Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

компа не разпознава програмите

Featured Replies

• Автор

само че аз съм с xp на немски а това предполагам е за англииски. и още нещо от вчера мисля че компа ми се загрява повече тои е лаптоп с чип AMD atholon 1800+ и все е на около 71°C и като се пусне вентилатора отива на 63°C и след 1 мин пак е на около 71°C и пак се пуска вентилатора. Преди вентилатора доста рядко се вкючваше . това са данни от евереста.

Абе и на мене ми се случи веднъж.Това е някакъв червей или нещо от рода там,загнездва се в папката SystemVolumeInformation която не се сканира от антивирусните и спай програмите.Трябва ръчно да зададеш на антивирусната или спай програмата да сканира тази папка.Ако не стане,използвай "спасяващите дискети" на Нортън Антивирус (безценни са)за сканиране под ДОС (дано не си на NTFS).ТОва е ,на мен ми помогна,дано и на теб.

Редактирано от Night_Raven (преглед на промените)

Сваляш това и отваряш .exe-то в архива! После правиш по един скрийншот на прозореца при активни Startup (user), Startup (common), HKLM / Run, HKCU / Run и Run Once. Накрая ги качваш в нет-а, постваш ги тук и ще видим!

• Автор

нищо не се появява тези икони на каспарски и ад watch си излизаха винаги имам още доста други. наи малкото touch pad и батерията нали е лаптоп. езика го оправих да се показва от system control и там в езиците добавих още един и стана после го изтрих де,защото не ми трябва. и намам рестарти вече не ми се налага. сега всичко освен температурата и taskbar си е наред. е понякога забива като му дам да се изключи де...

Ще си позволя да предложа, ако не е проблем, да си преинсталираш Windows. Имам чувството, че ще ти спести доста време. ;)

Пробвай с този скрипт! Теглиш, стартираш, позволяваш, рестартираш и пишеш дали е помогнало cool.gif !

Ако не става, пробвай да въведеш следното в прозореца на Command Prompt-а: "powercfg.exe /g on /option batteryicon" - без кавичките (за да отвориш този прозорец, цъкни на Start, после на Programs, Accessories, Command Prompt - не съм сигурен как е в немския превод на Windows, но би трябвало да се оправиш)!

Ако иконката на батерията пак не се появява, въведи първо "powercfg.exe /g off /option batteryicon" и после "powercfg.exe /g on /option batteryicon"!

За иконката на Touchpad-a ти единствено мога да ти предложа да си преинсталираш драйвера!

Редактирано от Shuurfak rai Shedler (преглед на промените)

за да ти показва езиците при часовника

http://www.kellys-korner-xp.com/xp_tweaks.htm

търси Language Bar

ако си намериш и нещо друго ползви го

и все пак тоя вирус скоро ще те вбеси преинсталираи Уиндоуса

• Автор

много ви благодаря :speak: ,но маи наи-добре е да взема предложениято на Night_Raven и saentist и да се надявам да приключи въпроса.сега си преинсталнах една програма и вече се показва иконата т.е. трябва и без това всичко да преинсталана , и като съм тръгнал, мисля че наи-добре и уина ако има вируси или спаи да го махна. :) Ще го правя сигурно слетобяд, та привечер ако всичко е ок ще пиша.

Редактирано от Burja (преглед на промените)

• Автор

така вече съм с нов уин. Мерси за помоща

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.