не само при мене, така ли?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Reckitjesok написа:

Нима, значи няма решение, лишени сме от онлайн игрите, и не само при мене, така ли?

Аз съм запазил много игри на моя компютър и се играят от него. Всяка игра може да се обърне в едно EXE и така да ги играеш портативно без флаш плеър. Фасулска работа. Не съм сигурен, че точно твоята игра имам, която ти искаш. Ако въобще за една игра става дума. Но ако си спомняш коя е може да споделиш. Ако просто искаш да разцъкваш флаш игри, ще трябва да почакате няколко дена докато споделя колекцията. Тъй като в момента дърпам всички версии на флаш плеър и не става бързо. :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Mypal v28.9.1 + flash v 32.0.0.344 (преди това махаш flash който имаш в момента) - и играеш каквото ти искаш, на твоя отговорност.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 часа, Бонбон с катран! написа:

Аз съм запазил много игри на моя компютър и се играят от него. Всяка игра може да се обърне в едно EXE и така да ги играеш портативно без флаш плеър. Фасулска работа. Не съм сигурен, че точно твоята игра имам, която ти искаш. Ако въобще за една игра става дума. Но ако си спомняш коя е може да споделиш. Ако просто искаш да разцъкваш флаш игри, ще трябва да почакате няколко дена докато споделя колекцията. Тъй като в момента дърпам всички версии на флаш плеър и не става бързо.

благодаря, но изобщо не разбирам от нписаното, как си го направил това, моля те разясни ми! Много съм в неведение, как да обърна игрите без флаш? искам да разцъквам игри, свободно от всеки сайт, но днес лично исках да цъкам стани богат.

преди 11 часа, plamen_petrov_80 написа:

Mypal v28.9.1 + flash v 32.0.0.344 (преди това махаш flash който имаш в момента) - и играеш каквото ти искаш, на твоя отговорност.

Първите две нищо не ми говори, да изтегля първата ли?  Как да махна Flash и кой? Какво ще рече на моя отговорност?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Имам въпрос към @цър-вул, понеже действа леко инсайдър. Може ли на по-новите Windows 10 системи, които готвят за 2021-ва, да се инсталира Flash Player ActiveX, също така и за плъгина (npapi) и pepper (ppapi)? Понеже те трябва да са без никакъв флаш. Но се чудя по-старите инсталатори на Адобе с две/три версии по-надолу от настоящите дали се инсталират на системата или има забележки?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Бонбон с катран! написа:

Може ли на по-новите Windows 10 системи, които готвят за 2021-ва, да се инсталира Flash Player ActiveX

От доста време инсайдърските весии идват без интегрирания флаш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, цър-вул написа:

От доста време инсайдърските весии идват без интегрирания флаш.

Предполагам лесно се инсталира на старите Уиндовс 10, но на новия Windows 21H1 ми е любопитно как реагират флаш инсталаторите?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

На никой Windows от 8 нагоре не можеш да инсталираш Flash ActiveX от инсталатор като при Win 7. Flash ActiveX беше в iso инсталатора като компонент и се (де)инсталираше с помощта на dism.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Щом за ActiveX дава забележка, че и интегриран от Windows 8 нагоре, вероятно ще се случат забележки и с останалите флаш плаъри. Дали обаче има някаква забележка с тях? Защото при мен има една програма, която се нуждае от тези плеъри да са инсталирани, нищо че служат само на известните браузъри. С програмата флашовете зареждат.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Бонбон с катран! написа:

Защото при мен има една програма, която се нуждае от тези плеъри да са инсталирани, нищо че служат само на известните браузъри. С програмата флашовете зареждат.

Не може тази програма да изисква и трите - добре е да разберете какво точно ползва въпросната тайна програма.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, plamen_petrov_80 написа:

Не може тази програма да изисква и трите - добре е да разберете какво точно ползва въпросната тайна програма.

Работи като емулира всичките три типа браузъри, цели да се нагажда за съвместимост при някои упражнения. Затова питам и за трите.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...