Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

искам да сложа ХР ser.packX

Featured Replies

имам РІІІ - 500, 9 ГБ хард и досега бях с 2000 проф., но откакто ми пуснаха нета и започнаха да ми излизат съобщения за грешки в регистрите. След 6-7 програми за почистване пак същото. След опит да го преинсталирам същия уин се заби сетупа и сега при стартиране на компа ме пита дали да стартира от харда или да пуска сетупа и нета ми изчезна (незнам дали точно тогава доставчика не се скапа). Явно нсе забози работата.

Какво да правя сега? angry.gif

Четох за тази пиратска версия, че бачкала доста добре, но искам да питам за моята слаба машина дали ще става? Ще мога ли да разделя харда сега и да пусна инсталацията на другата част? Не съм наясно и със тези формати фат32 е нормалния, а там където е ХР - трябва да е НТСП ли?

Изобщо незнам какво да правя в моя случай.

Някой има ли го инсталиран този Пак Х?

Стандартната инсталация на стандартен Windows XP е около 1,2GB-1,3GB. Ако решиш да си сложиш някои от хилядите бутнати и окастрени, ще е по-малко, но не се знае кой къде е човъркал по настройките. Откъм изисквания процесорът ти е достатъчен. Само паметта може да е проблем, защото той ХР към нейното количество е най-капризен. Ако имаш 256MB, ще върви сносно (ако изключиш екстри като теми и други), но ако имаш 128MB, очаквай повечко стържене по харда и виртуалната памет.

Хардът можеш да си го разделиш, както сега (с Partition Magic например), така и по време на инсталацията на Windows XP - инсталацията предлага опция да се форматира избрания за инсталация дял както във FAT32, така и в NTFS.

Windows XP може да работи нормално и на FAT32, но NTFS е категорично по-добре - по-стабилна, по-сигурна и ще оползотвори протранството на харда по-добре благодарение на по-малкия размер на клъстера.

Ето тука една тема за тебе ,която ще ти свърши работа .

Разгледай я добре там преди някаде давах линк за малък

Windows XP pro SP2 -осакатен със nLite.

Доста по-слаби конфигураций от твоята са го подкарвали и върваят със него по същият нсачин все едно използват Windows 98

А ето и линка за повечко инфо ....

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...26796&st=15

Виж 23 пост

А това тука е линка за сваляне .но е от торент

http://torrents.######/hashtorre...795.TPB.torrent

A това е към линка за инфо на торента

http://######/details.php?id=3409795&fl

За твоят компютър оперативна система от сорта на Service Pack X е направо лудост да инсталираш.

Първо ,че не препоръчвам на никой този Windows ,та дори последен модел конфигурация да има

Второ доста проблеми ще ти прави

И третата причина е във конфигурацията която имаш

Проблема със съобщенията от Windows messaging service се оправя буквално с 3 кликвания. Та отиваш в Control Panel->Administrative Tools->Services. Там намираш Messenger и му даваш с дясхо копче stop или disable не мога да ти кажа точно ;) След това вече няма да имаш такива прозорчета :)

Моето "желязо" е ІВМ 300 РL с РІІІ-500 Мнz и HD-12 GB и RAM-128 MB.От 18 м. имам инсталиран лицензиран ХР pro+SP2 +всички updates.Нямам никакъв проблем до сега.РС единствено не го използвам за игри ако не се брои шах и бридж on line.

Можеш да си инсталираш оригинално урязаната версия - ХР flp.Потърси по този въпрос в форума.

Аз съм точно с този Уин, проблеми не ми е правил. Бачка си съвсем нормално, не бих казал че изискванията му са големи. Проблем може да представлява Vista Inspirat Brickopack, който обаче може да се разкара след инсталацията.

Другото досадно нещо е липсата на поддръжка на български език в регионалните настройки. Това може да се оправи като се пусне деинсталатора на Инжинера за кирилизатори. След това вече може да се установят български езикови настройки.

имам РІІІ - 500, 9 ГБ хард и досега бях с 2000 проф., но откакто ми пуснаха нета и започнаха да ми излизат съобщения за грешки в регистрите. След 6-7 програми за почистване пак същото. След опит да го преинсталирам същия уин се заби сетупа и сега при стартиране на компа ме пита дали да стартира от харда или да пуска сетупа и нета ми изчезна (незнам дали точно тогава доставчика не се скапа). Явно нсе забози работата.

Какво да правя сега? angry.gif

Четох за тази пиратска версия, че бачкала доста добре, но искам да питам за моята слаба машина дали ще става? Ще мога ли да разделя харда сега и да пусна инсталацията на другата част? Не съм наясно и със тези формати фат32 е нормалния, а там където е ХР - трябва да е НТСП ли?

Изобщо незнам какво да правя в моя случай.

Някой има ли го инсталиран този Пак Х?

Mandata здравей,

"ХР ser.packX" го нямам и без желание да го имам.Като гражданин Х на тази земя имам оригинален Windows XP Pro SP1. Законен притежател и щастлив обладател съм на макина със следните възможности:

Pentium III 500MHz

RAM - 256MB@112MHz

HDD- WD 6.5GB 5400 516kB cache

В мен напираха хамлетовски въпроси -коя NT ОС ще да я задоволи този "зайчарник" най-добре? Подвластен на хорски мнения му тургах първо Windows2000 Pro SP4 4in1.Останах изумен, в какъв спънат кон се превърна тази 1000$ машина към 1999 година.Докато заредеше момента, в който можех да се логна в кaldata.com, аз извършвах сутрешното подмиване и си приготвях разтворимо кафе по сирийски.Търпях тази несгода близо 4 месеца, докато един ден в робската ми душа се надигна воля за промяна.Намерих си ориджинал-ния ХР диск и като отговорен мъж за бъдещето си резнах кифлата на 2к и всичките му там салтанати за имена.Сега в наши дни, като си пусна ХР едва ли не стигам до оргазъм, 'щото забравих да кажа, че в времето за зареждане си гладех и вратовръзката.Като изрежите разните "гъдели" на ОС-та и вие ще повярвяте в силата на разума.Искам да ви уверя, че файловата система задължително при мен е NTFS.С нея аз поря вълните на виртуала, като подводницата на капитан Немо.Безплатният АVG и "катинарче" на лан картата са инструментите срещу параноя.Едва ли имам желание да си създавам проблеми и след това да ги решавам, като "пудря" с разните скенери, анти спайуери, и кракнати авита.

Прилагам веществено доказателство:

slabek4.jpg

Надявам се, че ви направих безлимитно щастлив с моя скромен отговор.

Поздрави

• Автор

Благодяря за отговорите на: Profruit, за метафоричното изказване и на wowgeleto за ценния съвет, както и на Dark Walker, че тези гнусни надписи за грешки в регистрите ме подтикнаха в бездната на моята некомпетентност.

Верно много, ама много още имам да уча, но важното е че имам желание и се срещат хора като вас да ми помагат ;)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.