Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с продуктов ключ за windows 10

Featured Replies

преди 14 минути, Gangosa написа:

Аз преди няколко дни се престраших да премина от 7 към 10 и след 3-ия рестарт изчезна груб менюто и ни линукс ни уин ми показваше. Препоръчвам инсталация на- чисто.

В темата не се споменава за наличие на друга ОС пък е добре първо да се прочете нещичко макар и малко преди да се пристъпи към действие на същото !

преди 4 часа, iliants написа:

.В момента съм с Win7 ultimate 64x и искам да си инсталирам Win 10.Свалих си инсталиращата програма от сайта на windows както пишеше в инструкциите в имейла.

• Автор

Благодаря за съветите.От сайта от който закупих ключа ме посъветваха да направя чиста инсталация - демек да го запиша на CD или да го boot-на през флашка.Интересно ми само защо не ми дава през инсталатора да пропусна стъпката с въвеждането на ключа и да го активирам вече при инсталиран ОС?

преди 4 минути, iliants написа:

Благодаря за съветите.От сайта от който закупих ключа ме посъветваха да направя чиста инсталация - демек да го запиша на CD или да го boot-на през флашка.Интересно ми само защо не ми дава през инсталатора да пропусна стъпката с въвеждането на ключа и да го активирам вече при инсталиран ОС?

Да не се разминават нещо версията която си изтеглил с ключа който сте закупил ?

• Автор

Закупил съм продуктов ключ за Windows 10 Home Edition.Но мисля че по-нататък в инсталатора има опция коя версия да се инсталира на машината.

Прикачвам screenshot от инсталатора.

222.jpg

преди 8 минути, iliants написа:

Закупил съм продуктов ключ за Windows 10 Home Edition.Но мисля че по-нататък в инсталатора има опция коя версия да се инсталира на машината.

Прикачвам screenshot от инсталатора.

222.jpg

Когато ъпгрейтвате, ключа трябва да е съобразен със съществуващата ОС т.е. ви трябва Win10 Pro защото сте с 7 ultimate ! Сега трябва да си свалите инсталационно iso , ако не сте и да го запишите като бутваща юсб флаш или диск и да започнете стандартна инсталация където ще може да изберете вече версията. Да не забравите , че това вече не е ъпгрейт и всичко което имате на системният дял ще се изтрие !

преди 45 минути, Bubbles написа:

И трябваше да се похвалиш?

Кво да те крия то се вижда. Белгиеца е на първо място засега изоставаш.

преди 3 часа, Bubbles написа:

Друго пееш горе :

Пеенето не е като да можеш да вдяваш.

Дерзай да минеш белгиеца.

преди 5 часа, Bubbles написа:

Ти ако си търговец би ли заменил повредена стока ако знаеш че потребителя не я е позвал както е посочено в условията?

Добре че ги разбираш и ключовете. А примерите са бисери.

Белгиеца има сериозна конкуренция.

преди 42 минути, Coco1 написа:

Кво да те крия то се вижда. Белгиеца е на първо място засега изоставаш.

Пеенето не е като да можеш да вдяваш.

Дерзай да минеш белгиеца.

Добре че ги разбираш и ключовете. А примерите са бисери.

Белгиеца има сериозна конкуренция.

spacer.png

""Дали да не взема да го публикувам тука в отделна тема и цяла България да почне да го ползва и да се свършва с тази реклама на съмнителни сайтове продавщи неработещи ключове.""

"Белгиец" !

Ти освен че си пълен шемет си почнал и да забравяш, което говори още по лошо. Нали го описа този случай как си се сдобил със съвсем легална регистрация в магазин бре, преди няколко години. Я се върни назад във времето и се зачети. Всичко написано от теб от 2006 година си е непокътнато , което ще рече , че не ти, а много хора от форума могат да ти направят личен портрет. Там какво казваше? Правел си се, че ще купуваш лаптоп, магазинерът ти е дал посоченият от теб, след което си го разсеял за минута две да ти търси нещо, докато ти разглеждаш лаптопа и го пробваш. През това време обръщаш лаптопа с дъното на горе и от стикера със регистрацията който е залепен за дъното, си си го преписал на листче хартия. Регистрацията ти (ти си посочил) че е за  Win 7. След известно време се отказваш и си тръгваш много доволен, че си преметнал още един човек на този свят. Това са твои разкази написани в свободен текст от мен, защото вече не мога да помня всичките ти похвати за толкова години. Единственото, което на никого от форума не си разказвал е това, как с булката сте правили малкия.  Няма да е лошо да си попълниш мемоарите. Валкирия е много права като казва, че в края на краищата България се е отървала от един идиот!

преди 5 часа, JohnTRIVOLTA написа:

Сега трябва да си свалите инсталационно iso , ако не сте и да го запишите като бутваща юсб флаш или диск и да започнете стандартна инсталация където ще може да изберете вече версията. Да не забравите , че това вече не е ъпгрейт и всичко което имате на системният дял ще се изтрие !

Какво му пречи да свали MediaCreationTool20H2 и с негова помощ да награди до Windows 10 Pro X64 (щом има инсталиран Win 7 Ultimate)?
И като завърши надграждането да си вкара 10 Pro ключа

преди 3 часа, Kolev71 написа:

Валкирия е много права като казва, че в края на краищата България се е отървала от един идиот!

Ох горката бездетна инвалидка, тя има нуждап от чистачка вкъщи като бабичките.
Преписаните ключове бяха за ХП, а този за Уин 7 си го имам на стикера на 10 годишния ми компютър.
С Уин 10  1909 го приема при спрян интернет и няма точно никакъв начин да не го приеме, щото микромеките няма да тръгнат да променят стара версия на Уин 10, пък и тя си е на моите твърди дискове вече. После върху активирания 1909 си слагам по-новите версии и те си намират активиран Уиндоус и са доволни.
Така правим ние находчивите, другите купуват ключета крадени от хакерите.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.