-
Добре дошли!
Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.
Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.
- Вход
- или
Разглеждащи това в момента 0 потребители
Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
-
Подобни теми
-
от Ivajlo Angelov
Здравейте,
Имам един много неприятен проблем.
Опитвам се да инсталирам Windows 10 от може би... 6 дни, но това е невъзможно.
1 опит - пуснах го от стандартния инсталатор, който е автоматичния и на сайта на Майкрософт. Ъпдейт - 1 ден и една нощ, запецва на 99 процента и до там
2 опит - същото положение
3 опит - същото
4 опит - От друг инсталатор на Уин 10, този с тъмно синята тема. Отново - запецва на проверка за ъпдейти цял ден
5 опит - DVD и ISO изображение. Обяснянаа ми, че компютърътт вече използва Уиндоус 10. WTF?!
Моля ви се, кажете какво да правя - компютърът ми е на 4 години, Dell Inspiron, но вече е много бъгав и бавен. Казаха ми, че с Уиндоус 10 ще може да се използва повече. Защото за 6 месеца сменям 3 хард диска, компютърът се изключва сам, не може да се слуша музика на него, предава се на по-тежките програми и при работа над 1 час дневно ( а н мен ми трбява 9 часа на ден нон-стоп ) и така... Какво ще ме посъветвате да правя? Бих го отнесъл на IT-то, но сега с тези почивки ще трябва да чакам още 20 дена.
-
от ПерсиLFC
Здравейте! След като инсталирах самият Windows 10 ми се появи "Boot Manager" някак си стигнах до оранжев екран на бели ленти.. Четох из нета, че е било "Bitlocker" и трябва да въведа някаква парола.. Моля за помощ..
СНИМКА
-
от Sofia Savova
Проблема е че от 2 часа се актуализира и не мърда от " инсталиране на актуализация 32от34", а обикновено става за 10/20 минути. Пише следното: Не изключвайте компютъра до приключване на тази операция. Инсталиране на актуализация 32от34
-
от Янислав
Добър вечер. От известно време имам лаптоп Hewlett Packard 15-R106NA. Вчера си закупих играта Counter Strike: Global Offensive. Видеокартата на лаптопа е 2GB, но "Специализираната памет" е само 64 MB (по-долу ще сложа снимки). Играта изисква минимум 258MG. До сега по-нови игри не бях пробвал, но при стартирането на Counter Strike, с минимални настройките, играта засича и просто върви на отделни картинки. С две думи, играта е невъзможна. Поразрових се в интернет и открих, че е възможно един вид увеличаването на "Специализираната памет" през BIOS-а на компютъра. Лаптопа ми е с 8GB рам и пишеше, че е възможно увеличаването до поне 1024MG. И точно тук срещам проблема си. Компютъра ми е с BIOS - Insydeh20 - Версия F.20, където не намирам абсолютно никакъв контрол над каквото и да било по компютъра, освен промяна на дата и час и още някой друга функция, но нищо свързано с видеото. Та, въпроса ми е как мога да получа достъп до "стандартния BIOS", който има достъп до всички настройки на компютъра или как по друг начин мога да увелича тази специализирана памет
Основните параметри на лаптопа:
Свойства на видеокартата:
-
от tsvetoslav.petkov
Здравейте,
имам дънна платка MCP6P M2+ ver:6.2.
На JATXPWR2 захванващият конекторът е изгорял вторият пин който е Ground. Почерняло е около, но си е там пинчето. Другите 3 пина им няма нищо, включително и двата +12 волкоти пина. Дали цялата платка е изгоряла? Искам да попитам дали се извършват подобни ремонти да сменят конектора като цяло или е наложимо закупуването на друга дънна платка. Или пък нищо му не пречи :Д И също така защитният слой на процесора който е златистият е изтрит, паста имам, но искам да попитам дали само с паста става също.
Последният път работеше, когато я бях тествал но имаше леки проблеми, като грешки с харддиска и подобни.
-
-
Дарение
Препоръчан отговор
Добавете отговор
Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.